***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna seara si de la noi...Dar ce "liniste" e pe aici.Pe unde umblati fetelor?

Mi-am vazut si numele in listuta, multumesc frumos Elena_adina .L-am vazut si pe Razvanel cel zambaret.

Cand vad poze cu bebei asa mici,parca mi-e dor de perioada aia..Chiar azi ma uitam cu piticul la poze si filmulete,ca e tare incantat sa se vada si sa ii povestesc ce facea acolo.

Si daca tot veni vorba...v-ati planificat vreun fratior/surioara pt bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna dimineata!
Intru repede, inainte sa ma acapareze treburile. Am afacut aseara felicitari, 2. Dar din motive de bucatareala nu am mai avut timp sa le si pozez.Promit ca le fac in seara asta , ca maine le dam.
Reteta de gogosele pripite:
-18 linguri faina,
-2 oua
-2 iaurturi mici
-1 praf de copt
-zahar vanilat
-coaja rasa de lamaie
-2 linguri zahar
Intr-un castron se pune faina, se face o gaura in mijloc si se sparg ouale. In iaurt se stinge praful de copt si se pun cele 2 linguri de azahar. Se adauga iaurtul peste faina si se amesteca foarte bine, de preferat pana facebasici. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se ia cu lingurita si se prajesc in ulei incins. Se pudreaza cu zahar, sau se glazureaza cu ciocolata topita.
Pofta buna!
Va las aici sa faceti conversatie...maapuc de treaba. Va pup.

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata fetele!
este gata!
In sfarsit a dormit si bebitul meu un pic mai bine,dar tot sunt.
ankaa- si eu am admirat pozicile voastre,sunteti tare mumosi
Adriana- cum a fost noaptea la tine?
Am fugit la gagauta.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna.

adina, noi am avut o noapte reletiv buna, numai ca domnisoara s-a trezit cu chef de viata la ora 7.ea e foarte matinala si nu o pot face sa doarma mai mult nicicum.dar asta e, bine ca doarme cat de cat bine noaptea.

anka, dar ce harnica esti tu! si mie imi place tare mult sa fac dulcuri de casa, dar acum n-am mai facut de mult, deoarece cantarul bate cam sus si mai bine nu fac decat sa manc toata.profit cat pot ca imediat voi face ca imi va cere Estera :)

o zi buna sa aveti.noi iesim la o plimbare.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Buna si de la noi!E asa o zi frumoasa azi,sigur ati iesit la plimbare.Noi abia ne-am intors,acum face nani,dupa un scandal de o ora.Ajung si eu la vb unei colege de odisee "copii nici,probleme mici,copii mari,probleme mari".
Cum spuneam,am iesit la plimbare si daca tot era cald,am luat si un suc.L-a baut cuminte si mi-a dat cutia goala,pe care am tot carat-o dupa mine,pana cand la un moment dat am scapat-o p jos.A ramas acolo,dar dupa un timp a inceput scandalul,ca el vrea cutia aia goala.si a plans asa pana acasa.Acum e liniste in sfarsit.

Aliclara-multumesc frumos pt reteta.O sa o incerc maine,ca azi a facut bunica mea un chec cu visine.
Elena_adina-ms de compliment..pe cat de mumosi,pe atat de rasfatati si galagiosi suntem.
Adriana-si la mine cantarul bate cam sus,dar eu cred ca e stricat.De fapt asa ma consolez eu,ca de la dulciuri tot nu ma opreste nimeni.
Sa aveti parte de o zi insorita si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ce grup fain aveti voi aici! vin si eu...daca ma primiti.
am 24 acum, in mai fac 25. m-am casatorit la 20 iar pe david l-am nascut la 23.
el are 1 an si 4 luni, si ca sa il si vedeti, aici e un filmulet facut azi:
http://www.youtube.com/watch?v=jLQfBAwHslE

datele noastre:
delia (20.05.1985) si david (04.01.2009)

Mergi la inceput

Bine ai venit Delia.Ai o scumpete de pui.Va trec imediat in lista.tie si la scumpilici.

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Buna seara fetele..pe unde va ascundeti?

Am vazut filmuletul cu un baietel scump si vacuta lui.Delia,bine ai venit printre noi.Incet incet se mareste grupul..
Noi facem cu schimbul la povestit,ca al meu pitic nu adoarme decat dupa muuuulte povesti.Eu mi-am terminat "tura",asa ca am intrat sa vad ce faceti.
O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Neata fetele!

A venit primavara!!!

sa nu mai fie frig ca eu m-am saturat de stat in casa,vreau sa ies cu bebe in parc la blimbare,sa stau ca musca la soare,offff ca deja bat campii.
Bun,astazi voi iesi cu Razvan la plimbare pentru ca a fost cuminte si a dormit azi noapte.
O zi frumoasa la toate!

Pupalai

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Neata si de la noi.

Bine ai venti, Delia.ai un baiatel tare scump si dragalas.

Si la noi a venit primavara, mai bate putin vantul dar e ok.si noi vom iesi in parc cu siguranta.si zilele trecute am iesit si s-a lasat cu plans intoarcerea acasa :)

o zi frumoasa sa aveti!

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput