Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata gagici frumoase si optimiste!
Beti cafeluta cu mine ca va servesc cu o cafea nemaipomenita!

Florina o sa incerc sa iti dau telefonul lui insa acum e internat la centrul de transplant pentru investigatii.Din pacate nu stiu daca va putea fi disponibil o vreme.

Am asa un feeling ciudat ca vreau sa ma intalnesc cu oameni dragi mie de parca mi-as lua ramas bun.Am de ceva vreme senzatia asta si nu stiu de ce.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi

Stanca, multumesc de cafea, am savurat-o din plin, fara lapte azi, dar a fost delicioasa; bb Luca doarme inca, asta-n conditiile in care de la 5 la 7 n-a dormit deloc; a tusit, am curatat nasu, a plans dupa tzitzi, etc.nu mai imi place sa bage mana pe la piept, dar ma gandesc ca lui ii place la nebunie si sufera daca nu-l lasof-of. Stanca, senzatii de-astea am si eu cateodata, dar n-o lua in sens negativ; gandeste-te ca doar ti-e dor sa vezi oameni dragi, atat!

Florina, multumesc si felicitari pt. tonuscum saracie sa i se faca fetei abces!?!musai sa vb. cu dr. si sa rezolve opturatia...

Nonna, noi am fost la grad. zoo in Ungaria de doua ori; prima data la Debrecen, e superba, acolo vezi cum trebuie sa traiasca animalele in captivitate; a doua oara la Nyiregyhaza-acolo gradina zoologica e si mai mare decat cea din Debreten, iti ia pe putin 4-5 ore s-o strabati si sa te bucuri de tot ce vezi...

azi musai sa-l scot pe Luca din casa, asa mucos cum e... ca n-a iesit de duminica, deci se cere...

va pup, o zi frumoasa si calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

Stanca nu ne speria .Si eu am asemenea senzatii dar -de genul- ca de cate ori merg la tzara la mama ma gandesc ca s-ar putea sa fie ultima oara sa ii vad in viata si e atat de greu ca sa nu plang de fiecare data cand plec de acolo. Ai fost la medic pana la urma?

Nonna noi am fost si la Debrecen la zoo si a fost foarte dragutz dar cel mai fain e la Budapesta

am fost in we la tzara si padurea avea un covor asa frumos mov de la branduse ...pacat ca nu am dus aparatul foto . Am lucrat una alta pe la mama i-a mai ajutat sotzul putin si apoi le-a facut copiilor o hinta . Ce soare este afara abia asteptam sa iesim.

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dimineata dragele mele

niste de primavara de la mine.

noi suntem bine , sanatosi dar din pacate sunt deprimata la job, nu-mi regasesc echilibrul si nu imi e bine aici...in plan personal totul e bine adrenalina exista dar ne rugam sa fie ok!

sunt afectata si de astenie...is ametzita si fara energie...dar...stiti voi...nu ma las

Stanca,ciudat sentiment, detaliaza putin, cum adica sa-ti iei ramas bun?

Florina, la cine ai fost cu Elise la dentist la Happy dent?

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimi!

Si eu un pic vlaguita, banuiesc motivele, asa ca ma dreg cum pot, dar trebuie sa mai treaca o zi doua ca sa fiu sigura de tot..ori e doar de la menstruatie, ori iar am reactie nasoala la anticonceptionale..

Ralu, si sanatate maxima lui Luca

Stanca, multumesc mult

Cristiana, din pacate insusi la Statov am fost

Mai viu eu

Ne intalnim saptamana aceasta?...ori, uitarati???

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna tuturor!
Am o intrebare - ce parere aveti de dr. Vasilescu ?- medic de ortopedie pediatrica?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Vai ce liniste prin zona!!!!! Unde sunteti?????
In gradina printre floricele sau cu treburi prin casa?

Dr. Vasilescu e foarte buna dar e greu de ajuns la dansa...eu personal nu am fost cu ai mei copilasi dar stiu ca e foarte solicitata si de mare incredere. Sanatate multa!

Si eu am inceput lucrul de vineri.......e nasol....is deja obosita, adica eram de mult si acum am sa fiu franta Am si o viroza, ceva, ca sunt ragusita si ma dor toate dar sper sa-mi treaca pana maine cand incep in forta....
Ieri am iesit cu copiii la un gratar si a fost f. fain. Pacat ca azi nu mai e vreme buna si

LA MULTI ANI, Florina si la toate fetele cu nume de flori le doresc tot binele din lume.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI FLORINA!!!!!
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

buna dimineata iubitelor, poftiti la !! si La Multi Ani, Florina!!!

dar si noua, tuturor femeilor care ne simtim flori un sincer la multi ani!!

noi nu ne prea laudam, ca vineri noaptea a facut din nou Luca febra, apoi s-a mai stabilizat, i-a curs nasu si a tusit; colac peste pupaza, ne-a luat pe toti virusu si ne-a cam pus in cap... in fine, sper sa treaca o data de tot

Criss, n-am vazut apelul de ieri decat seara tarziu, nu mai era loc de sunat; ca ieri am pus toate tel. pe silentios si am bagat la somn 3 ceasuri, toti

oare de ce e apatia asta la noi?? haideti cu un oki si-o vorba, ca ne face tare bine!!!!

p.s. Stiti cumva care e programul la Gardena-Floresti?? si daca sunt rasaduri de panselute, muscate, etc.?? sa nu fac un drum degeaba pana acolo si sa nu gasesc... pliiiz!!!

Mergi la inceput

fetelor, ia uitati ce nr. am eu la mesaje

Mergi la inceput