America (191)
Raspunsuri - Pagina 7
super-lia spune:
Hilde felicitari si sarcina usoara. E o perioada superba deci bucurate de fiecare clipa. Din cate stiu eu nu se recomanda cafea, tigari sau alcool mai ales in primul trimestru de sarcina. deci eu as zice sa o dai pe ceai in loc de cafea, iar de alcool stai departe departe.
Spunea cineva de o reteta de cornulete....o vreau si eu. Nu am mai mancat un cornulet bun ca la noi in Ro de mult tare. Deci astept.
Acum am ambitie sa fac borsh ca sa am sa acresc ciorbele. Va spun daca imi iese. ;)
Hilde spune:
Multumesc mult, fetelor!
O sa beau doua-trei guri de cafea dimineata, atat cat sa ma trezesc putin.
Deocamdata imi este doar foarte foame.
Ieri a trebuit sa opresc ca sa cumpar ceva de mancare in drum spre casa.
Hilde spune:
Cand ma bucuram si eu ca pot sa beau un pic de cafea, a aparut Super-Lia.
Bine, deci ma mai gandesc putin in ceea ce priveste cafeaua. : )
Ramona J spune:
Hilde, felicitari!
Eu nu prea pot trai fara cafea si am baut, dar recunosc ca am avut guilty feelings pentru asta. M-am abtinut la una pe zi. Mai prin semestrul doi, ca pina atunci mi-a fost cam rau.
Multumesc Andrada, n-am apucat sa studiez siteul.
Multumesc si pentru informatia cu cartile, studiez si asta.
Sper ca n-am facut prostii, eu am booked o "cabin" (de fapt arata a casuta in toata regula) la un state park in Florida. Ba am si platit, ca nu se putea altfel. Noroc ca-s rezonabili in caz ca vreau sa cancel. Eu am emotii de stat in pustietate asa, dar am vrut o vacanta mai altfel. A fost cineva in felul asta? Ciuf cred ca ar sti sa-mi dea sfaturi, chiar ma si gindeam ca n-a mai scris demult.
Macrina spune:
Hilde, felicitari .. Am baut cafea si as mai bea(am 30 de sapt) dar n-o mai suport.. Plus ca se aseaza peste insomniile de gravida si nu-mi iese tocmai bine, am niste cearcane oribile..
Andrada, interesant site-ul.. dar tot mai bun e beestar.org...
Ramona
Oana C spune:
Hilde, felicitari pt simburel!!! La sala poti sa mergi, daca aveti una mai mare, au aparate pt lucrat bratele si picioarele numai; eu am fost o gramada; pt picioare si fund am lucrat pe aparatele acelea pe care stai si fie apropii 2 parti de-alea cu greutati cu genunchii (nu stiu cum se cheama), fie pe cealalta, le departezi; asa lucrezi interiorul si exteriorul picioarelor si fundul. Poti sa mai faci si squats tinind greutati in miini, pt fund si picioare. Apoi, pt brate, au tot felul de aparate de impins, tras catre tine, departat ... toate stind in fund si lucrind numai muschii de la brate. Eu pe treadmill nu am alergat f mult, mai mult am mers rapid; mi s-a parut ca ma zdruncina prea tare
De cafea nu stiu, ca eu nu sint bautoare zilnica, doar din cind in cind, o data pe luna, de pe unde apuc sa cumpar, cind ma apuca pofta.
Cenia, la 37 de sapt nu se considera nastere prematura, mai ales ca fiica-mea a avut aproape 8lbs. Acum nu-mi vine sa stau, pt ca abia ne-am mutat si trebuie sa o inscriu pe Eva la pre-k, la tot felul de activitati, despachetat, aranjat pe aici, play dates cu noile prietenute ale ei ... Eu cel mai mult ma sperii ca nu o sa avem timp sa aranjam camera bebitzei pina nasc si cu testele astea de glucoza (miine dimineata merg pt cel de 3 ore). Poate o sa ma simt mai bine cind ajung caruciorul si scaunelul de masina (am gasit un deal pe amazon.com la Britax Chaperone si le-am comandat pe amindoua - ne place f mult Britax, Eva are unul de la 5 luni si inca ii e bun si confirtabil, si merge pina la 65 lbs)
Lai, noi ultimele 2 saltele pe care le-am cumparat au fost f scumpe, tot de la Sleepy's (tot felul de tehnologii de dormit - prostii!); de-alea pe care nu le poti intoarce de pe-o parte pe alta. Ambele au facut munte in mijloc, iar noi alunecam pe margini! Prima am dat-o dupa 2 ani, asta de acum abia are 1.5 ani si deja e aiurea, la cit de mult am rotit-o in toate directiile. In vreo luna-doua zboara si asta si ne cumparam una ieftina (care se intoarce pe ambele parti) de la Ikea! Macar stim ca daca nu ne mai place putem sa cumparam alta, fara a aruncam mii de $$ degeaba! Deci, sfatul meu, mergi la Ikea, tavaleste-te pe saltelele de acolo si cumpara ce iti place; nu te baga la super sofisticate, ca nu merita.
