Pe unde ne mai plimbam prin Bucuresti?

Pe unde ne mai plimbam prin Bucuresti? | Autor: beatrice75

Link direct la acest mesaj

Pe unde ne mai plimbam prin Bucuresti?
Va astept aici cu recomandari de restaurante, piese de teatru, expozitii, concerte, etc....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sambata seara am fost "La Laptarie", concert Nightlosers. Sincer, atmosfera nu mi se mai potriveste, concertul a fost ok, doar ca boxele erau date extrem de tare.Prea tare! Va recomand aici sa mergeti sa vedeti piesa de teatru "Dragostea dureaza trei ani".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Salve fetelor ,am si eu o intrebare pt.voi ,doua prietene italience ar vrea sa vina citeva zile la Bucuresti ,as vrea sa-mi spuneti ce-ar fi interesant de vazut.
Eu nu sint din capitala si sint destui ani de cind nu am fost la Bucuresti.Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Salve fetelor ,am si eu o intrebare pt.voi ,doua prietene italience ar vrea sa vina citeva zile la Bucuresti ,as vrea sa-mi spuneti ce-ar fi interesant de vazut.
Eu nu sint din capitala si sint destui ani de cind nu am fost la Bucuresti.Va multumesc.

Pai cred ca poti sa incepi cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului. Mancatorii mai interesante la "Terasa Doamnei",mai departe...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sefa unei prietene plecate afara urma sa vina in Romania si prietena mea m-a rugat sa-i caut "chestii" de vizitat. I-am recomandat Palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului - se pot vizita cu programare in prealabil. Telefoane luate de pe net.
Deocamdata parcurile sunt mizerabile...pline de petece de zapada murdara si kk-tei dezghetati. Probabil peste vre-o luna sa arate mai bine.
Pentru mancat, cauta ceva traditional, cu spectacol. Poate "Caru cu bere". E si bisericuta Stavropoleos alaturi - au ce poze sa faca . Sa le indrumi sa intre dispre calea Victoriei, sa nu-si rupa picioarele pe Lipscani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Va multumesc mult si orice alta informatie e binevenita.
Fetele sint pasionate de arta si cultura ,traditie si tot ce avem noi si nu exista in alte parti.
pt.voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ca tot vine Martisorul, fa-le cadou si cate un pandantiv.

Mergi la inceput