*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
Ami se inteleg din ce in ce mai bine copiii astia ai nostri.
Cherie v-a trecut raceala?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Miky-ea spune:
Bebecris, multa sanatate lui David si insanatosire grabnica!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Otiliav spune:
Neata!
Eu am avut o noapte de cosmar, numai a marait chiar si cand sugea. S-a fatait prin pat intre 1 si 3, se arunca pe spate, la un moment dat a si cazut cu un maldar de perne. Vad ca nu a dat nimeni , va ofer eu ca tocmai ce am pus la facut la servici 2 ture, e din plin, poftiti.
Fluturasa, taburet asa am luat si eu desi aveam un scaunel in baie. Taburetul pare mai stabil.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
cherieactiv spune:
buna dimi...
da ginye a cam trecut,ee acuma muci si putina tuse asta e...astept sa treaca de la sine ...
waw brave...ce vesteee!mamma mia...super !sa-ti fie de bine sarcina si bebele sa vine pe lume sanatos si cuminte!cica daca primul bb a fost mai neastamparat asea ,mai sugacios si din seria"she never sleeps"...al doilea ar fi contrariul...doamne ajuta sa fie suuupeer cumintel...(io vreau baiat,da?)
otilia, am vazut pozele...jos palaria..ana e domnisoara ce mai,elisa e un pufulet dulce rau...hai ca ai doua fete tare cucuiete
criss...mamaaaa..paris..cat au umblat picioarele tale?faine poze ati facut si am vazut ca ati ajuns si la versailles pe gerul ala...tu arati foarte tanara si fresh ,cum zicea o mamica...sofica "ci piaceeee"...hehe,vazui intr-o poza ca avem margele negre la fel pe care si ale si le pune de zor la gat
aaa, mirtha parca ma intrebai de ceva destinatii pt vacanta in it...nu recomand nordul it...haha nu ca nu vreau sa ma intalnesc cu voi mah ,ci pt ca ,spus in termeni eleganti "fa cagare" intelegi...apa naspa,oameni cainiosi,peisaje nu foarte incantatoare...recomand sudul it...(mare faina,flori, culori, mult verde,oameni primitori,mancare buna)si mai ales sardinia, care mie mi-a ramas in suflet...sardinia arata exact ca ..la tropice...apa transparenta,plaja cu nisipi alb fin(depinde de zona),plaja cu oaze,flori...salbaticie...am un site il pun imediat...preturile foarte bune..avion este...
bebecris spune:
ziua buna,
noi am petrecut noaptea cu tuse nasoala rau, muci cat cuprinde si febra...dupa ora 14 ne asteapta pediatra la un consult...tuseste rau...ii dau mucosolvan...se duce tati azi sa ne ia aparat de aerosoli...a mancat f putin dimineata, insa a baut un bibe de ceai pe nerasuflate...tei cu menta...i-am fiert acum vreo 2 morcovi sa vedem daca il tenteaza...
eu deja sunt la capatul puterilor...nici nu am chef sa mananc...alexandru saracu' nu zice nimic... dormit pe jos azi noapte sa avem noi loc, acum a fugit de la serv ca sa ne duca la dr si sa doarma un pic si el...
multumim pt grija....giney, darling, miky-ea, fluturasha, malinas...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cherieactiv stintino country paradise ...cu google.. |
wow, cherie cum arata...parca te cheama ... deja visez ca a venit vara ...
http://good-times.webshots.com/photo/2635588450105342640bAWeRF
Otiliav spune:
Voi stiati ca Lacramioara noastra scrie o parte din articolele care apar in josul paginii. Are talent nu gluma http://www.despredragoste.com/author/Lacramioara.aspx Bravo Lacramioara!
Evident ca acesta m-a frapat http://www.despredragoste.com/post/2010/02/07/13-le-meu-norocos.aspx , cum toate se invart in jurul lui 13 .
Cherie, m-ai nenorocit. La mine tocmai ningea de zor si tu vii cu poze asa la mare, la soare. Frumos loc!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
cherieactiv spune:
nu prea vad vesti bune...se pare ca majoritatea avem de furca cu muci tuse dinti...si al meu are febra 39 , marait cat cuprinde daca nu ma vede 2 sec asa ca....io am pus niste muzica pt copii si dansam de zor,ne jucam...e bine...mai merge si mesteca la un dulap,usa...iar dansam...si la noapte vom dansa iar ...
aaaa...bebecris noi suntem asa de la craciun,ia..tine si tu niste optimism... ,strange dintii si gandeste-te ca in curand ies toti dintocii ...si nu fac in timp sa iasa ca tre sa si pice...viata-i asta???
o caruta de sanatate la toate lumea!
(careva cunoaste vreun pusher ieftin?)