Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

multumim de primire
si mie imi creste burtica cu tot cu stomac ori e burtica mai sus...
am 1.70 si 65.5 kg....am plecat de la 63.5kg sigur ajung balenuta de vreo 80 kg dar pt bebe ce nu facem

astept cu nerabdare miercuri rezultatul la DT,la prima sarcina nu l-am facut dar acum mi-a recomandat sa-l fac....

la analize mi-au gasit lipsa de FE... iau maltofer 1 tableta pe zi +materna si ma simt mai bine,mai ia cineva FE ?auzisem ca in primul semestru de sarcina nu ar fi indicat sa se ia FE...

fug in pat la tv...n buna

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Asteptam poze de la tine! Si cu burtica!

Mie mi-au iesit analizele bune, dar tot iau Elevit cate 1 pe zi, ca nu prea mananc fructe multe si legume proaspete, asa ca suplimentez..

Da, stiam si eu ca Fe si Ca nu trebuie luate in trim. I, dar eu totusi am luat Elevit o buna perioada si in trim. I, pentru ca nu puteam manca mai nimic din cauza greturilor si vroiam sa-i asigur lui bebe ce are nevoie. La un moment dat am intrerupt Elevitul ca aveam impresia ca imi amplifica greata si am luat doar acid folic in perioada aceea.

Dar totul am facut la indicatia medicului, asa ca te sfatuiesc sa il intrebi pe dr. tau.

Elena 15s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

apropo de cumparaturi... noi cred ca o sa le facem prin ultimele luni.. sa fim siguri ca bb este ok si sa stim sigur ce va fi..
nu stiu cum ii la voi...dar eu sincera sa fiu..inca nu-mi vine sa cred ca o sa fiu mamica..cred ca sunt nebuna..

14+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Cam la fel o sa facem si noi. Nici eu nu m-am obisnuit inca cu gandul ca o sa fiu mamica...

Elena 15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc Dragaica de lamuriri...da ai dreptate...e mai usor de manevrat!!!hmmmm.....si tocmai gasisem unul in lateral....
Puiutz

Frumoase burtici aveti fetelor!!!

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Buna seara!

Bun venit Bamboletta, Katerinna!
Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ziceam de sutiene de la Triumph. Eu sunt incantata de ele, azi am stat juma' de zi cu unul pe mine si nici nu l-am simtit. Am si dormit cu el. Deci incearca cu incredere. Eu mi-am luat din gama Tessa.

Elena 15s
www.triumph-bh.de/img/triumph-bh-tessa-weiss.jpg" target="_blank">Asta e sutienul?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Da, Miichelle, asta e, inca il am pe mine. Incredibil cat de confortabil este. Dragaica zicea ca ei ii plac cele de la Jolidon. Eu nu le-am vizionat pe acelea, dar e bine sa te uiti si la ele, ca s-ar putea sa fie ceva mai ieftine decat la Triumph.

Elena 15s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bamboletta, bine ai venit! Cred ca tin minte niste poze cu tine de la nastere, tanara si zambitoare in halat roz. Sper sa nu ma insel .
Puiutz mic, eu zic sa te pregatesti sufleteste de cupa E, cel putin un sutien sa ai cu cupa E pentru febra laptelui.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Otilia, cam banuiam eu ca asta ma asteapta: cupa E... asta e, ce sa facem..mi-e cam greu sa ma obisnuiesc cu sani mari - ma incomodeaza cand dorm..cand or fi si mai mari.. si burtoiul pe masura..cred ca o sa dorm in fund, cu perne la spate

Elena 15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noapte buna burtici!

am ajuns si noi de curand acasa, am citit ce ati mai scris si la culcare....ca a trecut de mult ora se somn :(

suntem cam amarati amandoi...pentru ca ne-am gasit masina lovita in parcare si destul de tare, ca trebuie sa vina sa ne tracteze avem casco...dar oricum e greu fara masina...

bine ca nu eram acolo....Doamne ajuta sa ne fereasca de alte necazuri!

Bulina 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

noapte buna burtici!

am ajuns si noi de curand acasa, am citit ce ati mai scris si la culcare....ca a trecut de mult ora se somn :(

suntem cam amarati amandoi...pentru ca ne-am gasit masina lovita in parcare si destul de tare, ca trebuie sa vina sa ne tracteze avem casco...dar oricum e greu fara masina...

bine ca nu eram acolo....Doamne ajuta sa ne fereasca de alte necazuri!

Bulina 20+

Racusor, imi pare rau de necazul vostru, dar vorba ta: bine ca nu ati fost in masina sau pe langa ea, Doamne fereste!!!

Si ma bucur si ca aveti casco, desi cine a facut beleaua ar fi trebuit sa v-o repare pe asigurarea lui... sau pe banii lui!

Daca dureaza mult reparatia, intrebati daca nu va pot da alta masina la schimb in timpul asta, poate daca cunoasteti pe cineva la dealer/service-ul care se va ocupa de masina voastra... Succes, ca stiu ca e greu fara masina.

Somn usor!

Elena 15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dragaica,de unde,mami,slaninuta la tine??? burtica ai!

Bamboletta-BINE AI VENIt,COLEGA !!!Deci e baietel!Ma bucur ca suntem iar impreuna

Carla si Dragaica -si eu ajunsesem la concluzia ca e mai comod carutul de gemeni "ca trenuletul" decat cel unul langa altul,pt ca sunt locuri in care din pacate nu intri-desi legea spune ca..inca sunt locuri mici.
Eu am vrut sa iau un carut asa trenulet,aveau pt un copil mare in fata si pt un bebe in spate cu scoica,pt ca ai mei aveai 1 a si 4 luni intre ei.In final,ce mi-a placut mie nu imi incapea in portbagaj..a masurat sotul,si nu incapea in inaltime ! ca in rest e destul de mare...si am luat doua caruturi.
cu doua intram greu in lifturi...
era mai bine cu "trenul".
eu inca ma mai gandesc la un tren din ala,un loc pt Andres,unul pt bebelina.Denisa,am vazut trenulet asa cu 3 copii!!!! nu se enerveaza niciunul,au vizibilitate buna,nu stiu cum sunt facute(nu mai zic ca pana pe la 6 luni oricum nu stau in fund singuri ,si se uita sus si lateral).erau toti veseli,si nu pareau incomodati deloc de cel din fata,sa mai cauti pe net,eventual imagini cu copii in carut.eu inca ma gandesc sa iau unul...

Dragaica,despre mersul in spate cu bebeii,sper sa nu fie nevoie,vezi atunci..Ai mei au stat si stau in spate singuri,dorm de bubuie de cum pun fundul in masina.nu au plans,nu au cerut sa suga in mers...
e necesar pt cand vei conduce tu singura,sa fie obisnuiti sa stea acolo cumintei.eu una nu as fi putut sa conduc daca ar fi plans..
of,cate calcule mi-am mai facut si eu la venirea lui Andres,ca erau asa apropiati de varsta!

Carla ce frumos ar fi daca ar fi copiii din vis !!sper sa se implineasca asa cum s-a implinit la mine !
poate fetita va fi mai mare,cu ...1 minut

cauta mai multe tipuri de sutiene,si iei doar daca simti ca te ajuta mai mult,decat te incomodeaza.eu la prima sarcina nu suportam tricoul direct pe mine,simpla miscare ma deranja,si am cautat sutiene sport,moi,pe care sa le simt ca pe un tricou,dar care nu se mai misca !

Racusor,of,imi pare rau de masina !! ce nesimtiti,lovesc masina si fug !!! Noroc ca ai Casco!!! sper sa se repare repede,oricum nu e placut sa stii ca tu nu lovesti masina,nici pe a altuia,si ogasesti pe a ta varza...Imi pare rau

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

am pus poze cu burtica

Denisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

am pus poze cu burtica

Denisa

Denisa, o minunatie de burtica!!! Pai vezi, tu nu ai stomacul umflat... daca ai vedea cum arat eu la ora asta... nu am cum sa fac poze acum, dar maine o sa fac...dimineata si seara ca sa vedeti diferenta

Sa ai bebei sanatosi si frumosi!

Elena 15+

Mergi la inceput