*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ma otilia, lamureste-ma si pe mine cu ceva ca de nu, nu dorm la noapte...cum faci tu de stii ca una-i gravi, alta scrie poezii...esti mereu update cu ultimele stiri..hehe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

un site cu retete in imagini:

http:/.../

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

ma otilia, lamureste-ma si pe mine cu ceva ca de nu, nu dorm la noapte...cum faci tu de stii ca una-i gravi, alta scrie poezii...esti mereu update cu ultimele stiri..hehe..

-----------------------------
http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq

Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

Secretul meseriei . Tu cam ce crezi ca fac eu la servici, mai ales acum ca am biroul meu. Mai pun calculatorul la munca, cat calculeaza dau un F5 la forum. Si dau la subiecte active si vad cine si pe unde scrie. Uneori e chiar simplu, de exemplu ieri can am dat asa la sectiunea aspirantelor primul subiect activ era cu Felicitari Bravegirl in titlu.
Acum alaptez pe partea stanga asa ca pot scrie cu dreapta,ma duc sa mai dau un Refresh .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, a prins tare bine, exact culoarea din catalog.Imi place tot mai mult vopseaua asta, fiindca vad ca nu apar surprize.Revin cu poze cand ne intoarcem de la Danes.Plecam maine si ne intoarcem duminica.

Azi am fost cu piticul la analize.A fost super cuminte avand in vedere ca l-am luat din pat pe nemancate la 7.30 si l-am plimbat prin targ pana la 9.30 cand a primit in sfarsit de papa.Normal ca la ora aia a refuzat laptele, dar a mancat fericit biscuiti cu banana.La medlife i-am recoltat sange la pediatrie si a fost tare grijulie asistenta, i-a recoltat din manuta, din venele de deasupra palmutei, fiindca acolo se vedeau cel mai bine.Nu l-a chinuit de loc.A plans un picut, dar s-a calmat repede.Acum asteptam rezultatele care vor veni in 7-10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna seara...am fost la pediatra si ne-a schimbat tratamentul un pic...a tusit si nu i-a placut tusea, a facut si kk si a vrut sa vada cum arata....asa ca suntem pe alt antibiotic CEDAX, debridat, loperamid pt diaree, aerosoli cu ser fiziol si dexametazona...a facut ff urat cand i-am facut aerosolii....tuseste in continuare....dar o sa treaca...regim in continuare...a papat un pic de piept de pui la gratar cu morcov fiert si cereale de la nestle:orez cu roscove...

va pup!!!
ma duc la culcare ca treb sa-i dau peste noapte medicam...!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bebecris cedax este un antibiotic puternic, cel putin in mintea mea eu asa l-am catalogat dupa incercari in acelasi sezon cu Ospamox, Klacid, Unasyn i-am dat lui Andrei si cedax; a fost ulti,ul antibiotic administrat anul trecut undeva in martie aprilie; Doamne ajuta sa fie ultima raceala si la voi;
Si m-am mai gandit ca tu i-ai dat si ceva homeopat pe baza de Chamomila; asta nu e denumirea musetelului? caci eu stiu ca musetelul usureaza burtica.
Si eu pana acum i-am dat lui Vlad branza cumparata din piata de soacra-mea, care cumpara de la aceeasi femeie de cel putin 5 ani;
Sau mai am o explicatie pentru diaree: so este o raceala puternica cauzata de virus si cum David nu stie sa expectoreze, o parte din mucozitati ajung in stomac si de acolo virusul ataca si sistemul digestiv; SANATATE MULTA
Eu ca nebulizator folosesc unul Omron, si ca recomandare generala, chit ca ma repet este sa nu se faca copilului inainte de somn, ci cel putin cu o jumatate de ora inainte de somn, si inainte de somn se scot mucii, caci altfel copilul se trezeste tusind, se ineaca si se duce pe rapa somnul tuturor din casa; ca sa nu mai spun ca e bine sa nu iasa dupa nebulizare copilul afara in aer rece (daca e musai, macar sa fie lasat o ora in interior si apoi scos afara);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Malinas ochelari de soare au sigur la magazinele Z, si vezi ca sunt si pe la reduceri, undeva la 10-15 RON parca, sigur nu mai mult; eu i-am vazut acum vreo luna, la sf. lui ianuarie la magazinul Z depe Calea Victoriei, cel de vis-a vis de biserica alba.

Mergi la inceput

nu e usor de facut aerosol la astia mici, so...1. il inciti la joaca si il lasi in mana 2.il faci noaptea in timp ce doarme (cum mi-a nrecomandat mie pediatrul )....

copilului i se pune ser fiz sau apa de mare in nas ,si i se aspira nasul,cel putin de 5 ori pe zi...e adevarat ca unii stiu deja sa si-l sufle cat de cat ,insa doar cu aspiratorul tragi bine toti mucii...dupa fiecare spalatura a nasului efectuata bine, tusea dispare ...

in patut ,ar trebui sa doarma macar la 30 grade, deci ar fi foarte indicata o perna pe care sa pui copilul ,pe cat posibil lateral,pt ca in contact cu caldura bronhiile se incalzesc si cauzeaza tusea...

temperatutra in camera cel mult 20-21 grade...daca e prea cald si aerul sec,normal ca respira rau..

foarte ok ,umidificator in care se se puna doi stropi de uleiuri esentiale, eucalipt....

Mergi la inceput

bebecris,cum ii faci aerosol?jumate ser si jumate metazona?asa ar trebui sa -i treaca in max 3 zile..daca continua tusea si e "lichida" e de bine...aspira bine nasucul .sanatate!

hop si noi cu alte boli...gat rosu, limba alba ,frate ii pute gura de 3 zile ca nu poti sta langa el...febra maricica doar ieri...cica a consumat zaharul si sa-i dau zahar, inghetata,chestii foarte dulci zilele astea...voi ati auzit de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Merge o cafea la 11?

Poftiti la dans cu Ioana-Chelioana, dedicatie pt toti cozonaceii!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput