Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna dimineata!

Numai vesti proste aud.
Off Luminita imi pare tare rau. Imi dau seama ca treci prin momente extrem de grele dar sunt sigura ca vei gasi putere sa o iei de la capat.

Viss, Aniast, astep vesti bune de la voi pe dupa-amiaza!!

Pup burticile!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Prima rugaciune.
O,Multmilostive Doamne, Ziditorul si Creatorul cerului si pamantului si al tuturor fapturilor,Cel ce ai revarsat binecuvantarea Ta asupra sotilor crestini:iata mostenirea Domnului, copiii care sunt darul lui; Multumesc Tie,Doamne, ca m-ai facut sa ma impartasesc de aceasta binecuvantare si de darul Tau si Te rog, binecuvanteaza rodul pantecelui meu, sfinteste-l cu Duhul Tau Cel Sfant, ca sa intre in randul copiilor Tai iubiti si invredniceste-l sa se impartaseasca cu Sfintele Taine ale Bisericii iubitului Tau Fiu si Dumnezeul meu,Iisus Hristos,ca prin ele sa se sfinteasca si sa se curete de pacatul stramosesc.Doamne Dumnezeul meu! Eu si rodul pantecelui meu suntem copiii maniei, dar Tu, Parinte, milostiveste-Te de noi si stropeste cu isop pruncul acesta, ca sa se curete si mai alb decat zapada sa se faca. Intareste-l si pazeste-l in pantecele meu pana in ceasul cand va trebui sa se nasca. El nu a fost ascuns de ochii Tai cand a fost zamislit. Tu i-ai dat viata si suflare. Pazeste-ma de frica si de duhurile rele care vor sa nimicesca lucrul mainilor Tale. Daruieste-i intelepciune si ca trupul lui sa creasca sanatos, curat si intreg si la ceasul cuvenit sa-l nasc cu bine. Da-mi tarie si putere pentru a naste,grabeste in ajutorul lui si usureaza durerile mele, pt ca aceasta este faptura Ta, zidirea puterii Tale minunate, lucrarea milei si milostivirii Tale.
Adu-Ti aminte de cuvintele Tale;Tu m-ai scos din pantecele mamei mele, Tie iti apartin de la nastere, Tu m-ai alinat la sanul mamei.Tu esti Dumnezeul Care stii si vezi nevoile oamenilor.Tu ai spus:femeia la nastere va suferi pt ca a venit ceasul ei.Doamne,pt aceasta mila a Ta si pt inima Ta multmilostiva ma rog Tie, binevoieste sa alini durerea mea pe care Tu mai dinainte ai cunoscut-o si adu-l in lume pe pruncul Tau acesta viu si sanatos.Tie Ti-l incredintez, in mainile Tale il incrdedintez,Doamne Iisuse Hristoase, ca sa binecuvantezi rodul pantecelui meu asa cum altadata binecuvantai copiii care erau adusi la Tine, spunand: "Lasati copiii sa vina la Mine, caci a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor". Manturitorule, asa aduc si eu inaintea Ta pruncul acesta, intinde asupra lui mana Ta. Binecuvateaza-l cu Duh Sfant si sfinteste-l cand va veni in aceasta lume, binecuvantat si botezat, fa-l om nou si curateste-l cu Sangele Tau,ca sa fie curat si madular al Trupului Tau si al Sfintei Tale patimi si in numele Tau Cel sfant, Iisus Hristos.Amin
Doamne si Mantuitorul meu, da-mi putere sa nasc cu bine acest prunc pe care il iubesc ca sa-l cresc in invatatura crestina si sa-l dedic slujirii Tale si a Sfintei Tale Biserici.Amin

A doua rugaciune
Doamne, cel care ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantrul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere firesca , sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Amin

Scuze pt eventualele litere lipsa, Sper sa va gasiti linistea citind aceste rugaciuni in fiecare zi.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

cap 12

Mergi la inceput