Locul fetelor Nou-Venite (71)- FELICITARI PIANNA!
Raspunsuri - Pagina 13
trutzi spune:
Mai avem de asteptat.![]()
O sa fie tare harnicuta cand o sa fie mare. O sa se trezeasca cam devreme ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 ma trezeste bebelina ca se foieste...face fitnes dim ma duc la morfo pe 25 martie ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
pianna spune:
Neatza si de la mine cu intarziere.
M-ati dat gata cu titlul de capitol
....
Am fost si eu ieri la medic si mi-a zis ca am venit un pic cam repede. "Punctuletul" are 6 mm si pare sa fie in regula. Trebuie sa mai astept inca vreo 2 saptamani sia tunci o sa stiu mai multe.
Momentan nu realizez nicio schimbare. Doar ca ma surprind colegii ca ranjesc a proasta.
trutzi spune:
Ce burtica frumoasa ai 
Nu ai deloc sunci 
| citat din mesajul lui Lia73 mi-am pus poza gravidoasa +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui pianna Neatza si de la mine cu intarziere. M-ati dat gata cu titlul de capitol Am fost si eu ieri la medic si mi-a zis ca am venit un pic cam repede. "Punctuletul" are 6 mm si pare sa fie in regula. Trebuie sa mai astept inca vreo 2 saptamani sia tunci o sa stiu mai multe. Momentan nu realizez nicio schimbare. Doar ca ma surprind colegii ca ranjesc a proasta. |
o sa ai timp si de simptome stai lin
FELICITARI PTR PUNCTULET

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
JoAnn spune:
Buna 
Ce mai fac fetele??

La mine isi fac aparitia semnele premergatoare menstruatiei 

o zi buna 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
trutzi spune:
Neata! 
La 7 sapt o sa ii auzi inimioara 
| citat din mesajul lui pianna Neatza si de la mine cu intarziere. M-ati dat gata cu titlul de capitol Am fost si eu ieri la medic si mi-a zis ca am venit un pic cam repede. "Punctuletul" are 6 mm si pare sa fie in regula. Trebuie sa mai astept inca vreo 2 saptamani sia tunci o sa stiu mai multe. Momentan nu realizez nicio schimbare. Doar ca ma surprind colegii ca ranjesc a proasta. |
trutzi spune:
Neata! 
Pana cand nu vezi rosu in fata ochilor nu mai fii suparata.
Multe fete au avut simptome asemanatoare cu cele de la menstruatie si ulterior au aparut II
| citat din mesajul lui JoAnn Buna ![]() Ce mai fac fetele?? ![]() ![]() La mine isi fac aparitia semnele premergatoare menstruatiei ![]() ![]() ![]() ![]() o zi buna ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui trutzi Pana cand nu vezi rosu in fata ochilor nu mai fii suparata. |
Sper sa vad rosu 2 liniute
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
trutzi spune:
Corect 
Doamne ajuta!
| citat din mesajul lui JoAnn Sper sa vad rosu 2 liniute www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
violab spune:

la toate fetele.
Lia esti o frumoasa.
trutzi ce mai faci tu draguta?
Eu am fost cam ocupata cu pregatirile de plecare si v-am cam neglijat. Sa nu ma bateti.
Anul asta voi fi mamica!