Film - Comedii bune

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

recomand Zohan, dintre ultimele pe care le-am vazut. comedie dementiala, parodie la adresa israelienilor, palestinienilor, musulmanilor, rednecilor americani - aripile belicoase, in general a intolerantei. Adam Sandler intr-un rol de zile mari, e si-o poveste de dragoste inclusa. la scenariu a participat si Judd Apatow, deci e garantat inteligent si comic.

abdominabila

nimic

Subscriu e absolut demential filmul, am ras cu lacrimi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am gasit o comedie excelenta, se numeste The Cuckoo.
Un concept original (mi se pare mie), cu trei persoanje, fiecare vorbeste alta limba. Este o pledoarie anti-razboi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

mie "The Hangover" mi s-a parut o super comedite, asta fiind cred ca ultima la care am ras cu lacrimi.

Alta "comedie" la care am ras cu lacrimi, dar din cu totul alte motive a fost "Vlad Tepes, the Impaler" -un film asa de prost facut incat e imposibil sa nu ai o reactie. In cazul meu: m-am tavalit pe sub scaun! De ras, evident :)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Ramona, ce ma bucur ca mi-ai amintit de Cuckoo. Intr-adevar superba comedie - cu un umor asa primar (scos parca din piatra seaca si nevoi de baza) dar universal desfasurat pe fundalul unei povesti de razboi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cuckoo a fost relativ ciudat, dar filmul pe care l-am vazut aseara nici nu stiu pe unde sa-l trec, nici nu stiu exact ce sa simt dupa ce l-am vazut...
Este un film suedez, Songs from the Second Floor. Este mai degraba tragi-comic, nu stiu sigur daca-i manifest anti-capitalist (posibil). Scena sacrificiului a fost cam greu de vizionat si zau ca nu-s sigura daca se incadreaza la comedii, dar pe undeva este umor negru in filmul asta.
Pe de-o parte il vezi si apoi te intrebi "ce a fost asta", dar cine l-a vazut cred ca-l intoarce mult si bine pe toate partile dupa aia. In my book asta il face un film bun.
L-a mai vazut cineva?

Mergi la inceput