Buna seara!
De miercuri copilului meu de 2 ani au inceput sa i se umfle ochisorii si sa-i apara cateva bubite pe piele...iar de joi pan azi...toata treaba s-a cronicizat. bubele sunt multe , pe tot corpul iar pe fata sau unit intr-o mare pata rosie...noaptea fata i se umfla si respira greu chiar sforaie iar azi dimineata s-a trezit cu pavilionul unei urechi mai umflata si f rosie. Doctorita mi-a zis sa-i dau zytrec. Maine ma duc cu el sa-l vada...pe mine ma intriga faptul ca nu imi dau seama de la ce poate fi...nu i-am dat sa manance altceva in afara celor obisnuite...si plus faptul ca in loc sa se amelioreze...se cronicizeaza. Doctorita spunea ca de obicei alergiile dureaza cam 5 zile.
Dar de ce nu te duci la urgenta sau nu chemi macar o salvare?
La copilasi asa mici, orice problema poate fi grava si genera reactii foarte urate si de lunga durata...
Du copilul cat mai repede la medic! Alergia nu trebuie sa fie neaparat alimentara, poate fi la mucegai, la diversi spori prezenti in jurul nostru etc.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana