alergie sau ce?

alergie sau ce? | Autor: denisamov

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
De miercuri copilului meu de 2 ani au inceput sa i se umfle ochisorii si sa-i apara cateva bubite pe piele...iar de joi pan azi...toata treaba s-a cronicizat. bubele sunt multe , pe tot corpul iar pe fata sau unit intr-o mare pata rosie...noaptea fata i se umfla si respira greu chiar sforaie iar azi dimineata s-a trezit cu pavilionul unei urechi mai umflata si f rosie. Doctorita mi-a zis sa-i dau zytrec. Maine ma duc cu el sa-l vada...pe mine ma intriga faptul ca nu imi dau seama de la ce poate fi...nu i-am dat sa manance altceva in afara celor obisnuite...si plus faptul ca in loc sa se amelioreze...se cronicizeaza. Doctorita spunea ca de obicei alergiile dureaza cam 5 zile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Dar de ce nu te duci la urgenta sau nu chemi macar o salvare?
La copilasi asa mici, orice problema poate fi grava si genera reactii foarte urate si de lunga durata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Du copilul cat mai repede la medic! Alergia nu trebuie sa fie neaparat alimentara, poate fi la mucegai, la diversi spori prezenti in jurul nostru etc.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput