Film - Comedii bune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana MC
[Trebuie sa adaug Pisica Alba Pisica Neagra a lui Kusturica. E o comedie bes-ti-a-la.

Subscriu

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mi-am adus aminte de minunatele serii de sketches 'Monty Python's Flying Circus' - preferatele mele sunt 'The Spanish Inquisition' si 'Dead Parrot'.

Ca sa nu mai pomenesc despre 'Life of Brian'. Mai tineti minte faza in care Brian trebuie sa scrie pe peretii casei guvernatorului: 'Romani, plecati acasa'? Bineinteles ca scrie gresit - Romanes eunt domus - si un centurion care trece pe-acolo il obliga sa scrie corect - Romani, ite domum - de 100 de ori:))

Ete c-am gasit-o:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Te felicit pentru deschiderea subiectului, Ramona !
Nu ma prea uit la comedii fiindca si mie mi se pare ca nu este usor sa gasesc ceva de calitate.
Anul trecut am vazut o comedia suedeza bunisoara, se numeste Falling Beauty sau in suedeza "Falla Vackert"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

kebab connection.
cum era sa uit de The Great Dictator a lui (si cu) Charlie Chaplin. E geniala comedia - un fel de tragi-comedie de fapt, nu stii exact daca sa rizi sau sa plingi.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am uitat de Il Monstro - ma uitam prin calculator si mi-a sarit in ochi. O comedie tare haioasa, cu Roberto Benigni (il stiti din La vita e bella)

http://www.imdb.com/title/tt0110570/

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Primul film al lui Kusturica pe care l-am vazut eu a fost "The Time of the Gypsies", tare mi-a mai placut!

Lume multa, oameni putini

Multumesc si eu, am sa-ti urmez exemplul.

Cred ca le-ai vazut pe toate cele de mai jos, sunt (unele) supervechituri, altele nu chiar comedii:

The party (Peter Sellers)

The hairdresser's husband cu o scena de neuitat :

http://www.youtube.com/watch?v=TSIuym1pFzY&feature=related

Waking Ned Devine

Johnny Stecchino, cu acelasi Benigni, daca il inghiti.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

ML you made my day cu The Party. L-am vazut cu ani in urma, dar n-am retinut titlul.
Nu prea agreez stilul lui Benigni, dar am vazut filmele lui. Asa imi placeau si filmele cu Pierre Richard, dar acum nu stiu cum mi s-ar parea.
Am mai luat notite de la voi si mi-am amintit de inca doua filme care mi-au placut:
Best in Show
The Whale and the Squid

Mai sint niste filme mai degraba bittersweet, dar cum nu mi se par nici drame suta la suta le pun aici. Sint filme straine, fiecare cu tipul lui de umor:
The Syrian Bride
The Band's Visit
Children of Heaven
Rudo y Cursi
Y tu mama tambien
Taste of Others
Agata and the Storm
The Year My Parents Went On Vacation
Autumn Spring

ML, filmul asta nu stiu cit se incadreaza la subiect, dar uite un link cu Time of the Gypsies:
http://www.youtube.com/watch?v=e6OWk_fIj3Y&feature=PlayList&p=937C76CF2464B22A&index=111
Mie mi-a placut foarte mult, sper sa-ti placa si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

National Lampoons' Christmas Vacation si Vegas Vacation

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, Ramona, acolo am sa-l si vad.

Mi-am amintit de altul, tot nu prea nou si nu 100% comedie, trebuie sa il stii, Billy Elliot:

http://www.youtube.com/watch?v=JoiVEyCosEE

Am sa trec si eu prin toate titlurile amintite de voi, multumesc.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

recomand Zohan, dintre ultimele pe care le-am vazut. comedie dementiala, parodie la adresa israelienilor, palestinienilor, musulmanilor, rednecilor americani - aripile belicoase, in general a intolerantei. Adam Sandler intr-un rol de zile mari, e si-o poveste de dragoste inclusa. la scenariu a participat si Judd Apatow, deci e garantat inteligent si comic.

abdominabila

Mergi la inceput