***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 9
AdrianaSM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankaa Si daca tot veni vorba...v-ati planificat vreun fratior/surioara pt bebei? anka, fericita de baietel nazdravan(23.06.07)POZE |
Vad ca nu raspunde nimeni la intrearea ta, ankka.Noi ne-am gandit deja la un fratior/surioara, si dupa cum am scris pe paginile anterioare, am si ramas insarcinata cand Estera avea 1 an si 2 luni, deoarece diferenta de 2 ani intre copii ni s-a parut cea mai potrivita.dar din pacate nu intotdeauna planurile ni se implinesc asa cum le facem noi.la 9 sapt sarcina s-a oprit din evoluie.acuma am spus ca lasam pe mai incolo proiectul bebe2, pentru ca eu ma voi intoarce la munca in sept.eu si acum imi doresc ff mult sa raman insarcinata dar sotul crede ca e mai ok sa asteptam inca un 1-2 ani.asa ca deocamdata ramane in stand-by.
voi nu va ganditi la bebe2?
eu dintotdeauna mi-am dorit 3 copii.sotul nu-si doreste numai 2.asa ca ma rog ca urmatoarea sarcina sa fie gemelara
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Mony08 spune:
Buna fetele si eu prin zona.
Delia bine ai venit printre noi.Ai un baietzel atat de dulce.I-am aratat si la al meu sot si i-am zis :"asa o sa faca si al nostru cand mai creste",ca noi ne-am uitat si la celelalte filmuletze.![]()
Si noi am fost azi la plimbarica,asa frumos a fost,cald si frumos,batea putin vantul dar era ok.
Adriana imi pare rau pt sarcina , dar cu siguranta la urmatoarea o sa fie bine 
kay nu ai mai trecut pe la noi?
mami_alexia ce mai facetzi?
doxinu ti-au spus fetele ca te incadrezi si acum ne-ai parasit?
Alina f interesante lucruri faci.Chiar n-am stiut ca se poate face asa o felicitare. Multumim pt reteta de gogosi.
Adina tu ce ii mai dai de papa la puisor?
Ankaa sotu imi spune in fiecare zi de fratior,chiar vorbeste cu al mic sa-mi bata mie apropouri,zice "Denis vrei un fratior"
si mai spune el multe alte lucruri cu apropouri sa ne apucam de fratior.
Anamaria ce mai faci ?
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
Am invitato si pe wanna89 sa ni se alature. Ca e proaspata mamica.
Mony
Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
deliafairais spune:
buna dimineata dragutelor!
multumim mult de complimente!
anka, hai sa iti raspund si eu. eu sunt in f mare dilema acum, si cam presata de timp. pe scurt ideea ar fi cam asa: daca vreau bebe2, ori il facem luna asta (ca sa intram in indemnizatie2, altfel ne-ar fi mai greu cu banii...) ori o sa lucrez dupa ce face david 2 ani...iar aici...efectiv nu stiu ce o sa fac cu el! e prea mic pt gradi, parintii lucreaza, e chiar complicata treaba. of of...am eu tendinta asta de a-mi programa viata!
sa aveti o zi frumoasa de tot!
elena_adina spune:
Salut!
Mai da ce liniste e pe aici!
Am scapat de stres.Astazi aveam de gand sa cumpar un test de sarcina,dar nu a mai fost nevoie pentru ca mi-a venit CM-ul

.
Astazi am stat cu Razvan numai pe afara,insa a plans 

tare pentru ca nu e invatat in carut si se teme sa stea.Am avut un concert de se uitau toti la noi.O sa se invete si cu carutul nu are incotro.Voi ce mai puneti nou?
Noapte buna!Pupalai
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
elena_adina spune:
Neata fetele!Pe unde umblati?
e gata!
Pup la voi toate frumoaselor!(nu stiu ce m-a apucat,dar vad ca ma tine
)
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
Mony08 spune:
Buna Adina.Suntem si noi prin preajma.
Offf de cand merge si se ridica in picioare face numai peripetii.
Azi mi-a stat din nou inima in loc cand mi-a cazut din patutul lui.Nu-mi vine sa cred cum a reusit.Doamne si acum mai tremur. Eream aproape de el,m-am pus sa fac patul nostru si odata aud un zgomot ,ma uit si il vad in cadere.
O cazut el odata si din patul nostru dar nu e distanta asa mare.
Voi ce a-ti mai facut?
Mony
Poze Denis
elena_adina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mony08 Buna Adina.Suntem si noi prin preajma. Offf de cand merge si se ridica in picioare face numai peripetii. Azi mi-a stat din nou inima in loc cand mi-a cazut din patutul lui.Nu-mi vine sa cred cum a reusit.Doamne si acum mai tremur. Eream aproape de el,m-am pus sa fac patul nostru si odata aud un zgomot ,ma uit si il vad in cadere. O cazut el odata si din patul nostru dar nu e distanta asa mare. Voi ce a-ti mai facut? |
Noi,am stat 3 ore afara si am avut un scandal cu el ca nu vrea in carut

.Nici nu am iesit in parc,nu am avut curaj.Am stat in curte ca e foarte mare.Am niste draci de vecini,tot ridicau capul peste gard sa ma intrebe ce are
.Acum doarme de la 14 si ceva,mancarica fierbe: pireu (cartofii ii fierb cu un pic de usturoi) cu branzica.Dupa ce papa mai dam o fuga pe afara,sper ca ne merge mai bine.
Voi ati iesit?Denis vrea in carut?
Adevaru e ca eu nici nu prea am iesit cu el iarna asta.Cand ieseam il luam in brate,iar plimbarile le faceam cu masina.Dar cum zic unele fete de la zmeurici ca dorm cate 3 ore in carut,si eu am ce ma maimutarii sa stea 10 min.Gata ca m-am intins o gramada.
la toatePOZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
Mony08 spune:
Adina sta Denis in carut.Am iesit zilele astea,numai azi nu am mai iesit ca eu m-am speriat un pic cam tare.
Intradevar sunt f enervanti vecinii ,dar nu avem ce sa le facem,nu avem cum sa le inchidem gura.
Mony
Poze Denis