America (191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_

sinzi, testul asta MIC se face si la bebei de 1an ? M-ar interesa si pe mine, ca la doctor nu se zic multe, decat daca intreb si insist. Inca o intrebare: cum se poate sti daca e pneumonie virala sau bacteriana? Si inca una, doua de fapt si ma duc : se poate da vitamina C la bebei, este doza speciala pt bebei sau se da cea de adult?

Anca, testul se face pe specimen (adica swab in gat, sputa, sange...etc)...se cultiva bacteria si apoi se "toarna" antibiotic peste, si se observa rezistenta sau sucesibilitatea la mai multe antibiotice...
In ultimul timp din ce in ce mai multe bacterii cresc bine mersi in prezenta antibioticelor...
Diferenta intre bacterian si viral se poate face din sange, dar specific din analiza/cultura probei de sputa (in cazul pneumoniilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Sanatate multa lui Aidan, Miere!

Multumesc din nou, fetelor.
Deci astazi am ajuns la concluzia ca putina cafea nu strica. Vedem ce se mai intampla maine.

Ramona, greselile care ma enerveaza cel mai mult sunt alea cu your/you`re, it/its, they/they`re.
Nu pot sa inteleg cum un vorbitor nativ de limba engleza face greselile astea. Acum cateva zile mai si scrisese unul pe masina mare o chestie unde bineinteles ca a pus "it`s" in loc de "its". Si-a pus certificat de ignorant pe masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Hilde felicitari! Incepe o alta etapa in viata ta. Vei fii o mamica grozava, sunt sigura

Ramona pai nu sunt serpi mai in Florida, ca parca asa zise Miere. Acu poate la bloc nu stau dar pe linga cort.. brrr..

Miere sanatate la puiut si tie putere multa sa le duci pe toate.

Citat:
corinadana, daca e prima casa vi se da tax credit la anul 8000..

Daca nu e "main home" nu capata nika si am inteles ca nu-i. Corina vrea doar sa investeasca banii aia multi de la saltea si sa mearga in uichend cu sotu' sa aibe fun in Vegas
Corinoo cistigasi la loto, 45%

Mergi la inceput

Andrada, daca ai de gand sa iei ceva de pe siteurile UK...ai grija...mi-am comandat de pe next si marimile sunt maaaari...adica cea mai mica marime e imensa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, da, tax creditu' ala e pt FIRST time buyer.

Hilde, Felicitari, tare ametita mai sunt, bine ca ti-am zis de cafea. sau...te-oi mai fi felicitat o data? ei, las' ca nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Arminad, nu stau mai in cort! S-au dus vremurile alea, acum sint "a creature of comfort". Cabins alea au si dishwasher, tot ce trebuie - m-am interesat.
Ma gindeam si eu ca fiind rezervatie naturala ne intilnim cu tot felul de creaturi. Am vazut ca sint si caprioare, cum naiba ne ferim de ticks? Ca macar grija astora n-am avut-o in TX. Eu cu gindul la ticks nu mi-am mai facut griji si pentru serpi.

Hilde, vorbitorii nativi parca fac si mai multe greseli. Ma calca pe nervi definately sau loose in loc de lose si cele legate de apostrof, dar macar astea se observa doar in scris. Probabil ca asa or fi si ei nervosi pe accentul nostru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
[
Hilde, vorbitorii nativi parca fac si mai multe greseli. Ma calca pe nervi definately sau loose in loc de lose si cele legate de apostrof, dar macar astea se observa doar in scris. Probabil ca asa or fi si ei nervosi pe accentul nostru.

Lume multa, oameni putini

Pai de la spelling test li se trage

Cu ticks e aiurea...si noi cand am fost in padurea din Ocala, ne-am intors cu ei acasa, si am gasit unul atarnat de pielea lui David...dar exista niste spray contra lor...si am auzit ca daca ai dishwasher stau la distanta

(btw...eu am de invatat...se vede, nu???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

dar exista niste spray contra lor...si am auzit ca daca ai dishwasher stau la distanta

(btw...eu am de invatat...se vede, nu???)

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Hilde,feliciatri pt burtica,sa fioe intr-un ceas bun!!!
Miere,sanatate la Aidan!

Carmen,vezi poate va calificati la FHA(program oferit de guvern),ai nevoie de 5% downpayment,dar trebuie sa te califici cu income care nu trebuie sa depaseasca o anumita suma(depinde de la stat la stat),oricum...cam toate bancile ofera acest program. bafta multa!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buna co-nationalelor.
Am intrat sa mai vad ce scrieti de scoli, ca eu, daca isi mai aduce cineva aminte de mine si de preocuparile mele, tot cu asta ma stresez. Am mai vazut scoli, m-am mai gindit... etc.

LaiSi eu caut saltea de o buna bucata de vreme. Eu una as dori sa-mi iau una organica sau daca nu organica macar din materiale netratate cu pesticide. Nu stiu daca esti la curent, dar in U.S. exista o lege, adoptata de curind in toate statele, inclusiv California (ma rog, tu nu mai esti in Ca) care cere ca toate saltele sa fie tratate cu tot felul de chimicale pentru a trece testul de incendiu. De obicei se foloseste acid boric, dar si alte chimicale mai tare cu nume pe care nu pe pot pronunta sau scrie. Singurul material natural care trece testul acela este lina. Sau se poate cumpara saltea cu prescriptie de la doctor si atunci trebuie sa ti-o construiasca special fara fire retardants.

Mie imi plac saltelele tari, deci mi-as lua fie una de latex, cu encasing de lina, fie una cu arcuri, dar cu multe microarcuri, astfel incit partea stinga sa nu il deranjeze pe partea dreapta cind se intoarce noaptea de pe o parte pe alta, cu encasing de lina. De asemenea, saltele astea mai smechere poti fi facute astfel incit o parte sa fie mai moale sau mai tare decit cealalta.

Ok, revenin la oile noastre, daca zici ca ai probleme cu spatele, eu as merge cu sistemul european de stinghii. Adica pe pat, pui un sistem de stinghii flexibil. Se cheama Berkeley Ergonomic System, dar l-am gasit si sub alt nume pe care nu mi-l amintesc.
Acesta are darul de a iti oferi suportul de care ai nevoie. Iar ca saltea, google "organc mattress." si o sa dai de o groaza, daca te intereseaza subiectul.
Eu am dat de The Clean Bedroom Organic Mattress and Bedding Store, dar sint alte sute. Preturile sint mari, dar cred ca sint de calitate. Dar nu mi-as lua nimic fara sa probez.

Noi tocmai ne-am comandat primul pat din viata noastra. Se cheama Pacific Rim si abia astept sa-l primesc. Salteaua in pasul doi, ca-s scumpe si nu le putem pe toate o data. Urmatoarea la aparat e fii-mea, careia ii voi lua cu siguranta o saltea natural cu lina.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput