Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Musai sa trec si sa va salut.
Saptamana trecuta am fost plecata,in we am fost la scoala si acum mai am de finalizat niste lucrari.Copii sunt tot mucosi iar eu sunt disperata.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hop si eu

noi bine , cu ajutorul coaching-ului lui Mihai trec peste minunile ce ma framanta la job

Stanca cum se simte soacra ta?

Dr Vasilescu are si cabinet particular la Artis eu am fost la ea cu amandoua fetele la control cu soldul.100 de lei pt 5 mindar e profi.

Ralu, pupicei multi

si nu in ultimul rand La multi ani Florina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vin sa va ofer o cafea si o felie de cozonac pufos.

Cristiana fain ca reusesti sa treci peste.Felicitari lui Mihai pentru coaching.

Nonna sanatate multa.E greu la inceput dar apoi te obisnuiesti si totul intra in rutina.

Cristina eu nu o stiu pe dna.Vasilescu dar pediatra mi-a spus ca daca nu e ceva deosebit, doar pentru control de rutina nu are rost sa merg la ea.Intr-adevar e profi dar doar cu cazuri grave, pentru un control de rutina e superficiala.Sanatate multa.

Io ma pregatesc de o zi de gatit.Anul asta doresc sa fac eu prajiturile de sarbatori , as fi vrut sa fac si cozonac dar nu e vreme pentru ca vrem sa plecam de acasa de joi.
Copii-s tot mucosi si habar nu am ce sa ma mai fac.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu pe fuga
Dr. Vasilescu - am fost la ea acum un an si in 5 minute ne-a examinat; Luca are picioarele in X si acum e si suspect de rahitism, lucruri despre care nu ne-a spus nimic important (decat sa ii cumpar incaltaminte cu talonet si toc), deci cred ca s-ar putea sa fie superficiala cand nu e vorba de ceva grav; am fost la clinica privata.
Carrie, ma bucur ca esti mai bine.. si eu as avea nevoie de coaching si cred ca si de psiholog....
Vineri plecam spre Bucuresti; sint in febra pregatirilor: sa ma tund, sa ma vopsesc, sa ma fac frumoasa ; sa mai slabesc douazeci si mii de kile - parca m-as duce sa ma marit, nu sa stau cu ai mei si sa ne certam zilnic
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Ce fain ca va pregatiti de Pasti..........eu lucrez sapt. asta numai dupa-masa si sambata toata ziua, deci nu fac nimic special dar mergem la mama duminica si e OK asa si mai usor pt. mine. Da parca o prajitura tot as face

si cumparaturi nu stiu cand mai fac......of, da greu ma organizez si eu.
Fug ca doarme inca fata si trebuie sa mai fac atatea prin casa!

si o zi usoara,
Nonna

Mergi la inceput

salutari si de la noi si o saptamana minunata inainte de Sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Din pacate si eu am auzit ca e cam superficiala la unele probleme.
Victor baietelul meu mai mic are picioarele in X , am fost in septembrie cu el la Prof. Hutanu si in urma radiografiei si analizelor efectuate a spus ca nu e nimic grav , doar rahitism. Dupa ce i-am dat toata iarna 5 pic de vigantol nu vad nici o imbunatatire si vreau sa cer o alta parere. Am auzit de o clinica particulara super OK, cu aparatura ultra din Mures, si as vrea sa merg cu Victor acolo.

Stanca spor la gatit. Sanatate puiutilor.

Sarbatorii fericite tuturor si multa sanatate.!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

in gashca mamicilor cu copii mucosi, spun un maaare PREZENT, pt. ca Luca a luat o viroza urata, ii curge nasu, tuseste si-i irascibil de numa; Criss stie nu ne-am acomodat cu cresa, degeaba n-a plans el 2-3 zile... asta e...

Stanca, sanatate puilor tai, le va prii impreuna cu voi cateva zile; unde mergeti? la parinti sau in alta parte??

Simona, nana sim, cum iti mai merge?? nu ne mai zici nimik??

Simona, nonna, cum e la servici?? imi spui pe pm la care din farmacii lucrezi?

Manu, drum bun!! tu fa-te frumoasa ca nu stii de unde va aparea fat frumos, da??!!??

si iute-asa, am impartit cateva flori din gradina sufletului meu, pt. ca-s fericita, na! all

Mergi la inceput

neata de la noi, totul frumos, ieri am fost la cumparat Iepurashi.

azi e ziua cea mare cu casa...o sa va spun maine daca am noutati, ma rog sa am!

am primit un site fain cu retete pas cu pas, maybe it helps

pupici

http://edithfrincu.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna seara de departe!

Fetelor din Cluj-Napoca (si eu sunt clujeanca, temporar braileanca), stie vreuna dintre voi daca, pe undeva prin Cluj, tine cineva profesionist, nativ de la mama lui de acasa, cursuri de dans indian, cum vezi prin filme?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput