Leoaicele DC **(49)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am revenit in Bucuresti....nu ca mi-ar fi simtit cineva lipsa...
sunt in febra pregatirilor, va si spor la curatenie/bucatareala si alte cele

P.S. am votat toate plantatiile de cand am revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

In primul rand la multi ani tuturor celor cu nume de floare, daca v-ati sarbatorit sau ati sarbatorit pe cineva drag!!!

Apoi:
Catutza, bine ai revenit, cred ca vrei bataita , cum adica sa nu-ti simtim lipsa? Eu chiar ti-am simtit lipsa...Nu ne omenesti si pe noi cu niste poze frumoase de la Olanesti? Cum a fost?

Si eu votez zilnic, dimineata putine monezi, seara mai multe...
Mari, drum bun la Amara si concediu placut, fara varsaturi sau stari de rau, eu sunt convinsa ca va fi minunat, sper sa poti sa mai intri, desi nu cred ca vei avea timp in preajma cununiei...
Emma, sanatate lui Andrei, sper sa se faca repede bine si sa aveti sarbatori linistite! Ati intrat pe antibiotic sau inca nu?
Bubulina, sa stii ca asa mai intram noi cateodata in apatie, dar ne revenim repede! O sa vezi ca dupa Pasti o sa fie mai animat pe aici!
Anca, nu stiu daca ti-a raspuns cineva cu mailul comun, o sa-ti scriu eu azi! Ati avut serbarea? Cum a fost?
Annie, voi ce faceti cum sunteti? Te pregatesti de Paste? Ce faci bun? De fapt intrebarea e pentru toate felinele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la noi!

serbarera a fost aseara fff frumoasa si reusita, cantecele, poiezii, scenete dansuri, a fost foarte reusita am ras si am plans vazundu-i pe micuti atat de implicati in ceea ce faceau pe micuta scena improvizata!

Va pup cu drag pe toate si va doresc multa sanatate si toate cele bune!

Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Katty , iubita, tu oricum ai fost singura care ai stiut ca sunt plecata Am pus cateva poze pe picassa dar mai am multe de adaugat...sper ca pana la Pasti

Anca , poze nu vedem si noi de la serbare?

Gabi , voi ce faceti? cum sunt copilasii dragalasii?

voi ce gatiti de Pasti? eu anul asta nu fac decat drob de pui si prajituri, vrem sa mergem la mama la tara si va gati ea toate cele si facem si gratar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cu mare palcere o sa va arat si poze numai ca va trebui sa le descarc sper sa o fac in cursul zilei de azi-acum sunt la orizontala pt ca lui bb nu ii place la serviciu!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty
Emma, sanatate lui Andrei, sper sa se faca repede bine si sa aveti sarbatori linistite! Ati intrat pe antibiotic sau inca nu?

Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

inca nu. continuam cu aerosolii cu dexa. Numai ca a dat-o in tuse acum.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hello

Catutza, sa-ti fie de bine vacanta, Ai plecat pe ascuns, nu ne-ai spus, huh? sper sa fi avut vreme buna si sa va fi distrat

am sa intru si la poze cand oi avea timp caci...de maine incep munca , well deocamdata e doar o saptamana de proba, si daca ma descurc si-mi place si pot sa stapanesc vro 30 de tzanci...o sa fiu "educatoare" la toamna

in saptamana asta voi "preda" la grupa 2, ei au numai doua grupe de gradi aici, deci am emotii cat casa poporului, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii

am sa revin probabil maine

ah, si nasol e ca virgula Clau are vacanta pana pe 5, si cred ca il voi lua cu mine, scoala respectiva au liber numai duminica

pup u all!

Mergi la inceput

Annie , am plecat pe ascuns cei drept ca nu am vrut sa se stie ca lipsim de acasa 2 saptamani
Succes sa devii educatoare [;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La multi Ani Isabella-Elena sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa! Sa va traiasca Gabi si la mai multi anisori !
noi suntem asa si asa...astept un moment de relash pt. a ma odihni...
si LA multi ani pt. Florii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Isabella Maria, sa fii sanatoasa si fericita, sa implinesti, alaturi de Bogdan viata parintilor tai!!! Sa va traiasca printesa, Gabi, sa va bucurati de ea si de Donu!!!

Catutza, am inteles ideea ta! Pupici, am vazut pozele, ce fericita e Bianca in ele, m-a surprins lacul inghetat, zapada peste tot, nu am vazut niciodata statiunea asa!!

Emma, imi pare rau de Andrei, sanatate multa!

Annie, sigur iti tinem pumnii, bafta azi, te asteptam cu vesti bune!

Anca, stai linistita, asta e important acum, pui poze sau scrii cand poti!!

Noi maine avem liber, Andrei azi are ultima zi de scoala inaintea vacantei de Pasti...deci maine bucatareala non-stop!

Mergi la inceput