Pe unde ne mai plimbam prin Bucuresti?
Pe unde ne mai plimbam prin Bucuresti?
Va astept aici cu recomandari de restaurante, piese de teatru, expozitii, concerte, etc....
Raspunsuri
beatrice75 spune:
Sambata seara am fost "La Laptarie", concert Nightlosers. Sincer, atmosfera nu mi se mai potriveste, concertul a fost ok, doar ca boxele erau date extrem de tare.Prea tare! Va recomand aici sa mergeti sa vedeti piesa de teatru "Dragostea dureaza trei ani".
marumiha spune:
Salve fetelor ,am si eu o intrebare pt.voi ,doua prietene italience ar vrea sa vina citeva zile la Bucuresti ,as vrea sa-mi spuneti ce-ar fi interesant de vazut.
Eu nu sint din capitala si sint destui ani de cind nu am fost la Bucuresti.Va multumesc.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marumiha Salve fetelor ,am si eu o intrebare pt.voi ,doua prietene italience ar vrea sa vina citeva zile la Bucuresti ,as vrea sa-mi spuneti ce-ar fi interesant de vazut. Eu nu sint din capitala si sint destui ani de cind nu am fost la Bucuresti.Va multumesc. |
Pai cred ca poti sa incepi cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului. Mancatorii mai interesante la "Terasa Doamnei",mai departe...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anya spune:
Sefa unei prietene plecate afara urma sa vina in Romania si prietena mea m-a rugat sa-i caut "chestii" de vizitat. I-am recomandat Palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului - se pot vizita cu programare in prealabil. Telefoane luate de pe net.
Deocamdata parcurile sunt mizerabile...pline de petece de zapada murdara si kk-tei dezghetati. Probabil peste vre-o luna sa arate mai bine.
Pentru mancat, cauta ceva traditional, cu spectacol. Poate "Caru cu bere". E si bisericuta Stavropoleos alaturi - au ce poze sa faca . Sa le indrumi sa intre dispre calea Victoriei, sa nu-si rupa picioarele pe Lipscani.
marumiha spune:
Va multumesc mult si orice alta informatie e binevenita.
Fetele sint pasionate de arta si cultura ,traditie si tot ce avem noi si nu exista in alte parti.
pt.voi