Leoaicele DC **(49)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello gagici leoaice,
am fost la Bucuresti se pare ca bebe are doar 9 saptamani dar nu imi pare rau ca o sa arat bine la cununie, pe data de 18 aprilie...duminica
bebe innoata, e vioi si in limite normale, pe 15 merg la urmatorul control.
azi am avut o zi mai buna, nu prea pot sa mananc insa beau foarte multa apa, clar ca fac piscina pt innotator.
va doresc un we placut si numai bine

BAZAR GENERAL PE DC

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149789ajutati la terapia pentru Ema pe DC[/url]

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mari, felicitari pentru bb sanatos! Posibil sa fi avut ovulatia mai tarziu, dar atata timp cat la eco s-a vazut ca e bine dezvoltat nu ai de ce sa-ti faci probleme. O sa arati f bine la cununie, sa fie intr-un ceas bun! Vezi ca de la semnatura ta cred ca lipseste ceva, nu arata bine linkul cu terapia, cred ca lipseste [ url = " si " la sfarsit fara spatii.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hellooo

ce faceti? ati iesit cu toate la plimbare, ca a venit primavara? ... la culturi pe plantatii?

la noi sunt pest 35 de grade..crima si de-abia e martie

pup u!

Mergi la inceput

Hei, pe unde sunteti? Vad ca nici pe plantatii nu mai intrati. Sa-mi spuneti daca vreti sa continuam sistemul de votare. Eu am facut ieri un mail cu o centralizare pe adresa comuna si am vazut ca nu a intrat nimeni sa-l citeasca.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, feline dragi!

Bubulina, eu votez zilnic (tu, Catutza, Dany, Adriana, Dodo, Aurorra), si de la munca si seara de acasa, (ieri am votat si de la curs, dar n-am decat marti si in unele zile de vineri), dar nu am nevoie sa intru pe mailul comun caci mi le-am salvat! Atata doar ca dimineata dau putine monede, nu's de ce, seara ceva mai multe, dar in ultima vreme tot putine!
Edit, am vazut si centralizarea, foarte buna, eu votez (cum am zis mai sus) tot ce ein listuta, cel putin de doua ori pe zi in timpul saptamanii, si o data in weekend ca n-am cum altfel!

Annie, bine ca ai ajuns cu bine acasa, sper ca t-a placut in Romanika si ai petrecut bine! Sa ne zici ce s-a intamplat acasa, de erai suparata!

Mari, ce aproape ati fixat data cununiei, mai aveti un picut, nici o luna! Felicitari!

Anca, cum a fost la Medicover? A fost si sotul? Sau a dormit pe pres? Ce face Vladut? I-a trecut gatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Katty-a fost bine la control-colul era inchis-sotul a venit pt ca altfel stia ce il asteapta!

Multumesc Vladut e bine e la gradi si ne pregatim de serbare!

Voi ce mai faceti-iar gasca de leoaice cam someaz!

Cum se intra pe e-mailul comun?

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Bravo Anca, sa stea bb cumintel la tine in burtik pana la termen si tu sa nu trebuiasca sa stai numai in pat pana la 40 de saptamani.
Am vazut si eu ca nu prea mai intra lumea pe aici.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Seara buna

Katty, a fost frumos la romanica, cred ca am mai scris, rece, zapada (putina ... ma bucura) a fost scurt...toti fericiti/socati sa ma vada...am spus povestea emiratelor de .. n ori... ehh, sper sa nu mai treaca 5 ani pana ajung acolo...ah si socant...preturile m-au socat rau in raport cu salariile de acolo
aici un dirham e un pic mai mult decat un ron ...raportat la dolar.. .si chestii identice... preturi la fel ...98 ron un tricou promod, 99 dirhami aici.... nu e drept ce e acolo ...

Anca, multa sanatate si vad ca ati ales numele, bb-linei, foarte frumos, sa-l poarte sanatoasa,

restul?pe unde sunteti, ce mai faceti?

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aloha!

Si noi suntem cu muci rosu in gat, asa ca pas gradi. Vantul asta tare e uracios. Una doua face rosu in gat. Incercam cu aerosoli si nurofen dar deja pe o amigdala i-au aparut doua puncticele rosii. (el de obicei face imediat puroi pe amigdale). Partea buna e ca nu face febra deci continuam cu dexa in aerosoli (e super ragusit) si sa speram ca nu se agraveaza.

Numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna leaoicele,
stare de rau, abia astept sa intru in Co de vineri
Pastele il petrecem la Amara, si voi sta acasa pana la sf lunii aprilie, am 2 saptamani de CO si 5 zile imi da statul liber ca ...ma marit, speram sa plecam dupa cununie 3 zile la munte, sa marcam momentul, ca pe urma cine stie cand mai plecam.
Cu pasi repezi se apropie data cununiei si Marius are emotii ,pt el e prima casatorie, a slabit cateva kg si pt ca nu stie ce sa-mi mai faca cand ma aude ca vars...
Ema va intra si ea in vacanta si vom petrece mai mult timp impreuna, sper sa avem vreme buna si sa iesim mai mult pe afara.

va pup pe toate si sper sa-mi treaca mai repede starile astea ca sa stau mai mult pe net

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Mergi la inceput