Sezatoarea canadiana (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna seara, fetelor!

Ana, ce sa zic, drum bun, cred ca esti in tara deja la ora asta, ma gindesc la tine si sper din inima sa fie bine! Ce-o fi in sufletul tau, numai tu stii...

Ione vreau si eu la teatru, probabil ca la ora aia vin doar eu cu sotul, sper sa mai fie bilete pina dam un raspuns precis. E tare greu cu logistica, baby-sitter-ul nostru (adica fiul meu) e foaaarte ocupat vinerea seara! By the way, tocmai a facut 19 ani, duminica trecuta. Am baiat foarte mare. Ca mare e decind a facut 5 ani!

DanaP, iti trimit un pm!

O seara buna! Nici eu nu sint hockey fan, dar in seara asta imi bate inima-n piept si strig HAI CANADA! Fetita mea e fan Sidney Crosby, of corz, ca toate fetitele... (si mamicile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Cge,
Nu vorbesc de macarica pt burtica, din aceea de umplut stomacelul, din care suntem oligati/te cu totii sa facem uneori in timpu' saptamanii si e intotdeauna mai buna facuta de orice alticeva decat de noi...
ci de mancare buna, pt trup si suflet, cand te topesti de placere cand o pui in gura si te bucuri ca traiesti pe lumea asta si exista asemenea arome... si sunt in gura taaaa, miam, miam

Pitilache,
O simpla macare scazuta cu conopida si pui, si arome de el stiute...
Eu fac conopida salata, sau prajita in ou, sau gratin de chou fleur.

Hai la 5:30 atunci, nu-i bai, de munca este intotdeauna!

Dana,
Noi nu avem TV, de cand ne-am mutat de la Calgary.
Si nu am simtit niciodata nevoia, poti sa gasesti tot pe net, dar acuma cu olimpiada asta imi lipseste

Sotul vrea plasma de rigoare... cand gaseste de munca!

A propos, am inceput si noi cautarile; daca vedeti ceva in industria agro-alimentara, quality assurance sau quality control, dati de veste

SPA!!!
Am o prietena ce are o prietena care are spa.
si tot i-a facut reclama, asa ca ma duc samabata. E mai ieftin decat aici langa mine (Au premier Spa, v-am pus detaiile mai demult), dar e la Marche Central, pe Chabanel; sper sa merite drumul, o sa vad si va spun; e romanca de-a noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Roxana, da, eu ma uit... adica ne uitam toti, nu ne-am culcat, incurajam fiecare cum poate echipa. M-a prins ca fotbalul cind juca Romania, desi nici unul din sporturile astea nu-mi plac in mod deosebit. Si a mai luat Canada si aurul si argintul la bob fete, e acum premierea cu flori (frumos, par lacramioare!)... iar ma emotionez toata la imn... uite asa constata omul ca e patriot si in tara adoptiva.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simi, wow, la multi ani feciorului! Sa va aduca numai bucurii!

Aici sentimente mixte de suport la meciul de hochei, ca proful fetei de mate a zis ca le amana deadline la proiect daca va castiga rusia. Tot striga biata din birou "cine castigaaaaa??". Si-avea pe-acolo niste greleeee, crunch time. Sper ca le-o fi dat de capat...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Mqqm aveam o intrebare la tine
cam care sunt simptomele la bb de reflux? i-au dat ceva lui pepitel cand ai fost cu el? stiu ca postasei despre asta, probabil la bb dincolo, dar nu am timp sa caut
multam de raspuns

Simi La Multi Ani baiatului...ce varsta frumoasa, parca ieri ma petreceam si io, si iacata acum cu 2 copii

Steph cred ca a avut gastro, ca tare i-a fost rau ieri, acum era top shape dimineata am trimis-o la scoala
abea asteapta vacanta sa mearga la ski, daca o tine vremea/zapada cu noi

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

i-am luat hamster copilului, il alintam totosh, ca totoku era /este cainele...ei si sori asta al nostru, e asa mai mare si tare flocos, zvapaiat are un dor de duca...cum prinde ocazia pleaca lelea prin casa

l-am luat de la cineva, stiam de nebuneala lui fugitu, dar pana nu vezi nu stii la ce sa te astepti...in fiecarea seara trebuie sa facem un control serios la cusca sa fim siguri ca sta in ea, si azi noapte in timp ce alaptam Ionutzu al mic, cine rontaia la pervazul de la balcon...sori....l-am prins si sa vezi tu zuzuliciul ca atata rontaise si impinsese la un capac de la un tub de la cusca ca iesise afara

in alta seara ne-a scapat, adica noi l-am lasat, ca nu am stiut ca e nici o gaura la bucatarie unde sa fuga...ei da...contoarele, jos de tot unde se intalnesc cu zidu nu sunt sigilate bine, a gasit o gaurica si a intrat acolo intre lemn si zid, si a inceput sa rontaie...nu am reusit sa-l prind decat pe la 3 noaptea, saraci vecini, ca ei au dormitorul acolo, la noi e sufrageria, asa tare rontaia la lemne pe acolo, te facea pe creier

cam astea sunt aventurile zgubiliticului sori la totosh, sa vedem deseara cum mai iese...cred ca ma duc la rona sa-i cumpar o bucata de drywall poate asa nu mai pleaca

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mesdames, m-am scos!
Io cind am cumparat casa asta am cerut zor-nevoie doua bude, cel putin. Doua am cerut, doua am primit. Pe ziua de azi, una-i infundata si ailalta defecta! Eh?! Sint ca si copiii lui Stepan Stepanovici din bancul: Cum s-a inventat stepul? (Care s-a inventat acasa la Stepan Stepanovici, care avea 12 copii si o singura buda!!!!!)

