*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Hei Corina, ce surpriza. Se pare ca-mi calci pe urme, a doua odisee tot noiembrie-decembrie . Ramane a treia de vazut . Apropo nu deschizi subiect la odisee sau vrei sa mai cresti colectia de teste pozitive.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Hei Corina, ce surpriza. Se pare ca-mi calci pe urme, a doua odisee tot noiembrie-decembrie . Ramane a treia de vazut . Apropo nu deschizi subiect la odisee sau vrei sa mai cresti colectia de teste pozitive. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Ma mananca degetele sa deschid subiect, dar am zis sa astept pana o sa am 4sapt. Noi cred ca amanam proiectul bebe3, vreo 10 ani Nu toate suntem curajoase ca tine
Mama deja ieri se albise la fata, ca noi 2 fiind, de abia facem fata cu Arianna, care e argint viu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Sarcina usoara si la termen si sa fie fara greturi. Felicitari pentru curaj...
Si eu stiu ec insemna un copil tare ager.. de fapt foarte vioaie.. care nu sta loclui deloc.. de fapt ea nu suporta sa stea 2 min fara sa nu faca ceva. De aceea ti-am spus de curaj.
Ai grija de tine si de voi toti.
Bine ai revenit printre noi si sa fie cu sanatate.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl VA MULTUMESC DIN SUFLET! Nu-mi vine sa cred ca voi fi iar la odiseea de nov-decambrie. Sunt in al noualea cer! ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 3+ POZE CU PRINTESA |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
Miky-ea spune:
Bravegirl,felicitari pt sarcina si multa multa sanatate!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
loryd spune:
oauuuuuuuu ce noutati pe aici!
Salutare mamici.
N-am mai reusit sa ajung la calculator in ultimul timp. Nu-mi ajunge deloc, dar deloc timpul asta. Sigur fac ceva aiurea de nu ma pot organiza mai bine.
Bravegirl felicitari pentru burtica. Sa ai o sarcina usoara si la termen si sa speram ca vine un fratior pentru Arianna. Bravo.
Asa imi vine si mie un chef. Dar ce ma fac singura cu Lory care nu sta 2 secunde locului si cu un bebe mic ? Cred ca prin vara ne facem si noi curaj. Nu vrem ca diferenta dintre ei sa fie prea mare.
Nu stiu ce s-a mai discutat, n-am citit nimic. Recuperez azi, sper.
Despre noi - aveam 12,5 kg si 85 cm la 1 an si 3 luni, suntem inca cu muci dar sa speram ca nu avansam.
Trebuie sa pregatesc pranzul fetei.
Revin dupa ce mai frunzaresc forumul.
Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
fluturasha23 spune:
Felicitari Corina ! Sarcina usoara si la termen!
Wow Loryd 12,5 kg? Iulia are 8.800 si 78 cm ... tot la 1 an si 3 luni...Insa mananca bine zic eu, nu mult dar nici putin...cat ii trebuie...si nu sta locului 1 secunda.
bebecris spune:
hello!!!!
FELICITARI PT BB2, CORINA!!! TE FELICIT SI AICI!!!!
david este cu muci si tuse..este tot ce-mi trebuia dupa enterocolita!!! nu prea mananca, este marait, nervos din cauza caninilor si maselelor care nu vor sa iasa!!!!!cred ca ma urc pe pereti!!!!!
a slabit...e tras la fata...nasu' ii curge ca la robinet!!!
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
ginye55 spune:
Bebecris multa sanatate lui David!
Corina mai povestete-ne de Arianna. Ce mai face printesa?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
BEBECRIS, multa sanatate Davidutului!
FLUTURASHA, si Anastasia are 8800 la 1 an si 3 luni... si vreo 80-81 cm...dar eu nu sunt multumita de cum mananca... a avut o perioada cand a mancat chiar bine, dar acum de cateva zile, din cauza dintilor (ii ies premolarii) nu mai mananca bine deloc! Asta e, sper sa treaca repede perioada asta. Bine macar ca doarme bine, nu are treziri nocturne, se mai foieste ea in somn. In rest, e argint viu, ca si Raducu de altfel, am observat ca se iau unul dupa altul la prostii gen aruncatul obiectelor pe scari. La semnatura am pus un filmulet cu Raducu aruncand "live" papucii lui ta'su pe scari in jos!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Manumanu sunt dulci foc cozonaceii tai! Tare mi-au placut filmuletele..si cel de la oglinda si cel cu papucii! Ce haiosi sunt sa-i vezi asa lipa-lipa unul pe langa altul! Doua gagalici mici!
poze aniversare 1 an