Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!!

La multi ani, Mariana sa fii sanatoasa si fericita mereu!!

La multi ani, Andrei!! Gabi, sa-ti traiasca odorul si sa va bucurati mereu de ceea ce e frumos pe lumea asta!!

multumesc fetelor de urarile pt. nepotica mea, Doamne ajuta sa fie sanatoasa si norocoasa mereu!! cumnata mea e bine, azi vine acasa, adica la soacra-mea...

azi am vb. la cresa, din nou, pt.Luca... si din 15 martie il duc la cresa, la pii abia astept sa am cateva ore pe zi pt. mine, sa-mi fac treaba fara sa fiu exasperata de "mamiiii","mamiiii"
oare asa va fi??....

va pup si va doresc o zi frumoasa... pacat ca e tare rece...

p.s. v-ati ales baba??

pa-paa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myrilav spune:

ASI multumesc frumos de informatii...nu e pt mine pt maicamea era o urgenta pana la urma a fost la altcineva si se pare ca trebuie scoasa tiroida.
i sa recomandat spitalul CFR conferentiar dr Munteanu parca...
mai stiti voi alt medic recomandat pt operatie?
sau unde s-ar putea opera??

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA multi ani fericiti Mariana!!, sa-ti fie viata ca o primavara si sa te bucuri de tot ce e mai bun!

La multi ani Andrei!sa ai o viata lina, cu multa sanatate si sa o bucuri pe mamica ta in fiecare clipa!

fetelor eu is racita cobza...din nou, asa ca azi nu a fost o zi forte pentru mine.

probabil la 9 voi face nani

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu mi-a colorat mesajul pe care il voiam asa:

La multi ani Mariana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

LA MULTI ANI MARIANA, sa ai parte in viata numai de bucurii,

LA MULTI ANI ANDREI, sa ai parte de o copilarie fericita

Cu drag,
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata! daca n-ati apucat sa savurati cafeaua, haideti la o potrie mare cu frisca, numai buna de trezit!!

Criss, imi pare rau de raceala tasanatate!!!!!

Myrilav, sanatate mamei tale; dr.Munteanu e ff bun, succes cu operatia; mai sunt medici chirurgi ff buni la CFR, dar daca ai ajuns deja la el, e complicat sa te ia altcineva...

fetelor, stiti vreun dr. bun la Chirurgie Toracica?? unul care face op. la plamani?? e tare complicata viata asta.... doamna pt. care voiam sange are nevoie de op. la plamani, pt. ca se pare ca tumora a recidivat si poate fi extirpata... si nu cunoaste pe nimeni acolo, dar nici eu... va rog sa ma informati daca stiti ceva...

acum va pup cu drag!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani, Mariana! Sa ai parte numai de zile senine, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie.Te imbratisez.
Multumim de urari, i le-am aratat si lui Andrei si s-a bucurat mult.
Andrei a trecut printr-o enterocolita,nu stiu de unde a pescuit-o si cel mai rau s-a simtit de ziua lui,off. Acum si-a revenit si e la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi ani mariana
sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myrilav spune:

Ralucames multumesc mult....deja am vorbit cu un medic de la anatomopatologie CFR care ne pune in legatura cu dr Munteanu ,speram ca luni vom fi la spital.
sunt cam stresata cu operatia mai ales ca mama are probleme si cu inima...sa speram ca totul decurge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

A venit si zapada mieilor...nu ca o astepta dar sper sa treaca repede.
Va invit la o cafeluta care sa ne incalzeasca mai ales sufletele

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput