BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 8
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Eu zic ca fara Lorex nu plecam la scutece! _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
de acord!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pai hai pe webshots. Fac un album nou cu numele "Poze pentru album" si acolo sa le punem toate. Ce ziceti? _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
nu stiu sa pun...

cornelia,mami de
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cristies spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu stiu sa pun... ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Asteapta putin si o sa poti
._
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
mamidepuiuti spune:
si alex cand se screme[si se screme des
] da pe din afara laptic ...
radu nu se trezeste noaptea,din fericire pt mine,ca si asa ma simt zombie dimineata
...partea cu regresia sper sa fi fost doar in ianuarie,ca acum nu mai primesc "bilete de dragoste" de la doamna...![]()
cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
cristina...
... esti o dulce... nu-i vorba de putut,e vorba de nestiinta...
... cum dau de album?cum incarc poze acolo? sunt foarte atehnica...
...ca am intrat la un mom dat pe mailul comun si am gasit ca fetele au pus acolo poze dar eu nu m-am descurcat si pace!

cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
buna fetele....citesc si revin
noi am stat afara 30 min...record...a stat cuminte in curte in carut si eu mi-am facut treaba 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti cristina... ... esti o dulce... nu-i vorba de putut,e vorba de nestiinta... ...ca am intrat la un mom dat pe mailul comun si am gasit ca fetele au pus acolo poze dar eu nu m-am descurcat si pace!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Intra pe mailul comun si e un mail de la mine cu instructiuni. Daca e ceva neclar imi zici si rezolvam.

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Offff ce porcarie, in loc sa iti faca viata mai usoara...cadourile se presupune ca 1. te bucuri de ele 2. le folosesti cum ti se scoala tie nu vin cu un set de conditii nu mi se pare normal sa reactioneze asa, se intampla....si eu am luat odata un cadou cuiva ptr bebe si primise exact la fel de la altcineva si i-am zis pe loc ca pot lua cadoul inapoi sa dau altcuiva si ii cumpar altceva si a fost de acord de Yannis |
ai perfecta dreptate...sotul a zis sa ii pun pe aia kre vreau eu...k rezolva el cu suparaciosii(soacra sau nasii,depinde ce aleg)

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
noi am scapat cu o parte din ce ne-a zis Larisel . i-am dat cu spray cu apa termala de 3 ori p zi si apoi unsa cu unguent dermocare. nu am luat si crema exomega de care mai zicea larisel, ca era 60 lei . acum s-a dus iritatzia, mai sunt cojitze doar. dupa vreo 4-5 zile.succes azi! ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Mai, da' ce nopti aveti voi
eu is o fericita, cred
Multam mult de raspuns...Azi cand iesim la plimbarica o sa cumpar, ca deja se extinde cam mult iritatia...jumate de zi a trecut cu bine
fara multe urlete, doar cu adus suzeta la gurita de cate ori o scapa in patut....
de Maia Ilinca (29.01.10)
decenuela spune:
neatza si de la noi...
harnicut...cum a zis cristina incearca tarate...al meu asa a scapat. plus ca ii face bine la toata pielea. e mai grea operatiunea decat de a da cu unguent...dar merita.
cris.d ...tare faza cu vecinul..io n-am balcon ca-s la parter...si daca-l pun la geam...precum stau motanii...cheama vecinii asistenta sociala...glumesc....io cred ca marsupiu il innebuneste ii aduce aminte de puturosenia lui din burtik.
cristies...buna ideea k pozele
nu mai stiu ce vroiam sa scriu si n-am desch 2 pag
cine intr..io fol in medie cate 10 pampersi...face kk cam de 4-5 ori la 24 ore iar pipi...fara numar...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)