Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Claudinna, am si eu o reteta de salata de ton, iese foarte buna, e o mancare potrivita de seara: salata verde (de preferat iceberg), ton, rosii, porumb, branza feta. Branza se adauga la final, dupa ce se amesteca celelalte componente, pt ca altfel se zdrobeste si strica aspectul salatei

un weekend placut in continuare!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna si de la noi

Sf. Teodor

eu habar nu am stiut ca este sarbatoare...azi am spalat mai toata ziua

Crina a stat mai mult afara decat in casa...doar ce a tras somn la pranz in schimb numai afara...cand a intrat in casa era plina de noroi plus ca a gustat putina zapada, am baiat in loc de fata

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara fetele!

Angy, nu-i problema c-ai spalat..nu se pune ..daca nu stii

Am intrat si eu sa va urez o noapte cat mai linistita, si un dulce la mamici si bobocei mari si mici!!!

Mami de dpua printese Alessia (10.08.2005) si Serena (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lavida, multumesc frumos de reteta!!

Ange, nu a fost cruce rosie, cica se spala dupa ce vezi cai...eu n-am iesit la poarta sa ma uit, dar tot am facut curat si am spalat..nah!
se mai zice ca daca nu vezi cai si vrei sa faci treaba azi, sa-ti legi la brau niste usturoi nici pe asta n-am facut-o...deh, obiceiuri!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Proba

N-am mai rezistat ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau dc am vazut calutul Karinei, balansoarul se pune? sa vad dc ma spal de pacate ca am spalat ceva azi.

la multi ani tuturor Teodorilor!!!

Eu am fost de dimi pana la vreo 6 pm sa ma destrabalez la un party surpriza fara copil, prima experienta acasa singura cu al meu sot,au iesit, au mancat s-au distrat nu prea i=a reusit faza cu adormitul prea bine, dar concluzia este ca se poate nene, se poate, nu va spun cate telefoane le=am dat

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna seara, si eu de la botez hop, baui numa apa si fusai singura ca se isterizara baietii si ramase Teo cu ei acasa (ghici ciuperca cine s-a isterizat mai tare).
Ca Cenusareasa am primit dispozitie sa fiu acasa la 9.30, la 9.31 mi s-a transformat Opelu'n gaina si apa in vin si asa am reusit sa parchez si eu mai usor.

Lumi, nici eu nu am putut lua Magne B6 niciodata, imi facea foarte rau. Dar am luat Magneziu de la Additiva. La mine a avut efect.

La salate nu pun porumb, nici crutoane nici orez ca nu merge cu dieta Monti.
Dar pun ardei gras, bucati de cascaval, ceapa neaparat, masline, broccoli...
La salata de ton de obicei pun ceapa, rosii, ardei gras, lamaie (si tonul desigur ). Uneori pun si branza.
Broccoli pun si la salata verde, tot asa ca s-o mai umflu.
Mai fac salata de gogosari cu ceapa si sos de branza, tot de regim este. (merg si masline la ea)

Nerantula, sa-ti fie de bine semnatura! Si tot procesul complex care o insoteste

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Proba

N-am mai rezistat ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 6+

ce frumoasa eeeee!

Mergi la inceput

nikolici, hai ca ma scapasi si pe mine de belea!!!! la Diii nu ma gandisem! da al meu e de cauciuc, s-o pune???????

sa va fie de bine petrecerile (Ada si Nico)!

Ada si acasa cum statura lucrurile?

Mergi la inceput