Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Tare ma misca anumite conectari cu Rusia, fie ca ele sunt la nivelul literaturii, muzicii, teatrului, istoriei, limbii ruse si mai nou a escaladei pe gheata ...si as putea vorbi mult si bine despre asta, e un fel de sertaras frumos ordonat, alaturi de alte sertarase, cum ar fi Orientul, si in speta Japonia, (poate, daca nu chiar sigur mai puternic dpdv al teatrului decat Rusia)...de aici Tarkovski, preferatul meu in materie de regie in Federatie.
Arvo Part...hmmm...nu sunt multe de zis ci de auzit...mi-a fost familiarizat acum cativa ani prima data si apoi acum 2 ani am intrat din plin in sound-urile Partiene...si l-am uzatin coloanele sonore ale pieselor la care am colaborat. A fost unul din putinele lucruri bune la Romeo si Julieta, fiind folosite in totalitate compozitii de-ale lui, cu toate ca nu as asocia muzica aceasta cu ceea ce a iesit acolo.
Parca se cerea o explicatie-doua, ca nu e chiar o piesa venita cu avionul, e cu radacini serioase. Filmul nu are nimic de-a face cu piesa, cineva s-a trezit sa le coleze, idee buna, dupa mine, caci pusca bine impreuna. Si fac fericite unele suflete, al meu cel putin tresalta cand vede o suprapunere reusita, ochiul se bucura, urechea tresalta si mesajul e dublu, si atinge corzile instant, din doua locuri deodata. Placerea e dubla, asadar.
Enjoy, ca m-am intins ca guma de mestecat!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!! cum va simtiti?? eu ascult piesa de la Florina si ma prinde o stare de bine... de vis, de fericire... sunt si cu Luca-n brate, el scrie, eu scriu si sorb din delicioasa cafea... ce-mi mai trebuie?? kiar nimik... Doamne ajuta sa tina la nesfarsit sentimentul asta
Florina, mii de
azi am si un alt motiv de ingrijorare=fericire... a intrat cumnata mea in travaliu si sper sa vina a doua minune a ei fara probleme, in maxim o zi-doua... sunt emotionata de abia mai pot...
va doresc tuturor o zi minunata,alaturi de cei drag!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
trebuie sa ma laud cu Norbert a participat la primul lui mars al bicicletelor ...ieri dupa-amiaza, a fost singurul copil si a fost foarte apreciat
...doar ca taica-so nu l-a lasat sa termine cursa pt ca din pacate este racit si tuseste
, dar si-a dorit enorm sa participe.astfel, am aflat ca trebuie sa ii cumparam alta bicicleta mai performanta , nu stiu daca vom reusi pana la marsul urmator luna viitoare
.
Raluca si mie orice nastere imi da fiori .Sa ii ajute DD sa fie o nastere usoara si mama si bb-ul sanatos
no ma duc sa pregatesc hainele de "scandal" iesim in padure
va pup
Erika
carrie spune:
salutari si de la noi fetelor
am avut o saptamana incarcata urmata de un week-end cald si placut cu minunile noastre.
inspir iz de primavara chiar daca ma chinuie de 3 sapt o amigdalita si am ingurgitat antibiotice la greu...da cum ziceam ideea de primavara ma energizeaza teribil
vin maine sa va scriu la fiecare, am vrut doar sa va propun intalneala chiar de 8 martie, ce ziceti?
Ralu cum e Oana?totul e ok?Doamne ajuta!
va pup pe toate o saptamana usoara!
squirrel spune:
Buna fetele,
Va doresc o primavara frumoasa si din partea baietilor mei un martisor imaginar.
Ma scuzati dar va trimit asa un mesaj general, mintea mea e in limbo acum. Vineri a primit sotul tel de la seful lui ca pana marti vrea raspunsul: mergem sau nu in US. Si ne perpelim acum...daca mergem sau daca ne intoarcem acasa.. of e asa de greu.
Va las si va doresc numa bine
Cu drag Flavia
ralucames spune:
1 Martie calator, va aduce-un martisor!!
si pt. asezonare, cate o cafea la fiecare, ca doar e luni si avem nevoie mareee!!
eu n-am reusit sa adorm azi noapte decat dupa 2... am citit pana la 1, apoi s-a trezit Stefania plangand in somn (dimineata nu mai stia nimik) iar apoi Luca a vrut langa mine... uf, dorm pe mine...
dar!! ieri la 2 si ceva a nascut cumnata mea super repede, fara nici un fel de probleme, o minune de fetita pe nume Antonia, sanatoasa si precis frumoasa... na , ca m-am laudat nitel
Crisssi
Flavia, grea decizie, Doamne ajuta sa o luati pe cea benefica voua pe termen lung, din toate punctele de vedere...
mai vin azi; acum va astept cu cafeaua calda!!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nonna spune:
Un martisor si de la noi
Diana e racita, eu sunt stresata iar cu serviciul, caci acum ma cheama in Manastur si e tare departe de mine si cred ca am sa refuz, oricum pana in 20 aprilie pot sta in concediu si pe urma vad eu.......ma duc unde ma trimit....
Noi in 8 martie avem serbare la gradi, asa una scurta si simpluta, fara costume si mare tambalau.
Eu va doresc o saptamana calduta si usoara
Felicitari pt. nepotica, RalucaNonna
asi spune:
Prima zi de gradi a decurs PERFECT!
Sunt tare incantata ca Maria si-a dat drumul.
Simona e tare departe in Manastur si daca ai timp inca o luna nu te mai gandi la asta.Sanatate multa Dianei.
Cristiana sanatate multa si tie , ar fi fain sa ne intalnim chiar in 8 martie insa trebuie sa se hotarasca lumea.
Erika felicitari lui Norbert!Ai un baiat minunat.
Raluca sa va traiasca nepotica si sa aibe parte numai de lucruri bune in viata.
Flavia orice decizie ati lua acum va fii cea mai buna in momentul asta , insa cu timpul o sa aflati daca a fost cea mai buna decizie.Eu va doresc noroc mult!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
Stanca felicitari ptr gradi, tare ma bucur pt Maria!
si noi am inscris-o pe Sofi dar trebuie sa o operez inainte de polipi, nu am nici o scapare din pacate.si pe cand eram super fericita de ce bine a decurs tratamentul de leganat am luat-o de la capat
Flavia, grea decizie, si noi avem putin in discutie idee plecarii in Franta dar stiu ca mi-ar fi cumplit de greu sa ma dizloc, is legata de tara asta amarata.va doresc mult noroc in luarea deciziei
Raluufelicitari Oanei, sa va traiasca nepotica!ma bucur ca sunt bine , transmite-i toate cele bune.
Erika felicitari lui Norbert, ce te pot bucura copilasii cu realizarile lor...si Thea cand mi-a venit cu medalie la cross am bocit de numa
Nonna, stai si mai bucura-te de gazutza, si eu asa zic!
noi am fost sambata cu colegii mei la unul dintre ei la facut papanasi, fetelor, am mancat o tona si am ras tot atata, o fost mortal
va pup, back to work