Senioare mari,mijlocii si mici (74)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sorinake spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Da, sorinake, asa stiu si eu, ca verifice ce si cum cu uterul. Eu de fapt, am facut laparoscopie, la care, mi-a scris pe bilet "trompa stanga nepermeabila, trompa dreapta - greu permeabila". Asa mi-a zis dr. ca la histero o sa se lamureasca si cu trompele. Cam asa s-a exprimat. Sau n-am inteles eu, ca eram cam zombie din cauza vestii cu trompele. A mai zis ca e posibil sa fi fost doar inflamate din cauza endometriozei pe care a gasit-o pe acolo si ca la histero o sa se lamureasca. Acu... om vedea. Eventual fac si hsg-ul ala. Ca abia m-am invatat cu operatiile ![]() |
cine mai stie, Alina. eu cu toate laparoscopiile, hsg-urile si histeroscopiile, tot cu trompa infundata am ramas si neinsarcinata! As mai face vreo 20 daca mi-ar garanta cineva ca imi desfunda si cealalta trompa...daca nu s-o fi infundat si cealalta intre timp!
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui sorinake aha, Mirela, am inteles. eu credeam ca e saramura de peste! ![]() ![]() ![]() |
![](floare.gif)
![](rugaciune.gif)
sorinake spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
![]() ![]() |
multam de floare si reteta! acum nu mai am stare!
![](pofticios.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
sori se face repede, mult pana toci ceapa, ca deh, trebuie ceva ceapa ca sa iasa sosul bun....
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
cu
din piata, am fost dincolo,la alexia,
am ajutat 1 bucata sora sa aduca patul
de lemn acasa,modificari,chestii...
alexia e mortala!cate poate face....
mai inainte am sosit, dar,fug sa preg.
cinatarzan moare de foame
ne ciocnim mai tarzior!
multumim pt voturi bruni,sorinake
si alina
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
sorinake spune:
citat din mesajul lui mirela2 sori se face repede, mult pana toci ceapa, ca deh, trebuie ceva ceapa ca sa iasa sosul bun.... ![]() |
daaa, dar imi lipseste ingredientul pricipal!!!!!!!!! maine mergem la cumparaturi, asa ca nu imi ramane decat sa mai citesc de vreo 2 ori reteta...poate asa imi mai trece din pofta!
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Pe aici a fost primavara in toata legea. M-am hotarat: de maine ma apuc de sport (ca zace bicicleta aia degeaba, doar ce-o sterg de praf). Bicicleta si gantere pt brate. Sa vedem cat ma tine hotararea. Ca sunt foarte hotarata azi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
brunadria spune:
alina eu stiu ca histeroscopia este doar pt uter..eu trompe nu am..
Histeroscopia reprezinta una dintre cele mai eficiente si putin invazive metode de diagnostic in ceea ce priveste patologia cavitatii uterine. Beneficiile sale sunt imense in cazurile de infertilitate de cauza anatomica ce privesc uterul, atat din punct de vedere al diagnosticului extrem de precis cat si din punctul de vedere al abordului terapeutic chirurgical al respectivei afectiuni, care poate fi facut in cadrul aceleasi sedinte histeroscopice.
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
gata,am revenit!
adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius