Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Racusor, nu conteaza dimensiunile, volumul si greutatea. Poti avea lapte si fara sa ai sani mari. Insa pentru unele e nevoie de efort si vointa pentru a pastra laptele mai mult timp, pentru altele "curge de la sine", cum ar veni.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

In legatura cu pre si post natalul stiu ca se poate lua din saptamana 29. In total are 126 de zile dar trebuie sa va faceti calcul sa va ramana 42 de zile dupa nastere.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetele care ati fost intrebate cat veti sta acasa, din cate stiu eu ati fost intrebate pt a sti pe ce perioada va incheia contractul de munca persoanei care va va inlocui, nu-s in toate locurile de munca antipatici.

Racusor, felicitari pt cuculet, pt ca e sanatos!

Nu mai stiu cine spunea de placenta joasa, ca n-o sa poata naste natural, mai avem pana la nastere, eu inca am placenta joasa, dar medicul meu spera sa se ridice.

Lomexin ovule am luat la un moment dat, dar nu mai tin minte nici concentratia, doar ca mie personal mi-a rezolvat problemele, o vaginita destul de urata, de la candidoza flora mea vaginala era aproape disparuta, contactele sexuale erau f dureroase si de obicei mai si sangeram, mancarimi, in fine, atat mai tin eu minte.

Acusica incepe "anatomia lui grey", ultimele 2 episoade, asa ca ! Noapte buna!

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

In martie/aprilie Egipt ...eu am mai fost dar sotul nu...si ne rezumam la o excursie mai "linistita" langa piscina

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Noi am vrea sa merge in Cuba in martie dar imi e ca teama pentru sarcina. trebuie sa vorbesc cu doctorul pe 10 sa vad daca-mi da voie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am pus poze cu tortul si cu burtica de 20 saptamani de mamica grasunica

Bulina 20+ cu

ce burtik frumossss ...tortu nu mai zic , cred ca o sa cerem sa "cenzurezi" pozele daca mai faci bunatati

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

He he Dragaico din doi sigur ai macar un cuc la ce recolta bogata este de

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, ce bine ca ai reusit sa schimbi dr!!!!Ai mai facut TT?

Paula, 18+ cu

sa nu zic hop pana nu am sarit gardu ...deocamdata m-am programat la Puscasiu...iar TT l-am facut pana la urma pentru linistea mea, rezultatele sunt bune

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu ma retrag pt Anatomia lui Grey,asa ca va doresc noapte buna si vise placute

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=148971&REPLY_ID=5669153

si eu am aceiasi problema, insa eu am doar pentru doua zile, inca nu le-am luat, le-am primit cu reteta de la ginecolog

saptamana 18

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetele care ati fost intrebate cat veti sta acasa, din cate stiu eu ati fost intrebate pt a sti pe ce perioada va incheia contractul de munca persoanei care va va inlocui, nu-s in toate locurile de munca antipatici.

ei de-ar fi asa...la mine sarcinile mele se impart colegilor care trebuie sa reziste pana ma intorc eu
pana acum eu am preluat sarcini de la 2 colege gravidute...asa ca ideea e sa te faca sa te simti si sa te intorci mai repede

si ca sa va spun si care e "cireasa" de pe tort...prin contractul pe care il am negociat imi platesc de la 85% diferenta pana la 100% salar

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput