***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Da, in mod normal nu aveai cum sa ramai in ziua aceea, dar fiindca alaptezi hormonii tai sunt putin modificati.test de sarcina ti-ai facut? ca daca ai si ramas atunci insarcinata cu siguranta acum testul ti-ar arata.si daca nu ai simptone deloc nu cred ca trebui sa iti faci probleme de o eventuala sarcina.Cu prima sarcina ai avut simptome, te-ai simtit rau?

si eu sunt intr-o situatie asemenatoare cumva.dupa chiuretajul din ian de la sarcina pierduta am avut ciclul fix la 28 de zile si tare m-am bucurat ca nu am ramas cu dereglari, dar luna asta mi-a intarziat deja de o saptamana jumate.testul imi spune ca nu sunt insarcinata, dar sunt ingrijorata de dereglarea asta...sper ca se va termina totul cu bine.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Da,am avut simptome.Puteam sa mananc orice,dar seara vomitaaam tot.Nu am facut test,dar voi face,sa nu mai stau stresata.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna seara,mamici.
Am citit subiectul si ma gandeam sa ma alatur si eu celorlalte mamici tinere.
Eu am 23 de ani si un baietel nazdravan de 2 ani si 8 luni,care acum nu vrea sa faca nani cu mine,pentru ca "tati stie mai multe povesti".
sper sa ne primiti printre voi.O seara linistita sa aveti.

Mergi la inceput

Si de garbita ce eram,am uitat sa va dau datele noastre...
Deci:Anca(06.09.1986) si Florin Alexandru(23.06.2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata!

Daca ieri dimineata ma laudam ca am avut o noapte super, azi nu mai pot sa zic acelasi lucru: treziri din 2 in 2 ore.suntem in plina eruptie de canini foarte durerosi.dar asta e meseria de mamica si cu bune si cu mai putin bune :)

Anka, bine ai venit printre noi.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna ziua doamnelor!
Ce cautati pe pagina 2?
Acum m-am eliberat si eu un pic la munca, deci.....
Felicitarile hand-made: am "furat" ideea tot de aici de pe forum , era la un moment dat subiectul: "Ce-ati zice de un club hand-made?". Si de acolo am furat urmatoarea idee:http://www.youtube.com/watch?v=9hpqpeljWd4&feature=PlayList&p=41A75062F6979CF4&playnext=1&playnext_from=PL&index=63 (sorry, dar nu stiu sa postez acest link mai "tehnic").
Am cumparat servetele si sa vedem ce iese. Ma gandeam sa aplic si pe ou, ca sa putem renunta la pictat.
Oricum diseara am treaba. Si vreau sa fac si niste gogosi "la lingurita".
O dupa -amiaza placuta si va pup!

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

buna fetelor ce faceti,noi am facut mancarica astazi si curatenie si am facut si noi gogosele nu ''la lingura''.

eu cand vopsesc ouale de paste cumpar ornamente sunt niste abtipilduri foarte dragute si haioase si le lipesc pe oua sa fie mai dragalase .

voi ce faceti fetelor unde sunteti,o zi buna

Mergi la inceput

Buna fetele.
Am culcat si eu piticul si acum ma relaxez.
Adriana,ma bucur sa fac parte din grupul vostru.Cat despre nopti nedormite si eruptie dentara,nici nu vreau sa-mi amintesc.A fost cea mai grea perioada,dupa cea cu colici..Dar de dormit toata noaptea,al meu nici acum nu doarme.Se trezeste plangand si imi cere sa-l pun langa noi...O sa treaca toate.
ALICLARA-foarte interesanta ideea de felicitari.Poate incerc si eu,intr-o zi cand nu e al meu prin preajma,ca e mare fan decupat,lipit si sigur n-as reusi sa fac nimic.Sa ne spui ce ti-a iesit.Cat despre scris "tehnic",trebuie sa scrii nume si scapi de tot linkul acela foarte lung.Si daca tot ai vb de gogosi si ,poate imi dai si mie reteta cand mai intri,ca al meu pitic e innebunit dupa asa ceva.
anaROBERT-la fel si noi,aceleasi activitati le-am avut,inafara de gogosi.Acum e ora de nani si urmeaza colorat,pictat,baita.
O zi linistita sa aveti!

Mergi la inceput

mda..vad ca nu mi-a aparut formula aceea in mesaj,asa ca o scriu din nou...[url=linkul pe care l'ai copiat scris intre ghilimele]numele pe care il vrei[/url].
sper ca acum reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut fetele!
Nu am avut azi lumina,nustiu ce naiba au lucrat la retea.Cu ocazia asta am observat ca sunt dependenta de forum.
ankaa- bine ai venit in clubul nostru.Ma ocup imediat si de lista.
Adriana- nu esti singura.Noi ne luptam cu dintocii de sus,iar azi noapte am dormit cam doua ore.Nu vroia decat in brate,am crezut ca nu se mai face dimineata,dar vorba ta, asta e meseria de mama.
aliclara- interesant ce faci.Am lucrat si eu chestii asemanatoare cu copii la gradi.Te poti inspira si de pe acest topic ,au chestii faine fetele puse la senmatura.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput