Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
La multi ani Andrei!
Sa fii fericit, sanatos si sa ai mult noroc!
Gabi
Vine cineva la cafeluta?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
nana_sim spune:
buna dimineata!
vin eu la cafea, da' azi si gata, ca vreau sa revin o vreme la Inka din cazua unui tratament homeopat.
n-am apucat sa va zic dar am gandit la fiecare dintre voi si v-am trimis un gand bun cu hainute de flori de primavara pe post de martisor, sa va stea impletit in par toata primavara
Flavia zice o vorba ca "norocul ii ajuta pe cei care indraznesc". avantajul mare este ca jobul sotului poate sa fie oriunde asa ca daca ti se va parea la un moment dat ca tara aceea nu e locul bun, veti pleca spre urmatoarea. imi pot doar imagina ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu, mai ales cu 2 copii in discutie, dar ... sa va dea Domnul gandul cel bun!
La gel si voua Cristiana!
Raluca bun venit pe lume unui nou bebelus, sa fie sanatoasa si sa bucure parintii!
La multi ani Andrei! Sa te bucuri de toate, sa fii sanatos si vesel si sa fii mandru de mama ta!
pentru toate fetele si copiii lor
Yagmur spune:
Eu nu-s in apele mele dar as veni la intalnire.... acum depinde daca gasesc pe cineva care sa stea cu Luca...
Felicit fiecare copil pentru reusite, nu mai nominalizez
Flavia, multa bafta in continuare, indiferent de decizie...
Off.. dar prea pe scurt va scriu.. fac tot posibilul sa va vad.. pana atunci vin si rezultatele de la analiza.. sper sa nu fiu in butoi...Yagmur si Luca
nonna spune:
LA MULTI ANI, Andrei, sa fii sanatos si fericit!!!
Unde va intalniti in 8 martie? si pe la ce ora.Poate, poate scap si eu.......
Myrilav spune:
Fetelor scuze pentru deranj...as avea nevoie de o informatie.
Ma intereseaza un medic endocrinolog bun la Cluj, sau daca stie cineva unde o gasesc pe dr Cristina Ghervan.
multumesc
asi spune:
Bun venit Myrilav.Pe dr.Ghervan o gasesti la endocrinologie pe Pasteur sau la Asromedica.
Sanatate Simona si sa-ti priasca tratamentul homeopat.
Manu inca nu stiu unde ne intalnim si nici la ce ora dar si mie mi-ar place sa ne vedem.
Cristiana hai propune locatia si ora.
squirrel spune:
Buna fetelor, multu de incurajari
Pe scurt va spun ca ne-am decis catre SUA. Sa de-a Domnu sa se si finalizeze, sa primim vizele.
Mai viu cand imi revin ca lumea din starea asta .
Va doresc numai bine
Cu drag, Flavia
asi spune:
La multi ani Mariana!
Nu ma pricep eu la vorbe ticluite bine dar sufetul meu e plin de energii bune pentru tine.Sa ai viata o primavara continua si grijile sa te ocoleasca.
Flavia sa fie intr-un ceas bun decizia.
nana_sim spune:
Mariana draga "La multi ani fericiti" din toata inima mea mare, si a zanului desigur! Sa fii senina si sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi tie si sa-ti fie drumul drept si luminos asa cum esti tu.
tuchi spune:
Mesaj dedicat Marianei,
ani multi si buni, cu oameni dragi si momente minunate!
Cu mult drag, Oana & Co.