America (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multumesc din nou de urari.
Sa stiti ca acum beau putina cafea. Imi mai dau cateva zile de gandire. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ramona, unde anume e cabina? Poate e chiar pe langa noi, avem si noi un parc din asta in apropiere. scrie-mi pe pm.

Sunt tare ingrijorata si suparata. Aidan a facut iar febra mare, 103 si ieri si azi noapte. Nu stiu, mai e posibil sa aiba reactii dupa vaccinul ala? au trecut doua saptamani. comportamental e total schimbat, are nopti in care urla efectiv ore intregi, nu mai stiu ce sa fac, nu mai stim ce sa facem, nimic din facem nu pare sa il aline, pur si simplu se zvarcoleste in bratele noastre, am un sentiment groaznic de neputinta.

V-am tot batut la cap, dar nu stiu ce sa mai fac.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Ce rau imi pare ca-i amarit Aidan! Ma gindesc totusi ca nu-i de la vaccin, ai spus ca a fost linistit in ziua cind ai ramas acasa cu el. Cred ca inca nu s-a adaptat la daycare, practic la asta de acum nu merge de mai mult de doua saptamini.
Sper sa fie bine, mergi la medic cu el daca a facut febra atit de mare.
Nu stiu ce-mi veni ieri si m-am gindit ca ar fi o zi buna de condus pina in Destin poate. M-am uitat in joaca dupa cazare si am dat de ei. Mai era o singura cabin si am si luat-o. Acum ne gindim cum sa facem sa vina si prietenii nostri, dar sint numai campsites available si nu stiu cine vrea sa stea in cort in iulie in Florida.
N-am fost niciodata in partea asta de Florida, ma gindisem ieri s-o intreb iar pe Andrada de resortul unde a fost ea, dar retinusem ca a fost ceva mai la sud parca.
Tot uitindu-ma dupa reviews am aflat ca zona asta se mai numeste "redneck riviera", din cauza ca vin din astia din zona noastra. Oh, well...

Hilde, how exciting! Ma faceti sa-mi fie dor si mie dor de un bebe, ori eu am incheiat socotelile astea.
Nu-ti face griji cu cafeaua, eu cred ca-i OK. Ramii la una pe zi. Nu stiu cum te vei simti in curind, dar cred ca ajuta daca maninci des (nu neaparat si mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oh well, Parkul e in nordul Floridei, intre Pensacola si Panama city. Faceti cam 4 ore pana la noi, dar cine stie, poate ne vedem. Cat stati?

Noi am fost cam la 45 de minute de parcul de care zici, tot pe coasta, la Mexico Beach. Foarte wild intr-adevar, dar mie mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Stam 7 nopti. Da, pare wild. De aia am emotii, sint mai "city girl". Am vazut ca sint ceva orasele in apropiere si am citit ca sint bike paths, aducem si bicicletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Carmen, imi pare rau ca ti-am tot ratat telefoanele, nu am apucat sa-ti salvez numarul dar parca am stiut ca tu m-ai sunat...nu prea ascult voicemailurile :) asa ca abia acum dimineata am vazut ca tu ai fost intradevar...multumesc ca m-ai sunat si eu ma gandeam al voi ce faceti...

...o sa incerc sa mai scriu atunci cand voi avea timp... sper insa sa nu mai fiu inteleasa gresit ca nu-mi plac conflictele si nici nu-mi place sa supar oamenii

