Jocul cu carti 2.4
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
Baietii de pe strada noastra?? (Recunosc, n-am citit decit jumaŽ din ea. M-a plictisit ingrozitor. Ti-a placut??)
monixy spune:
da , "children of the alley" , Naguib Mahfouz
Am citit despre ea ,am rasfoit-o in librarie , nu m-a convins sa o cumpar...(mie imi place si sa citesc despre carti ... )
http://bazar-livresc.blogspot.com
lilanda spune:
Roman picaresc celebru in care un magar dispare misterios si, mai tirizu, reapare fara nicio explicatie. (goof de goof adica, de care si autorul, se spune, ar fi ris :)).
lilanda spune:
Nu, magarul asta ii apartine unui biet slujitor al carui stapin calarea, in schimb, o mirtoaga slabanoaga
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Nu, magarul asta ii apartine unui biet slujitor al carui stapin calarea, in schimb, o mirtoaga slabanoaga "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Don Quijote ?
Llaura spune:
Lilanda, eu iti datorez niste multumiri , da' si tu imi datorezi o cafea mare. Am primit ieri Time Bites de la bibli si am citit azi noapte aproape toata noaptea, in fine cat a dormit ala micu, azi am fost zombie zombie.
Saracu Tolstoi. Femeia asta Lessing are un stil care ba ma enerveaza ba imi place la nebunie; n-are pic de respect pentru nimeni, ar fi in stare sa-l descrie si pe dumnezeu pe buda. Pe de alta parte ii apropie pe toti, ca la urma urmei nimeni nu e prieten cu dumnezeu, nu?
Am primit si The stone diaries, tot tu ai zis de ea; n-am citit decat cateva pagini, ar merge de un book club. Pt mine cartea e interesanta si pt ca sunt aproape de Manitoba si Saskatchewan, oamenii sunt la fel si altfel si ma intreb cat din altfel asta e in cartea aceea. In fine o sa va povestesc altadta despre Canada mea.
Multumesc inca o data.
lilanda spune:
Mik, daaaa :)) Don Quijote!!
Llaura, io-as veni in fiecare seara cu ibriciul de cafea. Da' mai bine cind om fi la pensie . Ai dreptate cu Lessing. Te enerveaza si te-ncinta in aceeasi masura. In schimb, ramine proaspata la fiecare carte. Intotdeauna surprinde. Intotdeaua vine cu ceva nou. Intotdeauna e alta!! Halal scriitoare si halal femeie!! Vii cu acte in regula la bookclub?? Hai, ca tot ai facut propuneri. Cumva in acelasi registru cu The stone diaries e o alta carte, The Gathering (Reuniunea) lui Anne Enright - despre o familie tipic irlandeza. speed, ai citit-o :)
Mik spune:
Cartea incepe cu un cosmar repetitiv.
Personaje principale sunt doua : o scriitoare si femeia care ii face curat in casa.
(am zis tot)
speed spune:
lilanda, am citit the gathering si mi-a placut si colectia ei de povestiri "yesterday's weather" :)