Jocul cu carti 2.4
Raspunsuri - Pagina 6
beshter spune:
O carte in patru parti, cu doi naratori principali. Unul povesteste ce i s-a intamplat in anul 1967 (un triunghi amoros, o intalnire cu un personaj misterios si violent, o relatie incestuoasa) iar celalalt primeste un soi de manuscris de la primul, pe care-l imbunatateste.
lilanda spune:
O fetita mosteneste de la bunicul sau planurile Casei Mov. Visurile se destrama: tatal o devalizeaza, izbucneste razboiul, familia se refugiaza, iar fetita, adult acum, are grija de parinti...si, cumva, si de amanta tatalui.
Da, oarecum. Sincer sa spun, nevasta lui Auster mi se pare mult mai interesanta. Am vazut ca abia ieri a aparut in Romania :))
beshter spune:
Si mie tot mai putin asa. Totusi, parca un pic mai mult decat 'Nebunii in Brooklyn', care nu mi-a placut deloc (dar doar un pic). Raspunsul la ghicitoare nu-l stiu:))
monixy spune:
Le Clezio -Ritornela foamei (precizarea despre discutiile de salon sterile si periculoase ma face sa ma simt inconfortabil ....)
Da' am trisat , n-am citit cartea , dar am gasit pe blogul tau , Lilanda , o prezentare excelenta . Super Fain Blog ( voiam neaparat sa spun )
Pune tot tu o ghicitoare , promit sa nu mai raspund ...
http://bazar-livresc.blogspot.com
lilanda spune:
monixy, ba e rindul tau!! Ai ghicit? Ai ghicit!
Merci mult; mi-am cam pierdut entuziasmul in legatura cu blogul...sper sa fie ceva trecator!!
monixy spune:
Iudaism , crestinism , si islamism , pe o ulicioara din Cairo (carte interzisa 3 decenii)
Lilanda , sper sa regasesti entuziasmul pt. blog