Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 12
elsels spune:
Salut!
Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt mamica a doi baieti gemeni de 1 anisor si cinci luni.
Am terminat Facultatea de drept din cadrul Universitatii Ovidius Constanta in anul 1998 si de atunci sunt angajata consilier juridic.
angelapriboi spune:
Elsels bine ai venit!
Kriss distractie placuta!
In rest pupici tuturor.
Eu plec la o inmormantare.
ana_micu83 spune:
Buna dimineata!
Vaz ca azi s-a dat desteptarea mai tarziu!Dau tuturor si o felie cu tort cu caramel (Spiderman) ca ieri am facut 10 lunite.
Initial am comandat tort cu Ben 10 sa se "asorteze" cu nr lunitelor, dar a iesit altceva...
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elsels Salut! Ma primiti si pe mine printre voi? Sunt mamica a doi baieti gemeni de 1 anisor si cinci luni. Am terminat Facultatea de drept din cadrul Universitatii Ovidius Constanta in anul 1998 si de atunci sunt angajata consilier juridic. Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008) |
Te primim cu mare drag si cu bratele deschise..eu vin cu painea si sarea traditionala !
Mie imi creste inima cand ne marim familia pe aici!Va asteptam cu drag la impartasit impresii, experiente si altele..
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Buna! Ma primiti si pe mine in gasca? Am terminat facultatea la Universitatea Bucuresti, acum mult, foarte mult timp, in 1997. Tot de atunci sunt avocat, in prezent sunt partener la o societate de avocati si lucrez in principal in real estate si finantari. In alta ordine de idei, acasa am doua micute, Ioana de 5 ani jumate si Nadia, de 1 an si 3 luni Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana |
Gasca mea nu poate sa stea
Linistita nici o clipa
Hai si tu daca simti asa
Vino-n gasca mea
Si pe voi va primim cu mare drag si va asteptam cat de des puteti pe aici.
Eu sunt jurist (acum in CIC) , dar tot pe real estate am lucrat cel mai mult..si pe finantari! (intermediam obtinerea de fonduri pt constructii blocuri/cartiere rezidentiale)
claudela spune:
Salutare!Bun venit noilor fete in gasca noastra...poate acum se incinge mai usor cheful de povestit!
Dau si cafeluta sa fie treaba completa!
POVESTEA MIRUNEI
angelapriboi spune:
Neata, Claudela multumim pentru cafea.
Eu sunt foarte obosita si in weekend vine pe la noi una bucata cumnat american.Asa ca trebuie sa pregatesc papa bun, excursii si alte cele.Noroc ca luni dimineata il expediem colet la Ploiesti.
Am uitat sa va spun ca plec o luna in concediu in America.din iunie pana in iulie.I-am terminat pe colegii mei.
angelapriboi spune:
Neata,
Va invit la cafea, ceai sau capuccino.Dupa preferinte.
Nu am dormit prea bine,deoarece Stefania a racit si a tusit toata noaptea.
Dupa-amiaza ma duc cu ea la medic.Nu are temperatura, doar tuseste.
claudela spune:
Neatza si de la mine!Angela, absolut binevenita cafeluta de la tine!Si eu am avut un weekend plin...nici nu stiu cand a trecut asa repede...
POVESTEA MIRUNEI
LoraG76 spune:
Salutare!
Era cat pe ce sa va zic si eu buna dimineata...mai ales ca nici acum nu m-am trezit!
Angela, multa sanatate fetitei! E cam inselatoare vremea asta...poate e doar o tuse alergica, de primavara, cine stie...
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)