Cum va place : cartea ideala
Raspunsuri - Pagina 2
monixy spune:
Viviana
In copilarie era atat de usor de pasit in ideal , orice carte cu copii sau animale o transformam in scenariu de joc (cu imbunatatiri pe ici , pe colo , si mai ales in partile esentiale) .
Acum , la maturitate (?!) , mai greu functioneaza identificarea (search must go on )
http://bazar-livresc.blogspot.com
Llaura spune:
Pentru mine, orice ar scrie in cartea ideala, ea trebuie sa fie din hartie. Imi placea grozav sa citesc in metrou, cartea transforma o calatorie lunga si zilnica intr-o pauza numai pentru mine (acum nu mai pot, nu e metrou ci trebuie sa conduc, iar audiobooks nu sunt carti, ca nu-s de hartie ). Citesc de cand ma stiu in pat inainte sa adorm, insa acum avem o perioada care desi grozava pt noi (bebe) e cu tare putin somn, asa ca citesc si eu pe intuneric. Acum abia astept sa se incalzeasca, am sa imi iau un scaun din asta.
balerrina spune:
Tisina,
Si eu iubesc Dune, toata seria, desi cred ca prima a fost cea mai buna. O alta serie care mi-a placut foarte tare este Orson Scott Card, seria cu Ender's Game. Si daca tot suntem la literatura stiintifico-fantastica, cartea care nu mi-a iesit niciodata din minte este Picnic la Marginea Drumului.
-- Cristina
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balerrina , Si eu iubesc Dune, toata seria, desi cred ca prima a fost cea mai buna. O alta serie care mi-a placut foarte tare este Orson Scott Card, seria cu Ender's Game. Si daca tot suntem la literatura stiintifico-fantastica, cartea care nu mi-a iesit niciodata din minte este Picnic la Marginea Drumului. -- Cristina |
Vorbesti pe limba mea! Desi citesc toate genurile, ador SF-urile, si recunosc ca si seria Ender mi-a placut (in sfarsit, dupa F. Herbert, O.S. Card - un scriitor original). Acum citesc "Stapanul cantecelor", de acelasi autor (Card). Ti-o recomand. E superba (daca poti spune asta despre o carte) si la fel de ingenioasa precum seria cu Ender. Abia o las din mana.
Si mie mi-a placut mai mult prima serie Dune. Se cunoaste diferenta de autor. Ideile insa sunt interesante. Mi-a placut sa aflu originea Caselor prezente in prima serie.