PRIETENE FARA TITLU (61)
Raspunsuri - Pagina 20
asteryaro spune:
Da, uitasem sa raspund despre apa.
In niciun caz apa de la robinet. Apa plata calduta, eu am tinut, ca si Daniela, in termos, muuult timp.
De aia ziceam si eu de Nan, ca au si fara lactoza in caz de kkreala sau altele.
Noi plecam la baita, apoi laptele apoi povestile de seara. Suntem tot singuri, maine vine sotu'.
Moni, cica daca iti cumperi masina de facut paine te faci mai grasa , asa am citit . Ca tot vroiai tu niste kile in plus, dar dupa aia adio bikini si alte chestii mici si sexy .
Gata, noapte buna tuturor!
Ne citim maine.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
marchplayer spune:
Azi a avut si Ioana serbarea de 8 Martie. Frumusel dar tot slabut in comparatie cu ce am vazut pe la Moni par example. Noi nu avem spatiu, nu avem decoruri, nu avem costume, n-au avut recuzita....NADA de NADA. Imbracati fiecare cu de acasa, 2 cantecele ametite si cate 3 strofe de fiecare ca sa nu se lungeasca pelteaua. Niste fursecuri la sfarsit si educatoarea de emotionata a uitat sa ne dea fotografia cu copilul. O sa o vedeti cand o voi lua luni. Poze pun si eu maine dupa ce mi se incarca bateria la camera.
ma duc sa aduc eu copii ca vad ca ei nu au de gand.
Pupici la toata lumea.
Bee spune:
Buey, cand io vorbesc de pretentii, nu-s chestii, avioane, lucruri necunoscute sau extravagante. NU, sunt chestii omenesti gen: uite asta e pt tine, de la mine. Acel "ceva", poate sa fie orice care sa-mi sugereze ca macar i-a trecut razant prin cap un gand la mine. Acel ceva, da poate fi o ciocolata NUmai pt mine, sau o revista, numai pt mine. Sau un mail in care sa ma intrebe ce fac si daca mai sunt suparata (ca sunt atat de suparata..........). Ca telefon.........nu. Daniela, ce plimbari cu copiii? Numai daca insist si spun: acum mergem sa-i ducem in parc, sau daca-i musai si avem ceva in orash de facut. Cu mine NIMIC, cu copiii NIMIC, acasa absolut nimic. SI nu-mi spuneti mie ca e un om ocupat, ca nu-i nici primul, nici ultimul om ocupat. SI la fel, nici chestii de genul "barbatilor trebuie sa le spui anumite lucruri direct, ca nu-i duce mintea".
Daniela, dragut Rares cu scarbos! Offf. AL meu bea si acum cca 1,5 l lapte pe zi. Si atat. De Razvan vorbesc.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
monica70 spune:
Io in brate cu Tudor care nu vrea la nani.I-am pus muzica lenta la pc.I-am facut lapte praf 130 ml - inainte de baie n-a vrut deloc,dupa baie cand m-a vazut cu sticla a inceput sa scarloaie ca si cand voia san,am incercat iar marea cu degetul,dar e suficient sa ma vada ca ma desfac la sutien ca sa se crizeze! Din bibe a baut cca 20 ml doar ... Acum sau e satul,sau o fi ca Diana care si ea bause lapte praf ca un pisoi de putin.
CRISTINA masina de facut paine? Da dar doar daca i-as plasa-o lui mami sa faca ea
BRANDUSA nasol asa,totusi i-ai zis vreodata raspicat adu-mi si mie din cand in cand o ciocolata sau ma rog ce iti mai doresti ... Ghita ma anunta si cand apar ceva carti noi de exemplu care se gandeste el ca m-ar interesa,dar intreaba intai daca ii dau ok sa mi le ia.
De iesit in doi al meu ar fi campion daca ar avea cu cine.Da' io ma dau mai greu dusa plus ca as cam cara si strumfii dupa mine.
LILI vad ca prin drop bantui,mi zi-ne cateva vorbe si de voi.
DANIELA gata facem afacerea - cam peste trei ani mergem in grup in Paris dar la ... Disney daca vrei cu familionul complet
Ziceai de fier,pai pediatra mi l-a dat si a zis ca se da de la 6 luni incolo.Dar presupun ca numai la cei alaptati la san,nu si la cei ce servesc lapte praf.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
monica70 spune:
Tudor e pe saltea pe jos ,se joaca. De-o ora m-am tot chiniut sa il adorm,dar numai miorlaituri si iar miorlaituri.Nicicum n-a mers,asa ca m-am enervat.L-am scos din sac si l-am pus pe jos.Acum e liniste Macar a mai baut niste laptic,deci in total maxim 50 ml.In mod sigur cand sugea sugea mult mai mai mult.Si si-atunci manca cereale seara ...
