America (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, deci voi i-ati facut testele de alergii cand era micut? cum se testeaza pt lapte (cazeina)?
edit, ca m-am lamurit cu testele, deci nu-s concluzive oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Vin si eu cu o rugaminte - puteti sa ma sfatuiti de unde sa ma apuc de cautat saltea pt. patul nostru? Nu stiu ce sa iau, e prima data cand fac "cumparaturi serioase" pt. un atare obiect. Sau de ce sa ma feresc
Vreau ceva de calitate, care sa ne tina cativa ani buni, care sa aiba o buna sustinere pt. spate (eu am o usoara scolioza si mai am cand si cand dureri de spate), cred ca ne trebuie extra-long. Nu stiu cat de moale vs. tare.. cred ca nu f. moale.
Multumesc anticipat

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Pe noi ne-au pus sa ii facem lui Dan intii testul de lactose intolerance si i-au facut hydrogen breath test care a iesit negativ.
Cu caseina ne-a explicat cam asa: daca are ALERGIE la caseina din lapte ar trebui sa aiba o reactie alergica din aia clasica asa cum descrie Sinzi simptomele Marei. Daca are doar casein sensitivity, sau cum zice Ramona e sensibil la alte componente din lapte, singura modalitate de a afla e sa scoti laptele si sa vezi efectul.
Cu soia sunt de acord si eu, sunt multi alergici la soia. Eu am luat lapte de orez insa era in etapa cind minca f putin lapte, pireuri, budinci cam atit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu m-am gandit sa incerc si laptele de capra, peste vreo 2 saptamani. Am citit ca are mai putina caseina decat laptele de vaca si e tolerat mai bine.

Lai, cu saltelele nu stiu, noi le-am luat de la macy's parca, nu mai stiu exact. Dadusera fetele mai demult niste linkuri pt saltele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lai du-te la Sleepys sa iti spuna ala tot despre cum sa alegi mattress si apoi alege de unde e mai ieftin (Macys sau Costco)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere si noi am patit-o rau cu alergiile cu Eric. Testele cele mai concludente ca sa stii la ce e alergic sunt cele cutanate, dar din pacate nu se fac pana la 3 ani. La testele de sange Eric nu a fost depistat alergic, dimpotriva ieseau tare bine rezultatele, in conditiile in care la testele cutanate Eric a fost depistat alergic la grass, tree, seeds, molds, soy, peanuts. Sa mai spun ca din cauza colicilor doctorul de atunci i-a schimbat de vreo 2 ori laptele si in final a raas pe formula de soya, iar mai tarziu am aflat ca el de fapt e alergic la soya? Si cate si mai cate, dar nu ai ce sa faci, incerci sa minimaliziezi experientele proaste.
Si noi scoatem laptele cand e racit si are mucozitati, altfel il bea si e e ok. Dar eu combin mereu lapte de capra cu cel de vaca. Sper sa ajung candva doar la lapte de capra, dar are gust cam nasol.
Sanatate multa.

In alta oridine de idei, am nevoie de un cap limpede ca eu sunt . Va mai aduceti aminte cand Lucasmom ne-a zis de o oferta la o farmacie pentru poze? Zicea ca daca iti faci cont la ei iti dau 50 poze gratuite. Eu mi-am facut doua conturi si pe adresa mea de email si pe cea a sotului si acum nu mai stiu la ce farmacie mi-am facut cont. Ca bine-nteles de desteapta ce sunt am sters mesajele de confirmare.
Isi mai aduce cineva aminte de asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

esti mortala Carmen!! loool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am incercat si laptele de capra, n-a mers ca facea la fel.
Alexandru a iesit pozitiv si la testele de singe, deci alergia a fost confirmata si reactiile erau cele pe care le-am descris. Ciudate adica!

Carmen cu pozele alea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, misto site-ul. Multumesc, l-am salvat. Ti-am trimis PM, am o intrebare!

M-a sunat Alina-Lucasmom si mi-a zis. E vorba de CVS, daca vreti sa stiti si voi! Alina, multumesc mult!

Mergi la inceput