Sezatoarea canadiana (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, am uitat sa intreb, dar a facut cineva rezervare, e pe numele cuiva sau ne vedem pur si simplu acolo?

sa nu uit si eu:
sarbatoritilor si numai bucurii in viata!

AMR: 2 zile de servici

Magda, 35+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Magdone, chiar sa bag nasul si sa-ti vad burtica poate gasesc un moment, daca tot e la 3 minute. Daca nu, fa cafeaua ca ma-ntorc si vin prin viu grai la mata acasa si pusc multi iepuri asa. heheee. Hai ca se-ntoarce e(a)(l).

caro, nu stiu daca cel mai ieftin, dar cel mai sigur, EFT direct intr-un cont aici, cont in euro. Dar daca e mai mult de 10k io zic sa vb cu un contabil, sa vezi cum te afecteaza la taxe. Altfel... dunno, cecuri de calatorie? Sau fa multiple EFT < 10k.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

numele rezervarii e Mariana (Donia's real name)

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Fetelor, am uitat sa intreb, dar a facut cineva rezervare, e pe numele cuiva sau ne vedem pur si simplu acolo?

sa nu uit si eu:
sarbatoritilor si numai bucurii in viata!

AMR: 2 zile de servici

Magda, 35+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Magdone, au trecut deja 34 de saptamini!?! Mai un picut si tii odorul in brate.

Ati vazut-o pe Nikki-a mea? Nu mergea linku-ul, am editat...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

pitilache, as veni si eu sa va cunosc, dar am o gramada de examene si nu fac fata cu timpul. De abia ii mai vad pe pitici.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Teatru, teatru, cine mai doreste? cine mai pofteste?
Am dat copy paste, de aia litere mari:

SPECTACOLUL ESTE IN 23 APRILIE LA ORA 20, LA PAVILLON DE L ENTRĘPOT, IAR COSTUL UNUI BILET ESTE 30 $ ADMISIE GENERALA SI 25 $ REDUCERE PT COPII PANA IN 12 ANI, STUDENTI PANA IN 25 ANI SI PENSIONARI, PESTE 65 ANI.

TEL LIBRARIEI PAGINI ROMANESTI ESTE 514-534-1412 SI PUTETI CONVENI CU EI ORA CAND SA TRECETI. INCEPAND DE LUNI, 1 MARTIE.

erau doritori:
Cassandra, + fiul, Nelia, Mimitete, 81

posibili doritori: Pitilache

Caro,
Eu doar am trimis bani in Ro, la TD Bank e cel mai bine, pana in 10k platesti vreo 30$; de asemenea mai este si Money Gram, serviciu la fel de rapid dar mai ieftin decat Western Union; nu stiu daca te ajuta; in Ro sunt mii de banci acuma, cred ca mai bine vezi la fata locului - si intereseaza-te si cu banca ta aici cat costa sa accepte suma aici.

Rocs,
Voi de la Montreal ati facut saltul?
Foarte fain. De cat timp sunteti la Vancouver?
Super cu pomii infloriti. La Montreal ''ninge'' de 2 zile, e o flescaila afara... puf!

Mai fetelor,
vi s-a intamplat sa faca sotul o mancare mai buna decat la mama acasa si mai buna decat faceti voi? Inca ma ling pe degete (de la stanga, ca cu dreapta tastez... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ione e bun locul de intalnire. Ora nu e cam devreme? Eu ma gandeam cam la 5:30 ca de acolo nu facem mai mult de 20-25 de minute pana la resto. Dar daca e prea tarziu pentru tine, nu-i problema, mai stam de vorba in duet in asteptarea fetelor!

Ce mancare ti-a facut sotul de a iesit asa de buna ? Mie sincer nu mi s-a intamplat minunea pana acum... dar nu se stie niciodata!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai, mai Ione, mancarea care o face sotu e mereu mai buna decat cea pe care o facem noi !! Numai prin faptul ca o gateste altcineva.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Codritu poate data viioare, da?

Ah, Ione, am uitat sa zic ca m-ar tenta si pe mine teatrul dar este un pic cam departe in timp. Sper sa mai fie bilete pana ma hotarasc eu. Cred ca mimitete mai vroia sa vina, daca tin bine minte.

Mergi la inceput

Va uitati la meciul de hockey Canada-Rusia??? Este un meci super si eu nu sunt mare hockey fan dar joaca excelent canadieni.. este deja 6-2 si de abia a inceput repriza a 2-a!!! Cred ca vor sa-si spele pacatele dupa meciul cu US de duminica!

Mergi la inceput