BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Cris-mario lasa sa aiba fata cocheta cercei sa schimbe.Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
da

,dar akm e problema... 

...am sunt-o pe soacra mea si a zis ca se supara dk ii schimb...si se supara si nasa dk nu ii pun ...
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Apropos de copii atomici...stai sa-i vezi pe ai nostri peste 1 an. ![]() mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
sunt convinsa....

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cam liniste pe aici....ma retrag...fac baitza printesei si apoi nani 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
fetele io ma gandesc asa, ar trebui sa stau doar afara cu el...in marsupiu...stau la parter ce-ar fi sa-l agat de geam ca sa mai fac ceva prin casa?
am fost azi vreo 2 ore prin carrefour...in vizita la o matusa...si jiji f cuminte....venit in casa..jale. incep sa ma doara sfarcurile de la atata supt.
cristies...se screme si de kk si gaze..infacolul..fara efect la mine.
am uitat ce-am vrut sa mai scriu.
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Beatrice1982 spune:
buna seara.................
noi facuram baita...........acum dormim.............
bebe meu nu mai facu kk de miercuri, azi i-am bagat un supozitor, si a facut ceva tare....
e ok sau nu?
papa lapte de la titi mai mult dar papa si praf.nu mult, dar in ultimele zile a papat in 4 zile vreo 80 ml de praf in total...........
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
da ![]() ,dar akm e problema... ![]() ![]() ...am sunt-o pe soacra mea si a zis ca se supara dk ii schimb...si se supara si nasa dk nu ii pun ...![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Offff ce porcarie, in loc sa iti faca viata mai usoara...cadourile se presupune ca
1. te bucuri de ele
2. le folosesti cum ti se scoala tie nu vin cu un set de conditii
nu mi se pare normal sa reactioneze asa, se intampla....si eu am luat odata un cadou cuiva ptr bebe si primise exact la fel de la altcineva si i-am zis pe loc ca pot lua cadoul inapoi sa dau altcuiva si ii cumpar altceva si a fost de acord
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara................. noi facuram baita...........acum dormim............. bebe meu nu mai facu kk de miercuri, azi i-am bagat un supozitor, si a facut ceva tare.... e ok sau nu? papa lapte de la titi mai mult dar papa si praf.nu mult, dar in ultimele zile a papat in 4 zile vreo 80 ml de praf in total........... Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
80 ml numa?? in 4 zole?? Si te ingrijorezi ca a papat mult LP?
Pai Yannis mananca zilnic vro 400 de lapte praf si 300 de san (aproximativ asa...) si kk, eu ma ingrijorez cand nu face timp de 12-20 de ore....
Cel mai bun e Debridat solutie buvabila, e mai ok decat supozitorul, incearca intai cu asta, ia si o seringa gradata si da-i putin 2-3 ml
de
Yannis
myky791 spune:
buna seara! am si eu o intrebare, de fapt o problema. am nascut pe 15 ian prin ceazariana, la mijloc ink nu mi s ainchis opretaia. nu ma doare, nu supureaza am o gaurica mica. de vreo sapt jumatate am luat de la farmacie oximed un spray si sa mai inchis (era mai mare gaura). dar vad ca nu se inchide de tot. stiti vreun alt unguent mai bun? dak mai era u fir ceva imi supura. mam saturat sa se inchida odata sa pot sta in baie 2 ore.....
acum fac numai dus. pana nu se inchide de tot... nici nu stiu cum sa fac sa ajung la ginecolog, puiul meu mananca la 2 ore maxim, o ora si jumatate. masina nu am, sa plec cu maxi, stau acolo la rand... ma gandeam ca poate stiti vreun unguent mai bun.
bebita meu manaca si la o ora. ink nui dau ceai. la mine sta la san 10 min 15 adoarme si probabil nu mananca suficient si de aceea are program scurt intre mese. il asez in patut numar pana la 10 si gata.. urlet
... il iau iau in brate .....mut nu mai zice nimic.... o sa opereze de hernie in curand
ma doare mijlocul dar ...astept sa treaca colicii sa stea cumintel.... tot in brate ca deja sa invatat.. o noapte buna sa aveti mamici si sper sa nu mai vad scrise mesaje pe la 2noaptea.....
danasor spune:
| citat din mesajul lui myky791 buna seara! am si eu o intrebare, de fapt o problema. am nascut pe 15 ian prin ceazariana, la mijloc ink nu mi s ainchis opretaia. nu ma doare, nu supureaza am o gaurica mica. de vreo sapt jumatate am luat de la farmacie oximed un spray si sa mai inchis (era mai mare gaura). dar vad ca nu se inchide de tot. stiti vreun alt unguent mai bun? dak mai era u fir ceva imi supura. mam saturat sa se inchida odata sa pot sta in baie 2 ore..... bebita meu manaca si la o ora. ink nui dau ceai. la mine sta la san 10 min 15 adoarme si probabil nu mananca suficient si de aceea are program scurt intre mese. il asez in patut numar pana la 10 si gata.. urlet ... il iau iau in brate .....mut nu mai zice nimic.... o sa opereze de hernie in curand |
cred ca ar trebui sa ajungi la doctor, incearca sa-l suni macar sa-i spui, el e responsabil de operatia ta; eu sunt operata de cezariana din 12 ianuarie si nici nu se mai cunoaste operatia; cine ti-a scos firele? nu a vazut ca nu s-a inchis operatia?
oximed e foarte bun pentru cicatrizare, am folosit si eu, totusi e cam de mult operatia, ai grija si sa nu faci efort

danasor spune:
| citat din mesajul lui decenuela fetele io ma gandesc asa, ar trebui sa stau doar afara cu el...in marsupiu...stau la parter ce-ar fi sa-l agat de geam ca sa mai fac ceva prin casa? |

strumfita scumpa Daria-Ioana