Creme cu manuka

Creme cu manuka | Autor: salcia

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

A incercat vreuna dintre voi o crema cu miere de manuka? Eu stiam de ceva vreme despre proprietatile "miraculoase" ale acesteia, si acum tocmai am descoperit pe topicul despre creme ca se gasesc si la noi astfel de produse, pe Internet (pe site-ul manuka.ro).

Ma bate deci gandul sa comand niste produse de pe site, dar nu stiu exact ce, eu am tenul extrem de pretentios (mixt si super-sensibil, o combinatie nemaipomenita ).

Daca vreuna dintre voi a incercat si poate recomanda ceva, please shoot ! Merci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

de catalogul cu produse cosmetice si nu numai INFINITY stie cineva de el,daca sunt prod. bune? m-i l-a dat cineva on line si nu stiu daca sunt prod. ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

da eu am incercat ca mi le fac singura, uita-te la lista de ingrediente si daca are prea multe chimicale, degeaba mai are si manuka

crema cea mai buna este cea care ti se potriveste tipului tau de piele si are cat mai putine sau deloc conservanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Buna Loma, si cum iti sunt cremele "handmade" cu manuka? Am avut intr-o vreme si eu pasiunea asta de "ucenic vrajitor", dar acum nici timp nu mai am deloc, si aici nici nu prea gasesc materie prima, trebuia sa cumpar mereu in vacante in strainatate.

Oricum produsele de pe site-ul pe care l-am gasit sunt teoretic organice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

adevarul este ca nu pun numai manuka, mai pun si alte unturi si uleiuri, si ies super, fara conservanti bineinteles, si da, diferenta e clara, creme din comert..ce-i aia?, acuma depinde ce rezultate urmaresti, dar daca vrei sa iti calmeze o piele sensibilizata, poti pune miere in masca de fata, si probabil ca mai mult ajuta decat crema, de ex cu aloe vera gel face minuni, mai poti adauga si putina argila...

daca crema e cu prea multa manuka, atunci e un pic sticky

insa cu manuka am avut o experienta buna, pus manuka honey active +++ peste o rana care nu se mai inchidea, deoarece era infectata, bineinteles ca antibioticul nu prea isi facea efectul,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Pana sa comand produsele cu manuka de pe site, am ajuns la Plafar si am cumparat crema cu extract de melc de la Herbagen, m-am gandit sa incurajez si productia autohtona. Am vazut ca e o intreaga gama cu extract de melc, care contine si un ser de 200 ron, mi s-a parut scump pentru un produs romanesc.

A mai incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am avut si eu si mai am crema de la herbagen cu extract de melc si e buna intra repede in piele dar are prea mult parfum in ea,acum ca o termin nici nu stiu ce crema sa mai iau,mai am una cu aloe vera ,una anew....

Mergi la inceput