Cum va place : cartea ideala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Viviana

In copilarie era atat de usor de pasit in ideal , orice carte cu copii sau animale o transformam in scenariu de joc (cu imbunatatiri pe ici , pe colo , si mai ales in partile esentiale) .

Acum , la maturitate (?!) , mai greu functioneaza identificarea (search must go on )

http://bazar-livresc.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pentru mine, orice ar scrie in cartea ideala, ea trebuie sa fie din hartie. Imi placea grozav sa citesc in metrou, cartea transforma o calatorie lunga si zilnica intr-o pauza numai pentru mine (acum nu mai pot, nu e metrou ci trebuie sa conduc, iar audiobooks nu sunt carti, ca nu-s de hartie ). Citesc de cand ma stiu in pat inainte sa adorm, insa acum avem o perioada care desi grozava pt noi (bebe) e cu tare putin somn, asa ca citesc si eu pe intuneric. Acum abia astept sa se incalzeasca, am sa imi iau un scaun din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Tisina,

Si eu iubesc Dune, toata seria, desi cred ca prima a fost cea mai buna. O alta serie care mi-a placut foarte tare este Orson Scott Card, seria cu Ender's Game. Si daca tot suntem la literatura stiintifico-fantastica, cartea care nu mi-a iesit niciodata din minte este Picnic la Marginea Drumului.

-- Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

,

Si eu iubesc Dune, toata seria, desi cred ca prima a fost cea mai buna. O alta serie care mi-a placut foarte tare este Orson Scott Card, seria cu Ender's Game. Si daca tot suntem la literatura stiintifico-fantastica, cartea care nu mi-a iesit niciodata din minte este Picnic la Marginea Drumului.

-- Cristina

Vorbesti pe limba mea! Desi citesc toate genurile, ador SF-urile, si recunosc ca si seria Ender mi-a placut (in sfarsit, dupa F. Herbert, O.S. Card - un scriitor original). Acum citesc "Stapanul cantecelor", de acelasi autor (Card). Ti-o recomand. E superba (daca poti spune asta despre o carte) si la fel de ingenioasa precum seria cu Ender. Abia o las din mana.
Si mie mi-a placut mai mult prima serie Dune. Se cunoaste diferenta de autor. Ideile insa sunt interesante. Mi-a placut sa aflu originea Caselor prezente in prima serie.

Mergi la inceput