America (191)
Raspunsuri - Pagina 13
arminad spune:
Citat: |
Arminad, nu stau mai in cort! S-au dus vremurile alea, acum sint "a creature of comfort". |
Exact asa mi te-am imaginat dintotdeauna De-aia m-am si mirat
Delia21 spune:
In urma cu 4 ani pe 25 februarie viata mea s-a schimbat,S-a schimbat pentru ca a aparut o mogaldeata de 2 kile si jumatate .Fiindca a aparut el am invatat sa ma bucur de tot ce inseamna viata,lume,oameni,univers,dumnezeire,clipa...adica sa ma bucur de tot ce mi se intampla.Nu as fi crezut cat poate un pui de om ...pentru ca e al meu...sa-mi schimbe tot sistemul de referinta.Doresc tuturor parintilor sa fie atat de nauciti in sensul bun al cuvantului de propriile odrasle!Datorita lui zambesc si in somn,sincer!La multi ani puiul mamei!La multi ani Rudy si cuvintele nu pot cuprinde sa-ti spun cat te iubesc si cat i multumesc cerului pentru ca mi te-a dat mie in grija.Norocul,sanatatea,pofta de viata si fericirea sa iti fie alaturi in fiecare secunda puiul meu!
blackpanterro spune:
Fetele am primit vesti ingrozitoare azi-noapte...Elena, nepotica mea, are leucemie. Cum se poate intampla asa ceva dupa ce 1 an jumate a fost cancer free? Imi poate explica si mie cineva, asa ca pt dummies ca nu vreau sa pun intrebari cretine...Nu am vb inca cu nimeni ca e noapte la ei desi nu cred ca doarme cineva...nici eu nu am mai putut dormi dupa ce mi-a spus JP pe la 2 noaptea...si nici nu are 3 ani...
Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
blackpanterro spune:
Delia, La Multi Ani pruncului! Sa fie sanatos, cuminte si sa va bucure mereu!
Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Delia21 spune:
Bagajelul e gata....fugim la Disney pentru restul saptamani si distram copilul,bunica,mamica....Trebuie sa-mi tin promisiunea fata de copil.
Adriana,offf bietul pui de om,bietii parinti
pumba spune:
delia- sa aiba parte ,de tot ce-i mai frumos in viata! felicitari tie si sotului pt un copil asa de reusit!distractie placuta !
blackpantero- aiurea, saracuta de ea
noi ne luptam cu infectii urinare repetate, m-am saturat de eleati trecut prin asa ceva ? pititca mea, le tot face
am facut ecograful,am verificat refluxu -degeaba
mihutza- ce mai faci? cum te mai simti? am trecut si eu prin asa ceva si stiu cat doarepitica ta dansatoare cum mai e?
alintaroma spune:
Delia lui Rudy! sa va traiasca!
Ramona m-am tot tinut sa iti zic dar am uitat, super ca plecati in vacanta! Copii cum mai sunt? mai zi ceva de Anuta pupao-ar mama!
Adriana nu stiu ce as putea sa spun imi pare tare, tare rau ca asa un ingeras trebuie sa lupte cu asa o boala de cumplita! E atit de nedrept. Hugs!
Mihutza11 si eu m-am gindit la tine! Hugs and kisses!
Pumba si noi am avut asta vara o infectie urinara nasoala rau. Dar dupa tratament am tot repetat un milion de analize la urina si a iesit clear tot timpul. Noi faceam inot atunci si eu asta am suspectat sa fie cauza dar doctorul a spus ca e foarte putin probabil. Nu stiu ce as putea sa zic nou in afara de ce scrie peste tot ... si probabil ai citit deja despre UI la fetite ... stii ca igiena locala e foarte, foarte importanta ... dar orisicit vad ca voi ati facut tot setul de teste si tot nu-i dati de capat ... poate sunt alte fete care au avut experienta asta si te pot ajuta cu sfaturi sau idei. Eu va doresc sanatate multa! Citi ani are pitica?
alintaroma spune:
Hmmm m-am mai gindit la o chestie ... sa nu aiba UI cu microb si de aia sa tot revina ... sa nu se fi sterilizat. Caci daca e microb trebuie facuta antibiograma si mers la sigur. Dar pe de alta parte ma gindesc ca daca tot v-au facut refluxul si eco probabil ca asta or fi verificat chiar prima data ...
pumba spune:
alintaroma- 4ani.luam antibiotic 7 zile- refacem analiza ,toate bune si frumoase,o luna- doua o luam de la capat.
philip spune:
adriana, imi pare tare rau
pumba, multa sanatate fetitei tale
delia, la multi ani lui rudy
noi tot raciti, taaare prost mai doarme N, doar sa nu faca nimic pe la plamani.