PRIETENE FARA TITLU (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA da,dormeau strumfii,chiar au adormit odata,dar Diana a dormit trei ore, iar Tudor o ora jumate.Si la acte am lucrat vreo ora cat a stat mami p-aci.
Azi n-a fost Diana la gradi ca era cam frig afara,dormea prea bine de fapt nu prea a avut chef taica-su s-o duca,astea fiind motivele invocate Oricum la ora 9 era sus deja gagica.
Tudor azi n-a vrut defel sa suga,a baut doar pe bibe cca 75 de ml cat am avut muls de-aseara.Dimineata nici n-a mai iesit nimic,asa ca azi am cumparat o cutie cu Milumil 2. Sa vedem daca o sa ii placa,dar la cat e de fomist cred ca il va bea,doar bea si ceai.Dianei nu-i placea defel ceaiul.I-am zis si lui mami sa vorbeasca cu tanti aia pentru lapte de la vaca ei.O sa incerc totusi sa il obisnuiesc si cu lapte praf, in caz sa plecam undeva.
Revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Milumil gasesti in hypermarket pe la voi? Intreb, fiindca in farmacii au niste preturi gretoase de-a dreptul. Si mi se pare mai bun Nestle.
Aici ninge.
Citisem ca Diana n-a mers la gradi azi .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

CRISTINA presupun ca se gaseste peste tot in hipermarketuri,deocamdata am luat din farmacia de jos era 31,8 lei cutie de 600 g.E scump sau ieftin ca nu ma pricep?
A si daca ii dau d-asta presupun ca nu mai trebuie separat fier ca vad ca are inclus.
Ah si zi si mie ca la prost,scrie pe pachet ca se fierbe apa de la robinet ... cu apa plata nefiarta ci doar incalzita un pic nu merge? Asta in caz de urgenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mi-a sters Ana mea mesajul care era aproape terminat, asta pe la ora 6 cred. A scris ea ceva, dar vad ca oricum a reusit sa inchida fereastra! Deci cu manuirea mouse-ului nu ne putem face probleme. Tactica sotului meu: eu fac papa sau altceva pe jos si cand ma intorc sus e liniste: el cu triburile lui si copiii mei la laptopul meu se joaca. Da-i frumos? Liniste e, dar......Asa au inceput piticii poisson rouge.
Sa reiau?
Astery, harnicuta cum te stiu, cu ce te lauzi? Ceva bun de mancare? Te scoate sotul la vren restaurant zilele astea? Vreau si eu sa aud de la voi chestii de astea romantice legate de sotzi, nu de alta, dar tb sa ma inarmez cu ceva mai mult venin decat am la dispozitie. (impotriva inamicului evident).
Moni, Milumil i-am dat Anei. Daca ma intrebi, mai bine Nestle! E mai putin dulce si nu scade asa apetitul pt papa. La Ana unii spun ca manca prost fiindca nimic nu-i mai bun la gust decat Millumilul. De frig? la noi ninge "de vis". Azi a mea a fost la gradi si n-au prea fost restul copiilor. Bolnavi multi evident. Ieri am fost sa duc banii de 8 martie la o mamica(100 mii, cool, nu?) si am aflat ca-s bolnavi mai toti. Asa ca nefacandu-mi griji pt copiii altora (bolnavi si ei) am dus-o pe a mea care e relativ ok. Razvi a bagat febra 40 ieri, alaltaieri si o usoara raguseala+ tuse. Sa ma bucur ca nu-s polipii in actiune+ otita? (inca). Am vazut pozele cu tine. ce conteaza, freza, hainele, cata vreme ai asa o silueta! Asa-mi zic si eu slaba, slaba, SLABA, ca altfel nu merit haine, nimic.
Denisa, super activitatea de care vorbeai. Mi se pare minunat sa faci asa ceva cu copiii. La voi in Canada e si explicabil, cred ca sunt multe natii de oameni, nu? Cum ai iesit la control sau analize, ce-ai facut?
Fetele, unde sunteti? Mai ziceti de copii.

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, regret, dar... venin de-asta n-am ! Poate de altfel. Deci ca sa intelegi, nu ma scoate sotul nicaieri, pe motiv de serviciu, luni ii vine un superior ierarhic, asa ca.... n-am venin de-ala de care vrei tu.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Na sunt libera momentan:Tudor a adormit,frate-meu a plecat (a fost p-aci),pe Diana a venit mami de-a luat-o,iar husbandu' a venit acasa doar sa manance dupa care s-a carat la socru-meu,inca nu s-a intors.mai am de dat cateva telefoane (la cei care n-am raspuns cand au sunat ) Dar le dau mai incolo,sau ... maine.
BRANDUSA ma omori cu pretentiile tale de romantism.Cand o intrebai pe Cristina daca o scoate sotul la restaurant ma intrebam ca oare ce sarbatoresc.Am uitat complet ca vine 8 martie.Il asociam doar cu ziua mamei nu si a femeii.Al meu e capricorn practic si nu se prea baga la surprize de cheltuit bani aiurea, ca stie ca il cert Deci de obicei cumpara flori (nu doar la ocazii) si ciocolata.Dar ma trezesc frecvent cu reviste care contin diverse cadouri gen produse cosmetice si de machiaj,posete,bikini si alte obiecte de lenjerie sexy,saluri,tricouri si alte minuni de acelasi gen ... de obicei pentru adolescente,ca-s marimi standard.Noroc ca io intru in ele.Ma intreb ce se facea de eram obeza Pai m-am ales asa si cu un tricou cica de-a lui Botezatu pe care scrie ceva text cu ... fuck si e si roz bombon Da ca era impachetat si nu se vedea ce scrie ... Si daca fac urat ,imi inchide gura ca-s la oferta si nu costa mult.
DANIELA ai dreptate ca mergea mai bine fusta mulata si sacou cambrat,am si d-alea cateva dar pentru vara - de fapt oare le mai am sau le-am donat pe toate? Zau daca mai tin minte De iarna nu prea costume am decat cu fuste lungi sau pantaloni ca-s super friguroasa.De fapt mai aveam vreo doua dar le-am donat si p-alea,tot cam nepurtate erau.Asta am zis ca il tin ca imi place materialul si culoarea si am zis ca o fi bun cand oi fi mai baba ca e mai decent.Si e si marimea 40 cred,iar eu port 38.Dar de fapt aia mai lipsea sa apar la serbare asa mulata,ca si asa l-am surprins pe unu' cand se holba fara jena la cracii mei in timp ce o imbracam pe Diana - ce-i drept ca stateam si eu intr-o pozitie sa fiu la nivelul Dianei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica, laptele praf il poti face si cu apa rece daca este apa plata. Eu am presupus mereu ca se fierbe doar apa menajera.

Mergi la inceput

DANIELA mersi asa ma gandeam si eu.Dar de incalzit se paote un pic si-aia plata,nu?

Mergi la inceput

sigur ca da! eu le-am dat multa vreme laptele cu apa calda. Si cand le dadeam si noaptea aveam termos cu apa calda la capul patului si procesam la lapte in toiul noptii. Tin minte ca rares acum vreo 10 luni parca bea cate 4-5(250 ml) bidoane de seara pana dimineata.
Monica eu n-am dat niciodata fier sau calciu copiilor. Nici nu a fost nevoie. Am tot intrebat medicul pediatru daca sa le dau(asta pentru ca tot auzeam ca dati voi) si mereu imi spunea ca nu este cazul. Nu ar f mai bine daca ai intreba si tu pediatrul? ca nu se da profilactic. Se da doar dupa caz si necesitate. Doar vigantol le-am dat.
Apropo mai da cineva vigantol la copii??
In legatura cu milumilul. Adevarat ca este dulce si aromat. pe gustul copiilor. Eu din asta am dat. Nu din anumite considerente ci pur si simplu pentru ca asa am apucat. Amandoi copii au baut acelasi tip de lapte si cam pana la aceeasi varsta(2 ani) si nu pot spune ca sunt sclifositi la mancare, refuza anumite mancaruri dar infuleca altele se contrabalanseaza. II vezi si tu, nu-s slabi, nu-s grasi.
Nan este are u gust mai fiziologic, adica se aseamana mai mult cu laptele natural si mai are un punct in plus la faptul ca gasesti lapte Nan fara lactoza pe cand la milumil n-am gasit. Asta se da in caz de kk-reala, indigestii, enterovirusuri, atunci cand sunt la regim.
Copii mei in caz de regim nu puneau gura neam pe Nan, preferau sa bea apa sau nimic. Cumparam mereu cate o cutie in speranta ca vor vrea...degeaba, dupa o luna o aruncam.
Am o cutie de milumil junior si acum, n-am la cine sa o dau. astia ai mei nu mai vor, mai aveam o punguta pe langa cutia asta si intr-o seara ma apuca pe mine sa le dau lapte praf, decat sa-l arunc...L-AM ARUNCAT. Facea Rares "Etze cabos mami"(este scarbos mami)

Mergi la inceput

Bee m-ai lasat masca nene cu sotul cunoscut pe net. Adevarul ca ar trebui sa se mai gandeasca un pic barbatii astia si la femeia din noi. Ei considera ca ne distreaza pe noi cand ne plimba laolalta cu liota de copii. Neah. Separat nenica. sa se vada ca au depus efort sa organizeze ceva. La mine nu-i cazul, imi cumosc partenerul, nu cred ca va organiza vreodata ceva romantic asa ca nici asteptari nu am.
Noi am merge la Paris intr-un we romantic cu inca vreo 3-4 familii
Monica, are dreptate Bee, asta voiam sa spun si eu. Toale cate vrei si cum vrei, bani sa ai si un pic de imaginatie si timp sa haladui prin magazine. Slaba sa fii!!! Te incape orice, iti sta bine oricum... vise.
gata am terminat bomboanele. De luni ma urc in barca.
Copii mei sunt la matusa, acum apar si trebuie sa-i spal si sa-i bag la nani.

Mergi la inceput