Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Alt subiect: sutiene....offf,eu nu mai port de vreo 3-4 luni ca ma incomodeaza.Oricum eu de 3-4 luni stau oricum in casa cam la pat,dar zicea puiutz de sutiene de la jolidon.Trebuie sa le incerc.Sunt chiar bune? Denisa 16+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Mie imi plac cele de la Jolidon, cand am fost in tara asta a fost primul magazin vizitat
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
miha13gina spune:
Buna seara burtici de delfinasi,
Racusor,
aniversare fericita!
Bamboletta,Katerinna,bine ati venit printe noi!
Si mie mi s-a intamplat decateva ori sa am dureri de cap,cand erau insuportabile
luam un paracetamol.Insa ar putea fii si din cauza tensiuni mici.
Noapte buna burtici eu ma retrag ca sunt tare obosita!
GINA
+ si Thomas(21.02.2010)
ooana spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 abia astept Baby Expo din iunie de la Cluj...sa vezi atunci ... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu ![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
atunci trag si eu o fuga pana la Cluj
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
20+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Oana eu pe picassa nu gasesc decat 2 poze cu tine,cu voi...nu gasesc burtica....sau nu caut unde trebuie Fetele cu dureri de cap,sper sa va treaca.Si eu am avut,am facut analize si mi-a iesit o usoara anemie,iau fier acum si sunt ok.Poate sa fie si de la scaderea de tensiune!!! Denisa 16+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
uita-te in partea dreapta la semnatura mea
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
20+ cu
Noi 2...
ooana spune:
ma retrag si eu in plina glorie, vad ca burticile dorm...
somn usor!
20+ cu
Noi 2...
michelle1981 spune:
Buna seara!
Bun venit Bamboletta, Katerinna! 
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ziceam de sutiene de la Triumph. Eu sunt incantata de ele, azi am stat juma' de zi cu unul pe mine si nici nu l-am simtit. Am si dormit cu el. Deci incearca cu incredere. Eu mi-am luat din gama Tessa. ![]() Elena 15s |
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Puiutz incarc aparatu foto si ma pozez iar in baie,ca sotul e plecat dar poze cu burtica ta vedem?vorbeai si de stomac...pai cand creste burtica pare ca creste cu totul,cu stomac,cu tot,nu te stresa ![]() Bamboletta bine ai venit in gasca de burtici!si sa-ti traiasca printesa! Denisa 16+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Eu stiu ca se mareste si stomacul odata cu burtica, dar la mine parca e putin mai proeminent decat burtica in sine ... O sa pun poze si o sa va dati voi cu parerea. Dar nu in seara asta, ca vad ca am si aparatul full si trebuie sa stau sa descarc pozele de pe el mai intai.

Elena
15s
Otiliav spune:
Bamboletta, bine ai venit! Cred ca tin minte niste poze cu tine de la nastere, tanara si zambitoare in halat roz. Sper sa nu ma insel
.
Puiutz mic, eu zic sa te pregatesti sufleteste de cupa E, cel putin un sutien sa ai cu cupa E pentru febra laptelui.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
maya71 spune:
dragaico ce esti, cat de frumos poti sa povestesi... uff, va si vad acolo la voi in casuta masurand, cautand, sfatuindu/va si... mi/e drag rau de tot. cum e sa ai doi bebei dintro lovitura?!
maya71 spune:
va
de noapte buna! si eu ma retrag in plina glorie... nu de alta dar imi 'pica ochii/n gura' de somn...