Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Buburuza si Madutza, dar am redus de la mai multe canoaie pe zi la unul singur! Ceva eforturi am facut! Ma caznesc sa renunt, numai ca eu obisnuita cu garzile grele si lungi, o beau de obicei ca pe apa. Slava Domnului, cu tensiunea sunt ok (deocamdata).
Cristina 7+
viss spune:
chichiutza - ce specialitate ai? de curiozitate..ca mi-ai adus aminte de garzile lungi si greleeu luna asta am dat cele 3 garzi cu mare scandal(ieri am dat-o pe ultima, as fi avut-o sambata care vine,nu am vrut sa risc pana nu imi scade hematomul si nu mai am sangerari). in martie nu mi-am pus nici una,si in aprilie voi mai vedea.
ddanagh spune:
Incearca fara cofeina pana cand te dezobisnuiesti de ea.
Of si eu am ceva la calc , merge f greu.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
ddanagh spune:
Viss am intrebat la CMU de analiza pt a verifica dc am anticorpi varicela ( mi- e frica fiindca Daria merge la gradi si poate face oricand si parca nici vaccin nu i- as face) ?? Mi- au spus ca nu fac si nici nu stiu ce ar trebui facut.
scuza- mi greselile, scriu de pe telefon.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
Buburuza_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s Madutza multumesc pentru informatii. Am sa incerc sa am grija ce mananc. va pup dragilor sa aveti o duminica superba! 8+ crina |
Crinuta, nu cred sa te incalzeasca cu ceva, dar eu am pus deja 4 kg. Incerc sa reduc, dar mi-e o foame si o pofta...
11+
nastasie spune:
mamaaaaaaa, cat ati mai scris.pai eu abia tin pasul cu voi.noi am fost la tara la mama de vineri si asa bine a fost.am prins o vreme super si am stat numai afara.nu mi-a fost nici foarte rau.nu am dat deloc afara.de cum am venit acasa nodul si-a facut aparitia.morrrr..
eu am uitat sa ma cantaresc la mama sa vad daca am luat ceva in greutate.poate data viitoare.
anca, imi pare tare rau.suntem alaturi de tine.
maya, tinem pumnii pt 28.
si eu mai am o saptamana pana merg la dr iar.fac 13-14 pe aici ca stau asa cu emotii.o fi bine?o sa am 14 s si 3 z la eco.
in rest nici eu nu mai pot manca mai nimic din ce mancam inainte, totul mi se pare neatragator ca sa zic asa.ieri am facut la mama o pastrama de oaie cu mamaliga ca nu mai puteam de pofta.noroc ca am gasit pastrama.sper sa nu ma injurati.
revin mai tarziu ca sigura iar scrieti mult.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
chichiutza spune:
eee, am si eu o specialitate acolo, ca fiecare. Bine c-ai reusit sa scapi de ele! Sunt un cosmar! Vezi mai intai de bebe si apoi spitalul...ca nu se muta nicaieri, te asteapta.
Cristina 7+
simonaelena spune:
Draga Crina am tot citit ce ai scris si parca vb despre mine. Am ca si tine 8 sapt, o sa merg la ecogafie tot miercuri la 1.30 si mai mult mi-e grata si mi-e rau tot timpul. Nu pot minca mai nimic si nu ma simt prea bine. Eu insa nu m-am ingrasat de loc, ba chiar am mai slabit putin. (bine mi-este in general foarte frica sa ma ingras si inainte sa ramin am zis "sper sa am o sarcina cu greturi si sa imi fie rau si sa nu ma ingras" - asa ca e bine sa ai grija ce iti doresti ca ti se poate intimpla).Avem 51 kg inainte, apoi la 5 sapt avem 54 si acum am din nou 50. Oricum in general sunt f fericita ca sunt insarcinata si greturile vor trece ele, ca intre noi fie vorba as minca zdravan vreo 2 3 mese de sarmale si fripturi (doamne mi-e rau si cind le pronunt). Iti tin pumnii pt miercuri si sa auzim vesti bune.
Pt toate fetele care nu au greturi le felicit si le tin pumnii si cind maninca sa se gindesca putin si la noi.
Pt cele care eveti ecografie saptamina asta muuuult noroc.
nastasie spune:
simona, si eu la fel.salivez dupa fasole, sarmale si alte bunuri ce papam inainte.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Incearca fara cofeina pana cand te dezobisnuiesti de ea. Of si eu am ceva la calc , merge f greu. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+ |
Dana, vezi cate 'ferestre' ai deschise pe desktop... cu cat sunt mai multe deschise cu/atat merge mai greu netul. sau,'curatat' deoarece poate e plin hardul... (filme, poze, fisiere, mail.uri ... salvatile pe CD.uri sau cel mai eficient este hard.ul extern)... mai trebuie data o defragmentare din cand in cand (obligatoriu)... functioneaza mult mai bine.
Daca pot sa va ajut in privinta asta... oricand.