De fapt am venit sa va spun ca eu am devenit canadianca. Pe bune. De cind au cistigat aceia titul la patinaj - dans, cind m-am emotionat de ziceai ca ma plateste cineva daca aplaud intr-una! Si daca ma emotionez pina la loc comanda!

Simi, sa-ti traiasca! SI te inteleg teribil de bine cu "mare de la 5 ani"... Sper sa te vad spatamina viitoare, noi atunci avem vacanta.

Iona, ce talente ai pe-acasa! Chez nous... there's nobody care se manifesta culinar... Rar, dar rar de tot subsemnata reuseste sa efectueze cite-o surpriza surprinzatoare, mai ales de cind ma uit la Michael ala de pe canalul cu papica!

Nu pot deloc sa ma hotarasc daca sa merg in Ro... ma tot gindesc la Addison, abia s-a trezit pe lumea asta si-o car in diverse locuri... Aici isi are ea trebusoara ei si eu ma gasesc s-o duc si s-o aduc... Parca nu ma tenteaza.. Pe de alta parte tata il vrea pe Radu in vizita, eu ma gindesc ca e pacat sa nu-l duc, stiu si ce mi-ar spune Ana, de exemplu... Impulsul e sa merg, rational as sta acasa, avem tot ce ne trebuie...
Vreau experiente de mers cu bebei in tara...

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si eu ma emotionez cand urca cate-un canadian pe podium. Insa sa stiti ca ma emotionez in continuare si la Romania. Bine, eu plang si la reclame, la aia cu Tim Horton's cu fata care pleaca din satuc la facultate la Halifax parca sau tot la aia cu Tim Horton's cu familia de emigranti, cand tatal isi intampina la aeroport sotia si copii cu Welcome to Canada si cu o cafea de la Tim. Sunt irecuperabila!
Am inteles ca primarul Quebecului vrea sa depuna candidatura pentru jocurile olimpice de iarna din 2022. Doar asa sa ajung si eu la vreo olimpiada. Sunt numai urechi cand povestesc fetele din Vancouver despre Olimpiada, tare as vrea sa traiesc odata experienta asta.

Simi la multi ani baiatului!! 19 ani, ce varsta frumoasa!

Simonna eu am mers cu Patrick cand avea 11 luni, 2 luni prin Europa, o luna in Germania la bunicii din partea tatalui si o luna in Romania, la ai mei. Ce sa zic, in afara de faptul ca a facut doua gastro , una in Germania, cand a ajuns acolo si a dat cu nasul de alte bacterii, si una in Canada, cand iar a schimbat bacteriile, nu ma pot plange, a fost o experienta minunata. In primul rand a progresat enorm in cele doua luni. Atunci mi-am dat seama cat de mult conteaza familia, de la fiecare invata cate ceva. Oricat sunt eu de polivalenta nu pot sa fiu si bunica si bunic si verisor si matusa in acelasi timp. Si fiecare din oamenii astia ii aduc ceva nou si-l invata ceva aparte. Poti zice ca sunt prea mici sa-si dea seama, insa nu e asa. Copilul meu la 11 luni nu mergea de-a busilea, nu se intorcea de pe-o parte pe alta, nu arata cu degetul, eu chiar incepusem sa-mi fac probleme. In doua luni, cand am revenit era alt copil. In plus, fericirea bunicilor nu se poate compara cu nimic!

Eu insa am dor de duca permanent. Cel mai bine ma simt calatorind si vad ca si piticul a luat microbul. Si in avion a fost OK, a stat piticul la tzatza cam tot drumul, la dus a dormit. Dupa cateva luni, la un an jumate, am fost pana in state, intr-o calatorie de 2 ore, si a fost de cosmar! Cand incep sa mearga e de jale. Mult mai comod e cu ei asa mai mici.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mQQm imi pare rau pentru fetitz ... si vacanta frumoasa!

Ione ramane 5:30 atunci! O sa-ti dau mobilul meu pe PM, just in case.

simi la multi ani baiatului!!! Sa fie sanatos si fericit!

Simo stii ca si eu-s mai plimbareata de fel si i-am carat pe amandoi dupa noi cam peste tot. Cu Seba prima oara la drum mai lung am fost cand avea 11 luni in Egipt, o luna in vizita la frate-miu. Iar cu Isa am inceput la 7 luni, cand am fost la Boston, 6 ore cu masina. Dupa aia, tot asa. Cel mai lung a fost cred pana in Virginia, tot cu masina, vreo 15 ore (ca am prins trafic) cand Isa avea 17.5 luni.

Dar cand a fost prima oara in tara, Isa era mare deja! 2.5 ani... Si te gandesti ca le faci un cadou parintilor tai. Eu zic go for it! Dar antreneaza-te pana atunci, mai iesiti cu ea prin imprejurimi si vezi cum reactioneaza cand nu mai e in mediul ei obisnuit.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Voi stiti cumva, aici, daca, Doamne fereste, ti se intampla ceva si nu mai poti lucra, exista ceva asemanator pensionarii pe caz de boala? Din ce traiesti?
Eu am o asigurare pentru boli grave, dar as vrea sa renunt la ea, ca nu imi permit sa o mai platesc si, oricum, nu acopera toate bolile posibile.
Dar, in caz de ceva grav, Doamne fereste, din ce o sa traim?

Mergi la inceput