DANIELA te plangeai de serbare,e buna si asa decat deloc,uite ca o droaie nici n-au facut ... intentia si ideea conteaza.Restul ... dupa capacitati.Din ce am vazut prin Arad toate gradinitele de stat sunt dotate la capitolul costumatii.La a noastra chiar au multe feluri,am vazut si asta vara cand a fost serbarea la comun pe gradinita. Iar decorul ... e opera educatoarelor.Daca isi dau interesul se poate realiza usor,totul e sa vrea.Dar unele mai bine stau la o barfa la cafea,eventual si la o tigara Ce am pus eu e doar o parte din serbare,ca nu am pus toate cantecele cantate in cor si in romana si in engleza.Plus fiecare copil cu poezia lui.La final fiecare copil si-a cautat mama in sala sa ii duca felicitarea si acolo a fost show cum se manifestau unii gen: "UITE-O!!!" O fetita a fost mortala cica "ACOIO!" Nu il putea pronunta pe L Mi-au placut si costumatiile si cum i-au pus pe fluturasi si pe randunici sa "zboare" si sa dea din "aripi" unii spre altii "Vestitul" Dani era fluturas si culmea in tandem cu unul David,celalalt de care zice Diana ca e "rau". Frumoase au fost si dansurile:la ala pe "LA ISLA BONITA" in final fetele ofereau inimile baietilor si baietii trandafirul fetelor si educatoarea le-a zis sa le pastreze in semn de prietenie cu partenerul respectiv.Diana tot cu prietenul ei Edy a dansat - un mititel tare finutz deci cu el a facut schimbul.In continuare a dansat iar cu Dragos cel "frumusic" - e mai blondut si are parul ceva mai lung si tuns paj,chiar ca e frumusel foc,dar Diana e trista ca se joaca mai mult cu pustile decat cu ea Pana acum tot ei doi i-au fost parteneri de dans la majoritatea serbarilor.
Tudor inca se plimba pe-aici deci mai o lalai si eu prin zona.
monica70 spune:
Tot eu la o cana de lapte si niste napolitane.Tudor abia la aproape miezul noptii a adormit.Merge greu in lipsa de Ziua in schimb e mai usor cu adormitul.Azi de doua ori a adormit singurel jucandu-se in patut - ii place parca mai mult de cand i l-am coborat mai spre podea (de ieri) si odata a adormit de rasul curcii in bucatarie stand in fund in bouncer in timp ce ii blenduiam fructele ! La alea dureaza ceva pana se sfarteca toate si el de obicei chiuia in rand cu blenderul urlator.Azi in schimb efectul a fost de ...
BRANDUSA la tine ma gandeam cu hasbandu' cel absent.Scuze nu prea are Ce inteleg eu e ca are un job super stresant si obositor dupa care vine acasa in harmalaia cu strumfi si el se relaxeaza non stop jucandu-se la PC.La jocurile alea ce dau dependenta ar trebui lucrat pai nu mai bine s-ar relaxa la o joaca cu copiii ? Ca nu zic sa se incarce ZEN dand cu aspiratorul desi nu ar strica pus din cand in cand.Ma rog,cum voi stati cu parintii probabil se gandeste ca are cine face treaba si cine te ajuta,el e suficient doar sa munceasca pentru parale.Si-al meu are o gramada de hibe,dar macar mai pune mana sa faca una alta si de multe ori din proprie initiativa.Adica precum la Ingrid fiecare si-a asumat niste chestii la care se pricepe sau ii face placere si alea le face.Ne mai si interschimbam,evident.Si evident ca ii mai tot trasez si eu sarcini de facut,ca nu chiar intotdeauna are initiativa cand trebuie.
Revenind la dependenta,v-am zis ca al meu e cu filmele: acum iar se uita la o porcarie de groaza/violenta pe DVD.Noroc ca nu chiar zilnic aduce filme,si destul de rar d-astea ca as inebuni.Cred ca are clar ceva sechele prin subconstient pe undeva de se poate uita la asa oribilitati de filme
Am plecat la nani, noapte buna
monica70 spune:
Nu m-am culcat inca - am mai citit p-aci,in schimb mi-am amintit ca nu v-am zis ca iar i-am comandat carti Dianei
Asta:http://www.shopandfun.ro/products/Pove%C5%9Fti-din-P%C4%83durea-Fermecat%C4%83.html
Astea 3 : http://www.shopandfun.ro/categories/Books-Language/Rom%C3%A2n%C4%83/C%C4%83r%C8%9Bi/C%C4%83r%C8%9Bi-copii/Colec%C5%A3ii-c%C4%83r%C5%A3i/Pove%C5%9Fti-din-P%C4%83durea-Fermecat%C4%83/ (exceptie prima ca nu o au pe stoc)
Asta: http://www.shopandfun.ro/products/Balaurii.html
Asta (pentru rotunjit suma):http://www.shopandfun.ro/products/C%C3%A2t-e-ceasul%3F.html
Plus o serie de trei carti cu imagini de invatat engleza - asta e prima http://www.shopandfun.ro/products/Prima-carte-ilustrat%C4%83-%252d-The-first-picture-book.html
Sunt genul ei - cu paduri fermecate pline cu spiridusi,zane,uriasi,pitici si balauri Si-asa suntem pe finish la enciclopediile alea si nu mai are nimic nou de citit.
Am mai ochit cateva,dar si asa am ajuns la 200 lei si un pic Astea or fi cadou de Paste si chiar de 1 iunie cred,ca nu i le dau toate odata. In rest doar plastelina ii mai iau ca i s-a uscat cea veche.Si haine ca e musai macar un trening si adidasi.Aaa si mai am si puse bine microscopul si telescopul.
Voi ce le mai cititi? Si de Paste ce le luati?
Gata am plecat de-a binelea de data asta.Sper sa ma lase Tudor sa dorm dimineata daca tot s-a culcat si el tarziu.
SUBIECT NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149495