...irina, m-am simtit tare prost cand mi-ai sarit in cap asa, dar te inteleg ca erai suparata si daca o alta mamica nu stie ce e in sufletul tau, atunci nimeni nu stie! sa-ti mai zic ceva, daca o mamica te suna si te bate la cap, intr-un mod "jignitor", asa cum ai simtit tu ca o fac...si iti da sfaturi, crede-ma ca o face din dragoste si din compasiune, ce simti tu simte si ea...si daca are sfaturi sa dea este pt ca trecut un un pas inainte prin aceasi situatie si stie ca deznodamantul nu e unul tragic si incerca pur si simplu sa ajute si sa mai alunge grijile (nu cred ca are nici un interes sa faca sau in cazul meu sa fac pe grozava)... desi sufletul unei mame tremura si la o partida de muci... care atarna sub nasuc...si pe mine ma deranjau mamicile "mai batrane" imi faceau la fel, dar apoi am inteles si am apreciat orice sfat...ascultam si luam ce puteam aplica in cazul nostru. E normal sa fii precaut si sa-ti cresti copilul asa cum stii tu mai bine, pt ca noi ca mame, am fost si vom fi legate de ei intr-un mod in care nimeni nu este si nu va fi...simtim si stim ce este mai bine pt ei si o simtim pe bune... e o legatura pe care numai mama si un copil o au, data de Dumnezeu...

inca o data imi pare rau ca a iesit asa, dar eu chiar nu te-am sunat vreodata sa-ti zic cum sa-l imbraci pe Aidan sau ce sa-i dai sa pape sau etc, eu daca te-am sunat am facut-o ca stiu cum e sa fii singur, departe de mama, de frati, intr-o lume straina si cu un suflet care se agata de tine ca o maimutica si de care raspunzi in totalitate...si am zis ca poate-ti sunt de ajutor daca te sun si eu sa te incurajez si sa-ti spun ca toate trec, desi cand treci prin ele cat de mici sunt prb,...stii vrb aia altii au mai mari, dar ale mele cat de mici sunt prb mele.... daca-mi aduc bine aminte, cred ca am facut o data pe desteapta la telefon cand ti-am lasat mesaj si ti-am zis sa nu te mai simti vinovata ca e bolnavior copilul ca tu esti o mama extraordinara (asta e adevarat!) si ca penumonia care a facut-o se poate sa fie si o pneumonie prin aspiratie...si ca nu aveai cum sa o depistezi devreme pt ca episoadele de voma agresiva tocmai avusesera loc si ca in mod sigur puiutul tau aspirase atunci ceva... inca o data iti primit ca eu nu te mai bat la cap si nici nu te mai dernajez, aici nu prea scriu etc asa ca sper sa nu te mai supar...

acum daca-mi permiti, eu zic sa vezi medicul lui Adian, suna si te baga direct, se poate sa aibe infectie la una dintre urechiuse uchinusa cum ii zice Mati al meu :) ), se poate sa aiba un rosu in gat, verifica si gingiile ca poate mai are vreo explozie dentara...alergiile la copii sunt normale, din cate spui tu sunt manifestari mild la aidan nu e nimic iesit din comun si in nici un caz nu-s digestive... sunt reactii normale la praf si alergeni...asa cum ti-a explicat sanzi, reactiile imunitare la proteinel lactate se depasesc de marea majoritate a copiilor, Mati a avut reactii urate cutanate la inghetata...deci la laptele de vaca si acum le-a depasit...de pe la un an jumate nu mai avea nici o prb...
iarta-ma ca fac iar pe desteapta, e defectul meseriei

aaa...si cu plansul noaptea, dupa ce verifici cu pediatrul urechiusa si restul si nu e nimic, atunci (in mod sigur)e doar o perioada, le au toti...trec si astea asa cum vin... le-a avut si Matei...si fetita prietenei mele tot cand au data-o la daycare...si le are si Lucas acum...asta ca poate te mai linistesti cand compari cu alti copii, ca toate facem asta, desi se spune ca nu e bine...

va pup si sper sa ne mai auzim!

felicitari gravidutelor, urmeaza o aventura frumoasa...care va tine o viata :)

mihuta, te pup mult, ooof cat ai suferit si tu...astept vesti bune de la tine curand...

am editat ca vreau sa va intreb ce mai faceti de mancare ca eu nu mai stiu!!! am epuizat orice...alternativa... am uitat sa va spun ca mi-am scos sevaletul de prin debaralele aglomerate cu junk-uri si m-am apucat de pictat, noaptea cand dorm copii...si ziua cand e frig afara si nu-i scot ca mi-e sila de noroaie si flescaiala...am fugit mai arunc un ochi sa vad ce retete mai bagati, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hilde felicitari multe!!! fa o si tu mai slabaaaa ... Eu asa am facut. Iti doresc o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebe sanatos.

Eu am nascut la 37, Francesca a avut 3,900 si nu a fost considerata prematura.

Miere sanatate lui Aidan!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona, super, cand va duceti? De Paste?
Miere, poate infectie la ureche?
Hilde, FELICITARI!!!!!
Eu am baut cafea in sarcina cu N din al doilea trimestru de sarcina, dupa-amiaza la ora 2, ca atunci simteam la serviciu ca lesin de oboseala. Va fi bine, eventual bea-o diluata cu lapte, eu si acum beau cafeaua asa.

editez, ca pana am trimis eu mesajul, Ramona raspunsese deja.
Ioana, eu te astept mereu sa scrii si poate sa va mai si vad

am mai editat o data, nu pot sa cred ca aberatii scriu, anyway, am o scuza ca am copiii bolnavi si n-am prea dormit in ultimele 2 nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana multumesc, nu sunt absolut deloc suparata pe tine si nici atunci nu am fost, dar tu cred ca ai luat-o putin prea personal, nu ma refeream la tine in mod special si am si precizat asta. In nici un caz din punctul meu de vedere nu am considerat discutia respectiva un conflict. Uite imi cer scuze inca o data daca te-am suparat.

Asta am si facut, i-am facut programare la pediatru in 2 ore, probabil ca are infectie la ureche din nou, pt ca se atinge acolo.

Dar surprinzator sau nu, de cand nu i-am mai dat cow milk nu a mai tusit aproape deloc iar secretiile nazale s-au oprit, asa ca eu inclin sa cred ca are legatura cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc pentru sfaturile cu salteaua! Daca mai aveti, mai spuneti
Oana, tu cand spui de Tempurpedic te referi in general la saltele cu foam (as opposed to inner springs?)
Am dat cu gugal dupa Sleepy's dar am impresia ca pe aici pe la noi nu au magazine. Ramona, stii tu poate care ar fi echivalentul lor in TX?

Hilde, felicitari! Sarcina usoara si frumoasa! Cu exercise, la o sarcina normala poti sa continui sa faci ce faceai si inainte de sarcina (sa nu te apuci de stiu eu ce program nou si foarte solicitant). Altfel aqua-aerobics si mersul pe jos sunt doua tipuri de exercitii low-impact f bune in sarcina. Cateva guri de cafea slaba pe zi cred ca sunt ok, atata timp cat nu mai ai alte surse de cofeina/teina (bauturi energizante, ceai negru/verde). Poti si sa incerci sa treci pe cafea decofeinizata.

Miere, sanatate multa lui Aidan!

Ramona, lol la redneck riviera nu faceti o riviera si pe aici pe la noi? n-am fost niciodata acolo, dar mie imi suna bine ce povestesti. Have fun

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Lai cu saltelele e delicata treaba, ca trebuie musai incercate oricite sfaturi ai primi. S-ar putea inclusiv cu Mr. Lai sa nu te potrivesti la tipul de saltea d'armite cu noi Noi ne-am luat acum 2 ani una scumpisoara rau dupa parerea mea (e si king size), ca eu sunt mai cheap , dar DH are problemele cu spatele asa ca el a ales-o. Asta dupa ce am facut nspe mii de excursii la magazin (Sleep doctor la noi) si a calarit toate saltelele alea de ma saturasem si eu si copila! Mie nu-mi pasa oricum ca eu dorm pe orice, deocamdata
Salteaua e in conditii perfecte si pentru mine cea mai comfy pe care am dormit vreodata! problema e ca lui DH nu-i mai place acum ca cica e prea soft si vrea alta mai ferma caci asa crede el ca i s-ar potrivi Numai ca eu inca nu aprob bugetul

Mergi la inceput