Lectia de zoologie - Capusa umana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Chiar ma intrebam cand o sa apara un comentariu de genul celui de mai sus. Deci Loredana, vezi ca tot tu iesi rau, ca nu ai fost o prietena destul de buna si de intelegatoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Pana la urma, riscurile meseriei.
Acuma, sa ma scuze cineva daca totusi m-as fi asteptat ca macar dupa ce ai fost atat de prezenta in viata si casa mea, as fi considerat firesc sa ma pui si pe mine la curent cu motivele "disparitiei" tale. Sau macar cu momentul ei. Parazit, parazit, dar, orisicat...

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Chiar ma intrebam cand o sa apara un comentariu de genul celui de mai sus. Deci Loredana, vezi ca tot tu iesi rau, ca nu ai fost o prietena destul de buna si de intelegatoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Nu ma asteptam la astfel de comentariu din partea unui moderator. Totusi avand in vedere prima postare, imagineaza-ti o clipa ca ai fi in rolul prietenei. Ai mai continua prietenia cu cineva care te descrie in acest fel?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Totusi avand in vedere prima postare, imagineaza-ti o clipa ca ai fi in rolul prietenei. Ai mai continua prietenia cu cineva care te descrie in acest fel?

Totusi, vorbim de o relatie de 10 ani. Nu crezi ca e cam neasteptat ca, dupa ce ti-ai gasit alinarea atata timp, sa te cuprinda lezarea, asa spontan ? Zece ani e mult si multe drame mai mult sau mai putin serioase au trebuit consolate. Pentru un om care nu a simtit niciodata ca exagereaza, care nu s-a sesizat niciodata ca isi muta efectiv dramele in viatile altora, nu crezi ca e neobisnuit un asemenea deznodamant ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Adina, tu esti capusa lui dinubebe? Sau nu inteleg eu ce trebuie din discutia voastra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Unii asa sunt.
Am avut si eu o asemenea prietena (a avut foarte multe probleme, o viata grea si mereu intortocheata), eu disponibila non-stop, iar cand in prag de divort simteam nevoia de doua vorbe bune, mi-a spus sa-mi revin rapid ca ea nu are timp de prostiile mele ca-i placea un tip muuult si sa-i dau eu sfaturi, nu sa jelesc.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Adina, tu esti capusa lui dinubebe? Sau nu inteleg eu ce trebuie din discutia voastra ?

Din fericire nu sunt. Imi place sa cred ca eu am prieteni adevarati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hai sa imi si explic votul (imi pare rau ca nu pot vota de mai multe ori).
Exprimarea si explicatiile de control-freak abandonat, imi fac rau. Felul grotesc in care isi caracterizeaza fosta prietena drept "capusa umana" (bleaaaaaaah) arata in mod evident lipsa oricarei urme de prietenie reala, neconditionata cu persoana.
Modul in care ii povesteste si caracterizeaza viata este iarasi oribil.
Dinubebe este atat de frustrat/a de faptul ca nu mai poate fi parte din dramoletele unei persoane borderline, incat a creat unul dintre cele mai pline de venin subiecte pe care le-am vazut vreodata.
Btw, o persoana borderline (asa imi pare mie din descriere) este o persoana bolnava , nu e ceva ce tine de zoologie.Faptul ca tu ai contribuit la boala persoanei validand-o, nu spune nimic despre ea, ci spune ceva despre tine.
Lirismul tragico-grotesc cu care faci descrierea acestei situatii si a zbaterii frustrarilor insuportabile in care te afli, spune iarasi mult despre tine si nimic despre persoana despre care vorbesti.

Mergi la inceput

Citat:

Sibylle, ,
Eu nu ma gandisem la posibilitatea asta. Dar, sunt cam putine sanse. Oricum, ca idee, mi s-ar fi parut indecent sa deschid o asemenea discutie despre un alt membru al forumului.
Despre ideea cu ziua fetitei nu imi sugereaza nimeni nimic, totusi ?
Poate chiar adina, daca promit ca ma tarasc in genunchi pana la usa capusei mele ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinubebe

Citat:

Sibylle, ,
Eu nu ma gandisem la posibilitatea asta. Dar, sunt cam putine sanse. Oricum, ca idee, mi s-ar fi parut indecent sa deschid o asemenea discutie despre un alt membru al forumului.
Despre ideea cu ziua fetitei nu imi sugereaza nimeni nimic, totusi ?
Poate chiar adina, daca promit ca ma tarasc in genunchi pana la usa capusei mele ?

Avand in vedere cum pui problema, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Poate sa trimiti un cadou printr-un comisionar - altfel, intr-un contact direct cred ca ai putea face foarte mult rau familiei respective.

Mergi la inceput