Locul fetelor Nou-Venite (71)- FELICITARI PIANNA!
Raspunsuri - Pagina 10
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 una cate una la odisee cu voi si mai repede ca ma enervez +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
nu te enerva ca nu ai voie...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
cora79 spune:
Ola,ola fetelor si un buchet de
Pianna,felicitari draguta,sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Fetelor,va faceti siesta? sau sunteti ocupate la serviciu?
Eu raportez ca am sosit de la scoala,sunt fericita ca afara a venit primavara si mai ales pentru ca astazi sora mea a ajuns inapoi acasica,cu bebelina la purtator
camcris spune:
Felicitari pentru surioara ce este sanatoasa ea si cu , bine au venit acasa, noi fetele muncim la sevici nu ca tine norocoasa , sa fii acasa asa devreme, noi mai avem asta este.
cora79 spune:
citat din mesajul lui camcris Felicitari pentru surioara ce este sanatoasa ea si cu , bine au venit acasa, noi fetele muncim la sevici nu ca tine norocoasa , sa fii acasa asa devreme, noi mai avem asta este. Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
mvb spune:
Am venit si eu cu modificarile la topic
Pianna felicitari pt sarcina, sa treaca cat mai repede cele 9 luni si sa te bucuri de BB!...ce veste buna ne dai.....chiar ca a inceput sa ploua cu II...e vremea cand se intorc berzele si vad ca nu vin cu mana goala
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Daaaaaaa,sa vina toate berzele inapoi soi sa prindem si noi 2-3
cora79 spune:
Eheiiii,dar pe unde umbla toate fetele,gravidoase sau nu?
S-a incalzit putin afara si nu le mai prinzi in schema deloc
mvb spune:
Eu sunt atat de obosita ca ma bag un pic la somn...macar o ora.....am mai patit sa vreau sa dorm doar o ora si sa ma trezesc a doua zi dimineata.....sotul meu e atat de intelegator ca ma lasa sa dorm cat vreau
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
citat din mesajul lui mvb Eu sunt atat de obosita ca ma bag un pic la somn...macar o ora.....am mai patit sa vreau sa dorm doar o ora si sa ma trezesc a doua zi dimineata.....sotul meu e atat de intelegator ca ma lasa sa dorm cat vreau MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |