Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui maya71

Racusor, ai zis Madeira? in secunda urmatoare am intrat pe google earth (asa calatoresc eu fff des, virtual) e de nu se poateee, adevar. sa te indragostesti. e visul meu, sa am un job- sa calatoresc ...si cu banii putini se poate... si sa fie excelent.

ucenic(aspirant) burtica
[/quote

pe picassa am cateva poze din luna de miere de acolo...si noi am prins vreme nu prea buna, ca am fost in iunie...dar si asa m-am indragostit de insula asta!! si mai erau atatea de vazut am stat cam putin...

Bulina 20+

Racusor, daca nu ne lua barza prin surprindere cu viteza ei aveam planuri ca in vara sa emrgem in Madeira, toti cei pe care ii cunosc si au fost acolo ne-au recomandat insula
...dar o lasam pentru alt an
m-am uitat la pozele tale

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 20+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ooana, sorry in legatura cu pangasius... si eu mancam mult, era singurul care imi placea... dar acum am descoperit si altceva, macroul- ff bun, crapul romanesc-f bun. Daca/ti povestesc cum ma duc eu sa cumpar peste (si nu numai)... mori de ras... ma duc si ii spun vanzatorului cu o mutrita nevinovata ca sunt lacto/vegetariana si m/a trimis mama sa/i iau peste si daca nu iau ceva bun se supara si/mi da cu el in cap (si rade) sau ii spun sa/mi dea ceva dupa sufletul lui (si/l termini). Sunt 'escroc sentimental'? eeee, daca da rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna, mamici si burtici!

Racusor, aniversare frumoasa si felicitari pt primul tort.

Uite aici o fusta pt. gravide, daca te incumeti sa cumperi online.
http://www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_logic_fuste.jsp

si aici fusta de velur la un pret mai bun

http://www.marialetitia.ro/afisare.php?magazin=virtual&vanzari=1&id=770

O duminica minunata in continuare!

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna, mamici si burtici!

Racusor, aniversare frumoasa si felicitari pt primul tort.

Uite aici o fusta pt. gravide, daca te incumeti sa cumperi online.
http://www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_logic_fuste.jsp

si aici fusta de velur la un pret mai bun

http://www.marialetitia.ro/afisare.php?magazin=virtual&vanzari=1&id=770

O duminica minunata in continuare!

Cris 19+ cu

misto fusta de blugi, mai mai ca as comanda-o

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana vanatoarea de casute merge prost...noi am vrea apartament mare, spatios, langa parc, linistit, daca se poate si langa metrou...sau macar nu undeva pierduti de lume...

dar se pare ca un asemenea apartament depaseste bugetul nostru :( si in conditiile actuale sa te indatorezi prea mult....nu e o decizie prea buna...asa ca sa speram ca bebita se acomodeaza si aici pentru o perioada...daca nu gasim nimic :(

Cris mercic de site-uri...o sa le urmaresc...am vazut rochite frumoase! din pacate fustitele marimea 1/2 au cam fost epuizate

oare mamica de mik Robert ce mai face? nu a mai intrat de ceva vreme...ne-a zis ca a semnat antecontractul...sper ca este bine!!

Bulina 20+

Mergi la inceput

Racusor, gata le/am regasit pozele... imi zburau ochii cred sau e de la refresh si s/a reincarcat pagina... in afara celor cu burtica... m/a terminat aceea de la cununia civila... ai niste ochisoriiii... cu ei l/ai cucerit pe sot cred (si nu numai). si eu am avut ochii albastri dar...
Le retinusem pe cele din Madeira (atunci nu stiam de unde sunt si chiar ma intrebam)...

Mai vreau poze. Pe toate le/am vazut si/mi plac...pe cuvant. Sunt un crampei din trairile voastre.

Voua vi se intampla sa va uitati la o poza si sa va aduceti aminte tot ce s/a petrecut in acea zi (imagini, stari sufletesti, ganduri)? De acea iubesc pozele, imi aduc aminte de ce am trait si ma fac sa/mi dau seama de ceea ce vreau sa traiesc...
Stati sa va fac o sa va am cu mine... in sufletul meu va am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

da, am vazut ca fustita de blugi mai are marimea 1...dar o fi buna? mi-a placut si mie mult....

eu am probat la un magazin in mall marimea S si imi venea...dar la burtica mi se parea ca imi era aproape de limita...si cum de acum crestem....si marimea L...mai incapea o burtica langa a mea

tre sa ma masor....daca incap in 1 sau 2

Bulina 20+

Mergi la inceput

dar tricoul negru cu bebe care apare din burtica l-ati vazut? (bluze/randul 3/poza3)
...din pacate stocul e epuizat

Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

dar tricoul negru cu bebe care apare din burtica l-ati vazut? (bluze/randul 3/poza3)
...din pacate stocul e epuizat

Oana 20+ cu

Noi 2...

????????? unde le vedeti?

Mergi la inceput

uite aici

http://www.hainedegravida.ro/jspv2/index.jsp

Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput