Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

va multumesc mult mult de tot pentru urari la adresa lui tati. A fost ff fain la ziua lui, am stat si la locul de joaca si acasa!

nerantula ff frumoasa semnatura, abia astept sa creasca nr de langa semnul de gravidutza!!

Sunt rupta de somn, fug la nani!

Noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Da nu este cruce rosie asa ca nu e sarbatoare :)

Noi ne am foit azi toata ziulica si a fost asa de bineeee, parca mai iesi din butoi cand este soare

Am fost si la Medicover la gineco si dermato. A fost cineva la dr Dumitru Mircea? Mi a placut in general de el. PAP ul meu e ok, nu avem crocobauri

Cu magneziu eu am luat in sarcina cu Inisa. Acum nu mai pot sa iau ca am niste palpitatii de nu mai pot, oare de ce?

nerantula frumoasa semnatura

La multi ani tati de Nocom !

lala nu mai zi cu diazepamul, asa glumesc cu sotu Sa imi droghez copilu

Eva cum te mai simti? Eu nu am inteles mare lucru de pe FB, ce s a intamplat totusi?. Sper ca esti bine si doctori te au linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

_irina_, voi ce mai faceti???

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

se vede ca m-am distrat....cat pe ce sa uit ce rau ma doare spatele.
La pranz am iesit cu Radu la plimbare si mi-am sucit rau de tot mijlocul incercand sa-l prind in extremis inainte de a cadea lat intr-o baltoaca (coloana-disc, habar nu am, dar nu e prima data si doare de abia ma pot misca).

si scena grotesc-haioasa-scabroasa... Am intrat in toaleta la restaurant. Toaleta era mica rau de tot si atunci cand m-am aplecat am dat cu capul in clanta, si usa s-a deschis. Repede am intins mana sa trag usa inapoi... si am ramas asa, in pozitia "pe vine" si cu mana intinsa.
M-a bufnit si rasul, pe deasupra. Sau pe dedesubt. Nu mai stiu...

Clau, acasa a fost ceva haos, ca i-am gasit pe toti adormiti in hainele de casa, cu pampersii umflati sau plini de nervi, dupa caz.
Si biscuiti in pat.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Moaaa, destrabalatelor [:D}.

Noi azi am fost pana in piata, in Real, in Metro (unde am gasit Libero!!!! dupa ce-i cumparasem din real cu o diferenta destul de mare de bani, ca in metro nu am vazut niciodata marca asta de scutece pana azi). I-am cumparat Andei o casuta pliabila, e ca un fel de cort de musama in care a stat foarte putin. Partea buna e ca avem amandoua loc in el.

Am gasit un antemergator-masina winniw dar costa 280 de lei! Parea sa semene cu ce s-a vehiculat pe-aici darnu era avion, oricum nu semnana deloc cu ce vazussm eu iarna trecuta.

In martie e ziua Ralucai si i-am cumparat un set de infrumusetare Hannah montana. Eu cautasem ceva truse de machiaj pentru feitite ca le-a nenorocit toate ojele, rujurile si cremele pe care a pus mana, dar ce am gasit chiar imi depasea bugetul si parea oricum mult prea complicat pentru un copil de 4 ani, plus ca erau decat strasuri pentru unghii acolo. Mi-e dor de ea de mor, n-am mai vazut-o din august decat pe webcam!

Mergi la inceput

Feli, am vazut ca ai scris, te pupicizez de-ti sar fulgii si sper ca esti bine si caruselul ala te va trage spre lucruri bune!

Ce-are Eva??? La raport!

Alessia o sa trec maine salata ta in blogul fantastic daca n-o scrie aticineva. In caz ca se milostiveste cineva rog sa pastreze fonturile si culorile textului default cand posteaza si sa dea textului o forma mai neutra.

Ma retrag nu inainte de a-mi lauda si eu sotul care se descurca chiar surprinzator de bine cu copila si i-a facut baie din nou fara sa trebuiasca sa zic (de fapt m-am vaitat ca se face 10 si eu nu i-am facut baie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo am vazut ca ai scris de scutece si mi-am adus aminte ca am uitat sa va spun ca am luat si eu Libero din Selgros cum mi-ati spus voi.Am gasit nr 6 dar ii vin ok lui Andrei ca sunt incepand de la 12 kg si el are peste.Sunt tare incantata de ele sunt peste pampers ca si calitate zic eu.In Metro la ce pret sunt???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dya erau pachete de 2 baxuri a cate 38 de chilotei de-aia up&go varianta mare. La 48 sau 44 de lei/bax. In real si cora era cam 55, Asta daca au ca am vazut pachete mici de chilotei de obicei, alea sunt 30 lei si eu am luat azi doua de-alea, practic aproape dublu la pret.

Acu asta e, niciodata n-am mai gasit libero in metro pana azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
din plin!

300, masinuta Winnie am vazut in Real, la un super pret, adica 120 ron, cam asha. arata asemanator cu avionul

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

claudinna multumimd e cafea!!!

Dau si eu niste !

N-am mai experimentat de mult trezitul la 7!!! Dar azi s-a intamplat.....

E, hai ca nu-i nimic asa de rau, avem mai mult timp de joaca!!!!

O duminica faina faina!!!!!!

Mergi la inceput