Locul fetelor Nou-Venite (71)- FELICITARI PIANNA!
Raspunsuri - Pagina 14
violab spune:

la toate fetele.
Lia esti o frumoasa.
trutzi ce mai faci tu draguta?
Eu am fost cam ocupata cu pregatirile de plecare si v-am cam neglijat. Sa nu ma bateti.
Anul asta voi fi mamica!
lorin7774 spune:
Neata, la amiaz.....
ce burtica frumoasa am vazut in poze!
Lia, esti o
perfecta !!!
eu am avut o noapte mai putin fericita, m-a durut capul toata noaptea, cred ca m-a tras curentul pe undeva si parca vreau sa racesc

plus ca sunt super ametita si somnoroasa
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Lia73 spune:
nu ma mai laudati ca mi se urca la cap si devin fitzoasa ![]()

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
trutzi spune:
Or fi ceva semne? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Neata, la amiaz..... ce burtica frumoasa am vazut in poze! ![]() Lia, esti o perfecta !!!eu am avut o noapte mai putin fericita, m-a durut capul toata noaptea, cred ca m-a tras curentul pe undeva si parca vreau sa racesc ![]() ![]() plus ca sunt super ametita si somnoroasa LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Tocmai m-a anuntat sotul unei prietene ca or sa aibe gemeni. Am picat de pe scaun ![]()
Te iertam de data asta 
Sa ma tragi de urechi sambata sa nu uit 
citat din mesajul lui violab![]() la toate fetele.Lia esti o frumoasa. trutzi ce mai faci tu draguta? Eu am fost cam ocupata cu pregatirile de plecare si v-am cam neglijat. Sa nu ma bateti. ![]() Anul asta voi fi mamica! |
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Tocmai m-a anuntat sotul unei prietene ca or sa aibe gemeni. Am picat de pe scaun Te iertam de data asta ![]() Sa ma tragi de urechi sambata sa nu uit ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ok. Sper sa nu uit nici eu. Felicitari prietenei tale.
Anul asta voi fi mamica!
infofuny2005 spune:
Hey buna la toate dragutele de aici
! S-au schimbat multe decand nu am mai intrat eu. Pot sa ma alatur si eu?
Vreau sa scriu iar pe forumul Desprecopii, pt ca prima data cand am inceput sa scriu aici mi-a purtat noroc, am ramas insarcinata si am un baietel de 5 anisori, tare poznas si dragalas. Acum vreau sa mai am unul, insa se pare ca nu e asa usor, ca prima data:(
Nu incercam demult, din Noiembrie am incetat sa iau anticonceptionale, insa de fiecare data cand se apropie perioada menstruatiei, sunt dezamagita-"iar au venit musafirii rosii:((, a mai trecut o luna" Eu imi doream sa fiu insarcinata vara, foarte mult, ca iarna am fost si mi-a fost tare greu, si as fi vrut sa ma pot mandri cu burtica mea peste tot. De sub geaca nu se vedea prea mult:(. Asta e! Acum nu mai conteaza, nu vreau sa ma mai stresez, am ajuns la concluzia ca daca va vrea Bunul Dumnezeu sa ne mai dea o gagalice ne va da, daca nu, inseamna ca o avea EL un motiv.Renunt la calcule si date fertile in care imi stresez sotul
! Oricum acum e postul Pastelui si am luat o pauza.
Cam asta e povestea mea!
Imi e drag acest site, dar sper sa nu stau la spirante prea mult...nu va suparati...nici voua nu va doresc sa staruiti prea mult pe aici...sa aveti cat mai curand burtici...la asta ma refer![]()
trutzi spune:
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta (la aspirante)!![]()
Sa-ti traiasaca baietelul si sa fie sanatos!
| citat din mesajul lui infofuny2005 Hey buna la toate dragutele de aici ! S-au schimbat multe decand nu am mai intrat eu. Pot sa ma alatur si eu?Vreau sa scriu iar pe forumul Desprecopii, pt ca prima data cand am inceput sa scriu aici mi-a purtat noroc, am ramas insarcinata si am un baietel de 5 anisori, tare poznas si dragalas. Acum vreau sa mai am unul, insa se pare ca nu e asa usor, ca prima data:( Nu incercam demult, din Noiembrie am incetat sa iau anticonceptionale, insa de fiecare data cand se apropie perioada menstruatiei, sunt dezamagita-"iar au venit musafirii rosii:((, a mai trecut o luna" Eu imi doream sa fiu insarcinata vara, foarte mult, ca iarna am fost si mi-a fost tare greu, si as fi vrut sa ma pot mandri cu burtica mea peste tot. De sub geaca nu se vedea prea mult:(. Asta e! Acum nu mai conteaza, nu vreau sa ma mai stresez, am ajuns la concluzia ca daca va vrea Bunul Dumnezeu sa ne mai dea o gagalice ne va da, daca nu, inseamna ca o avea EL un motiv.Renunt la calcule si date fertile in care imi stresez sotul ! Oricum acum e postul Pastelui si am luat o pauza.Cam asta e povestea mea! Imi e drag acest site, dar sper sa nu stau la spirante prea mult...nu va suparati...nici voua nu va doresc sa staruiti prea mult pe aici...sa aveti cat mai curand burtici...la asta ma refer |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna ![]() ![]() ![]() ![]() Lia,ce mamica frumoasa "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |