cum sa umplu timpul?
stau cu bebele in casa citeodata imi ies din minti de plictiseala,voi cu ce va umpleti timpul in afara de tv
Raspunsuri
eladea2005 spune:
oho..esti o fericita daca zici ca te plictisesti...nu stiu cat de mic e bebele tau si cat de mult doarme, dar eu cand pot si am timp fie citesc, fie gatesc, fac curat, spal, ma mai ocup cate putin de mine...desi rar...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
prietene cu copilasi de aceasi varsta nu ai???
eu stau acasa de aproape 3 ani....inca nu am avut o zi de plictiseala... sunt atatea de facut.....o baita (daca bebele tau doarme), citesti o revista/carte, stai pe net , faci mancare/curat, poti sa te ocupi de tine......
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
abramburika spune:
Cred ca se referea la timpul petrecut cu bb, ca se plictiseste, deci cauta idei de activitati de facut cu bb in casa. Daca e asa, atunci aici sunt cateva idei. Si, intr-adevar, depinde de varsta copilului ...
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Cred ca se referea la timpul petrecut cu bb, ca se plictiseste, deci cauta idei de activitati de facut cu bb in casa. |
Nu cred ca-i vorba de bb din moment ce spune "in afara de tv".
abramburika spune:
Am si spus, depinde de varsta copilului. Poate un desen animat l-o lasa sa vada si asta se incadreaza la Tv. Oricum, eu asa am inteles mesajul ei, ca se referea la activitati de facut cu bb in casa.
Poate vine si precizeaza la ce anume s-a referit exact (are si mesajele moderate, deci apar decalate).
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
mina spune:
Daca e vorba de activitati de facut cu bebe, orice care poate fi transformat in joaca.Oricum daca e bebe de stat cu el acasa eu as vedea tv-ul mai pe ultimul loc . Asteptam precizari privind varsta si preferintele Dumnealui
Daca e vorba de activitati de facut in timp ce stai cu bebe acasa....heheeee, cat timp ai? Curat-calcat-spalat-facut ordine (si anume pe unde n-ai facut demult, ca acusi se face bebe mare si iar nu mai apuci)-citit-gatit. In plus, gandeste-te la lucruri pe care n-ai avut niciodata timp sa le faci inainte de sarcina, activitati care-ti fac tie placere. De exemplu eu daca as mai avea timpul de-l aveam cand era Matei bebe mic m-as tine de exercitiile pentru coloana, de care nu m-am tinut, si acum regret, si de tricotat croitorit, care iar imi place la nebunie, dar nu mai am timp.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
anya spune:
Dar de ce stai cu bb-le in casa? Cand erau "motanii" mici, dupa ce-i hranean ii ambalam si plecap prin parcuri, pe strazi...Tin minte ca aveam la un moment dat program de dat ture de stadion. Faceam cam 3 ture de stadion (National) pe exteriorul stadionului, in pas alert (mai ca nu fugeam) ca sa ma mentin eu in forma. Uneori mergeam in parc si daca era placut luam o carte si citeam pe banca. Erau o gramada de mamici la sueta, dar pe mine ma plictiseau - toata ziua aratand care e mai desteapta si ce copil genial are. Zilele trecute am vazut o noua zona de plimbare cu bb-lanii: Mall Cotoceni. Erau cateva mamici cu copiii in carucior plimbandu-se linistit si admirand vitrine. Probabil ca daca vre-una vrea sa cumpere ceva raman celelalte cu carucioarele la usa. Afara ploua, asa ca decat sa stea in casa...bravo lor.
Cand am simtit ca ma plictisesc (psihic, ca fizic aveam ce face) m-am reintors la servici. Am avut noroc de bunici care sa ma ajute.
Laura25 spune:
Eu nu prea inteleg de ce se dau atatea sfaturi de genul: spalat, curat, frecat, gatit? Pt asta e facuta femeia? Asta e rolul ei principal in viata? Sa faca copii si sa frece/spele/gateasca? Probabil ca sunt offtopic, dar ma enerveaza rau cand citesc asa ceva. Poate pusok are menajera, poate face si sotul curat/spalat/gatit, poate mananca in oras. De ce trebuie sa fie musai pe lista de "to do" cat mai in fatza? Daca sta acasa cu copilul tre sa fie si menajera si bucatareasa si gatita si aranjata si doritoare de sotz la ceas de seara,nu? Ca doar si asa sta toata ziua acasa, ce treaba are de facut?
Cand au aparut copiii, nu am mai avut timp sa ma plictisesc dar cat am stat cu burta in sus 6 luni (am avut o sarcina cu probleme serioase) am lucrat ceva de acasa, pe calculator. Asa mi=am umplut timpul si am facut si ceva banutzi pt cheltuielile aparute imediat dupa nastere.
Ignorati-ma ... mi-am spus oful, continuati cu raspunsul la subiect ....
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
A_Iulia spune:
Totusi despre ce bebe e vorba, este bebele tau sau esti bona la un alt bebe? Nu se intelege clar din prima postare.
Burtocika spune:
Si eu mor cand vad cum pot unii oameni sa se plictiseasca stand acasa !!! Eu cred ca daca as sta 1 an acasa fara sa imi apara probleme noi, tot as avea ce face !
Daca nu ai treburi domestice sau n-ai chef sa le faci, iti faci timp pentru hobby-urile tale, nu cred ca nu exista lucruri care sa-ti placa sa le faci si pe care sa le fii lasat deoparte din lipsa de timp !
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...