Si nu iti cumpara complet Tempur-Pedic, ca la frig se face caramida, iar daca te foiesti noaptea asa ca mine, nu o sa poti dormi deloc; te afunzi in ea si acolo stai, in pozitia aia, toata noaptea. O bucata de saltea de citiva inch gosime de tempurpedic e ok, dar nu toata salteaua
Oana 30+sapt si Eva (29 iunie 2005)
LucasMom spune:
Felicitari Hilde! Sarcina usoara si enjoy la maximum perioada asta, mai ales daca nu ti-e rau. Eu am baut cafea toata sarcina si doctorul a fost de acord, ba chiar mi-a confirmat de cateva ori ca e ok sa beau cafea. Am mancat si Sushi, in schimb m-am abtinut de la zboruri lungi, tot la sfatul doctorului. In 9 luni de sarcina am ratat oportunitatea sa merg in Marocco si Japan.
Lai, noi avem o saltea Simmons Beautyrest FIRM. O avem de 10 ani si nu simt deloc nevoia sa o schimb. Cand am luat salteaua asta, era printre putinele care avea un sistem special de "motion separation" adica nu transfera miscarea de la partenerul de pat. Obisnuita cu sistemul asta, mi se pare ca nici o alta saltea pe care am dormit prin hoteluri, la prieteni, etc nu se compara.
Preferinta noastra e firm si in 10 ani de cand o avem nu sa deformat, nu a trebuit sa o intoarcem, in plus e relativ "subtire" putem sa o folosim cu very low platform bed (tip european). Cand am luat noi modelul asta era ceva peste 1,000 dar acum nu cred ca mai au exclusivitatea pt motion separation system si cred ca s-au mai ieftinit. A noastra e cal king size.
Miere, ce baietel mare s-a facut Aidan!!
blackpanterro spune:
Hilde, FELICITARI!!!!! Ma bucur mult pt voi!!!!
Cenia, multumesc de raspuns!! Cat mai ai pana se naste bebe?
Lai, eu nu stiu nimic de saltele, avem una king de vreo 5 ani, foarte groasa si abia acum incepe sa se duca pe apa sambetei dar numai pe partea sotului, el are 115kg si se cam duce in jos cu ea. Nu a fost nici ieftina, nici foarte scumpa, vreo $700. Mie saltelele foarte groase imi plac, imi plac paturile inalte :)
Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
Ramona, unde anume e cabina? Poate e chiar pe langa noi, avem si noi un parc din asta in apropiere. scrie-mi pe pm.
Sunt tare ingrijorata si suparata. Aidan a facut iar febra mare, 103 si ieri si azi noapte. Nu stiu, mai e posibil sa aiba reactii dupa vaccinul ala? au trecut doua saptamani. comportamental e total schimbat, are nopti in care urla efectiv ore intregi, nu mai stiu ce sa fac, nu mai stim ce sa facem, nimic din facem nu pare sa il aline, pur si simplu se zvarcoleste in bratele noastre, am un sentiment groaznic de neputinta.
V-am tot batut la cap, dar nu stiu ce sa mai fac.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Hilde spune:
Miere, imi pare rau de Aidan. Poate ar trebui sa mergeti iar la doctor.
Of, Mihuta, acum am citit si eu din urma. Imi pare rau de sarcina ta.
Acum ma simt vinovata ca m-am bucurat pe aici, nestiind ca tu ai pierdut-o pe a ta.