Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 13
angelapriboi spune:
Neata,
Va invit la cafeluta.
Eu am nevoie pentru ca Stefania a continuat sa tuseasca.Sper ca siropurile sa inceapa sa-si faca efectele si diseara sa pot dormi linistita.
La Bucuresti ploua si eu am o stare de somnolenta, dar cu siguranta intr-o jumatate de ora am sa-mi revin.
pupici
LoraG76 spune:
Salutare!
Vorbiti de somnolenta? Pai credeam ca am adunat-o eu toata! Mi-e atat de somn, ca as dormi cu capul pe birou! Si nu-mi revin defel!
Angela, ce face Stefania? Ce i-ai dat pt. tuse? Sper sa nu se complice, multa sanatate!
Noi suntem bine cu totii, abia asteptam sa treaca timpul sa apara bebelina!
O seara placuta!
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
neata,
cafea pentru toata lumea.
Lora i-am dat Mucosolvan si aseara nu a mai tusit.
Sper sa se faca bine, pentru ca in weekend vrem sa mergem la munte.
O zi buna,
Angela
kriss79 spune:
salutare
ce face burtica?
Angela ,multa sanatate Stefaniei!
pt.ca nu ati mai vazut-o demult pe Alessica mea aveti aicicateva din Copou de saptamana trecuta.
Cristina, mamica de Alessia Stefana
angelapriboi spune:
Neata,
Cafea pentru toata lumea.
Kriss multumesc pentru pupici.
Problemele sunt la job...dar o sa gasesc eu o solutie.
LoraG76 spune:
'Neata!
Mai aveti cafea?
Kriss, m-am uitat pe poze, nu-mi vine sa cred ca Ale e asa mare! Sa-ti traiasca, e draguta tare si i-a crescut si parul...o adevarata domnisorica!
Angela, sper sa se rezolve toate problemele cat mai repede si fara repercursiuni asupra ta!
Noi suntem bine, burta creste, e ok! Doctorita tot jongleaza cu DPN-ul intre 20 august si 1 sept....cica e cam nazdravana fie-mea!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 21+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Naty spune:
Hello!
Am avut niste zile tare agitate si nu am mai scris. La servici mult de lucru (Slava Domnului ca avusesem o perioada groaznic de proasta), Nadia a facut reactie urata la Prevenat, cu febra mare 4 zile, iar Ioanei i-am facut analizele si i-a iesit din nou glicemia mare. Acum trebuie sa mai facem investigatii, vineri merg din nou cu ea sa-i luam glicemia, de data asta pe nemancate (saptamana trecuta am facut-o seara, dupa ce mancase).
elsels bun venit!
angela WOW o luna? Ce bine de tine? Unde mergi in America?
Ce face Stefania? E mai bine?
Ce probleme la job?
kriss ce frumoasa e micuta!
Sta cu castile pe urechi? Si eu i-am luat Ioanei ca m-a tot batut la cap ca vrea, dar acum nu le poarta decat la patinoar, ca zice ca o strang.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Angela, fac si eu ca si Naty: o luna in America...waaaaaw... Foarte tare!
Naty, multa sanatate micutelor! Eu ma gandesc de pe-acuma ce vaccinuri o sa-i fac fie-mii...Iustinei i-am facut doar schema obligatorie, de la stat si a fost ok, nu a facut nicio reactie la niciunul...mai ca asa as face si la bebelina, nu stiu ce sa zic...eu nu prea am incredere in vaccinurile astea... Chiar nu stiu ce decizie voi lua.
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 22+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro