Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
maya mercic!
eu sunt un mic chinez in concedii...imi place la nebunie sa fac fotografii...si il chinui si pe sot sa ma pozeze....impreuna nu prea avem, decat daca mergem cu prietenii in concedii....
o sa mai pun poze, de unde ne-am mai plimbat doar ca trebuie sa transfer pozele din calculator pe laptop...ca nu am apucat
si asa este....cand ma uit la poze, imi aduc aminte de locuri, de atmosfera...de noi....frumos...
Bulina 20+
ooana spune:
..si noi raportam hobby: calatoriile si pozele
puteti vedea o gramada in albumul din semnatura
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
Buna, burtici dragi! Ieri nu am mai apucat sa intru.. era asa frumos afara ca am adus o macara, l-am "smuls" pe sotul de la jocul pe calculator si ne-am dus la plimbarica in parc.. A fost superb, aerul de pamant proaspat si mirosul crengutelor vechi, uscate, iesite de sub zapada ma innebuneau..pacat ca nu aveam unde merge sa facem un gratarel.
Dupa plimbare am mers la mall si mi-am luat 2 sutiene Triumph (scumpe rau, dar serios ca merita!!!), ca nu le mai suportam pe cele vechi..de la 75B am ajuns la 80D! in 3 luni si un pic... oare ce ma mai asteapta?? .Sutienele sunt din bumbac, nu au sarmele acelea de sustinere si nici bureti, fireste. Si ofera o sustinere f.f. buna (au un fel de elastic, ca la bustiere), bretele late si sunt nemaipomenit de confortabile. Sunt incantata de ele!
Racusor, felicitari pentru tort si inca o data ANIVERSARE MINUNATA SI MULTI, MULTI ANI IMPREUNA FERICITI SI SANATOSI! Impreuna cu bebele sau bebeii vostri!
Vad ca ati revenit la discutiile despre peste.. pangasius si mie imi placea mult, dar de cand am ramas gravi nu am mai mancat decat o data.. stiu ca e cam dubioasa provenienta lui.
Maya, macroul imi place si mie foarte mult, mai ales cel proaspat, nu congelat, gatit la cuptor..e foarte fin si delicios, dar in sarcina stiu ca nu e recomandat din cauza continutului de mercur...
Astazi mi-ar fi placut sa fac o saramura de crap (pregatit la gratar) dar la noi mai are un pic si incepe sa ploua, plus ca e foarte frig, asa ca planurile cu gratarul au cazut
la toate fetele !
Elena 14+
puiutz_mic spune:
Ah, Doamne, astazi implinim 15 saptamani!!!! De maine intram in saptamana 16!
Elena 15s
puiutz_mic spune:
Inca mai am de citit din urma...
Dragaica, cum mai e cu durerea de cap? Dupa cum ai descris-o, pare a fi o migrena. Eu eram abonata la migrene, dar, culmea... de cand a aparut bebe nu am mai avut nici una. Dureri de cap am avut de vreo 2 ori, dar nu imi venea sa vomit..
Sper sa iti fi trecut cu paracetamol simplu, sinus stiu si eu ca nu recomandat ( eu nestiind asta, am luat unul, la inceputul sarcinii ).
Nici algocalminul nu este indicat din cate stiu..nu stiu daca am dreptate.
Acum vreo saptamana am mai avut o durere de cap destul de puternica, asa ca am luat un paracetamol si un no-spa )sper ca nu am facut rau combinandu-le) si mi-a trecut in mai putin de o ora.. Plus o compresa cu apa calda pe partea cu durerea. Incearca si asa daca mai ai dureri.
Sanatate multa!
Elena 15s
aelita spune:
CRIS2010 ce fuste frumoase ai pus ! sper sa gasesc si eu asa prin magazine,nu am vazut asa frumoase.Pantaloni am gasit,
14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
puiutz_mic spune:
Cris, parca tu ziceai ca ti-e pofta de scrumbie.. nici scrumbia nu este recomandata, dar mai intereseaza-te.
Cred ca sunteti la masa de pranz, pofta buna sa aveti! Ma duc si eu la o supica de pui cu sotul.
Elena 15s
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana uite aici http://www.hainedegravida.ro/jspv2/index.jsp You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 20+ cu Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Aaaaaaa, ce dragut, merci!
maya71 spune:
Puiutz, dar de unde macrou proaspat ca la noi e numai din acela tun de bati cuie cu el (congelat)... immmm, de merluciu ce zici, asa cu legume si putin bagat la cuptor.
OOOO, cred ca mi/e foame asa ca ma duc sa bag o iahnie de fasoleee.
V/am spus ca mama este ardeleanca si gateste de te lingi pe degete... mie/mi place sa mananc cu mana (ce se poate si unde se poate) si din starchina, parca e mancarea mult mai buna.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 maya mercic! eu sunt un mic chinez in concedii...imi place la nebunie sa fac fotografii...si il chinui si pe sot sa ma pozeze....impreuna nu prea avem, decat daca mergem cu prietenii in concedii.... o sa mai pun poze, de unde ne-am mai plimbat doar ca trebuie sa transfer pozele din calculator pe laptop...ca nu am apucat si asa este....cand ma uit la poze, imi aduc aminte de locuri, de atmosfera...de noi....frumos... Bulina 20+ |
Aia-s japonezii , aici in zona turistica cand le dau drumu din autacare zice ca e o invazie pentru al 3-lea razboi mondial.
Asa fac si eu imi place mult sa fac fotografii
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+